לב שבור

LeeTom

New member
לב שבור

כל כך אוהבת אותה חושבת עליה בקומי בבוקר ובלכתי לישון על ליל חזרתי לפה אחרי כל כך הרבה זמן היא הפנתה לי עורף וליבי נשבר. גם היא אוהבת אותי אבל לא כמוני. אומרים שהזמן מרפא כל כאב כמה זמן דרוש? האם שוב אוהב, אחרת? כל כך הרבה שאלות וראשי כבד. רוצה לישון ולקום בבוקר ולחשוב כי היה זה רק חלום. מחר עם אור ראשון היא שוב תסמס לי ותאמר לי כמה אני יקרה לה וליבי יתרחב באושר גדול אך לא. הפעם זה סופי. נגמר.

למה את עוצרת את עצמך ?

את נורא רוצה ונורא עוצרת . אין מקום למחילה ? הקשר הזה נשמע חשוב מידי . לגבי השיר- קצת מוזר לי השפה הגבוהה יחסית בתחילת השיר , הירידה בשפה באמצע השיר והסוף הסלנגי כ"כ (היא שוב תסמס לי) . אני חושב שיש מקום לחשוב על כתיבה בקו ישר. אבל נהניתי !

princhipeta

New member
היי את!

כיף כ"כ לראות שאת שוב פה
אני מאמינה שאת יודעת מה שטוב לך יותר מכל אחד אחר, אבל רק מילה אחת, אם הקשר לא טוב, אל תפחדי לעזוב, וכן, הזמן מרפא הכל, ושוב תאהבי, אחרת, וזה לא יהיה כ"כ נורא... ועד אז, תמשיכי לכתוב.

LeeTom יקרה

כתבת יפה, מה זה משנה עברית גבוהה , עברית פחות גבוהה, העיקר שביטאת כראוי את אשר על ליבך. העיקר שהדברים יוצאים החוצה ובאים לידי ביטוי. ולתוכן הענין. מקשר שלא מקבלים בו בחזרה את האהבה שיש בנו, אלא רק שבריר ממנה, אז באמת זה לא קשר של ממש. עניתי אתמול לצעיף לבן, קיראי את שכתבתי ותיראי שתמיד יש מקום לאופטימיות ותמיד בסופו של דבר בזמן כן מרפא, ברור שצלקת נשארת, אך הזמן מרפא ונותן לנו כוחות ואופטימיות להמשיך הלאה. מאחלת לך מכל הלב שגם לך זה יקרה. זוכרת את כתיבתך בעבר, כשהיית בזוגיות. מאד אהבתי את כתיבתך ומקווה שבקרוב אקרא שוב שירים וקטעים כדוגמת אילו.

זה תלוי ...

אם את כותבת יצירה על מנת ליצור משהו ולהעביר הלאה- אז זה משנה. כי זה מעט פגום בכל זאת (לא מתנשא חלילה, רק חווה דעתי) - אבל אם זו כתיבה לשם "שפיכה" בלבד אז זה באמת לא משנה. תלוי מה הרקע ומה המטרה .

האיש החדש היי (-:

אני רואה במקום הזה, מקום שבו אפשר לכתוב הכל. כשטוב ושרע וכל העולה על דעתנו ורוחנו. ולכן לא חושבת שזה המקום לכתיבה שצריכה להיות ספרותית, או חרוזה או כל דבר אחר. יש פורומים המיועדים לכך. לא חושבת שפה זה אמור להיות כך. ועוד דבר קטן , לא חושבת שהמילה: לסמס היא סלנ'ג, זו מילה מאד נפוצה ועניינית כיום. שתהיה לך ולכל באי הפורום, שבת מצויינת

היוש

ברור שאפשר לכתוב פה הכל. אבל לפורום קוראים ספרות וכתיבה גאה. וכאן היו כמה בעיות שמנעו מהיצירה להיות יצירה ספרותית. ברור שאם היא לא התכוונה גם שהיא תהיה יצירה ספרותית אלא רק לשפוך כל אשר על ליבה אז זה לא משנה. אבל אני הצעתי לה איך לשפר את היצירה- בהנחה שהמטרה היתה כן כתיבת יצירה כלשהי ולא רק מילים שהתחברו להן תוך כמה משפטים. לסמס זו לא מילה שיכולה להיות ביצירה ברמה גבוהה, גם אם היא שמישה כיום. אני לא בטוח שגם בשיריה של שרית חדד (שאני מאוד מאוד אוהב) נשמע את המילה "לסמס" . שבת נפלאה לכולנו ! אני אלך לישון קצת ..

LeeTom

New member
איש חדש

תודה לך על הביקורת "הבונה".... אל המכתב הראשון בחרתי להתעלם במכוון - מכיוון שהוא היה מתנשא לטעמי ולא במקום. כמו שאמרה "אוהבת לאהוב.." - המקום הזה הוא מקום לכתיבה גאה, פה נכתוב כל מה שעל ליבנו ואל לנו להתימר כאן להיות ביאליק ודומיו .מאחר והגבת בשנית, היה לי קשה להמשיך ולשתוק. והרי תגובתי - אם אתה מחפש לקרוא פה "יצירות ספרותיות" כדבריך - יש אתר דומה לזה בתפוז ושם תוכל לכתוב יצירות ברמה גבוהה, ללא סלנג ... לקבל ביקורת ממנהלת האתר שהיא מקצוענית . אינני חושבת שכאן הוא המקום שאתה מתכוון אליו. אגב, בנות לא "שופכות" כדבריך אלא משתפות...והכל ברוח טובה! לי.

טוב אז לא הבנת שום דבר

ואין לי כוח להסביר שוב פשוט תקראי לאט לאט את התגובות שלי, בלי עצבים ורגשי נחיתות, ותראי איך המצב רוח שלך משתפר . שבת שלום !

princhipeta

New member
קצת סדר בבלאגן...

כראות עיניי הפורום הזה נועד ל'כתיבה וספרות גאה'- באופן מפתיע ולא צפוי מהשם
כמובן שכל אחד מוזמן לכתוב בו כאוות נפשו, מבחינת תוכן, מבנה וסיגנון. יש מקום ליצירות שהן יצירות "לשתף" (אמרה זאת יפה לי טום) ויש מקום ליצירות "ביאליק" (אהבתי גם את זה) אני דווקא בעד ביקורת בונה מאוד, אני אשמח לשמוע כל תגובה על משהו שאני כותבת, לדעת מה אחרים חושבים על היצירה- לטוב ולרע, אבל כנראה שזה תלוי באיך נאמרת הביקורת ובכותב. בכל אופן, זה לא שחור ולבן, החיים כולם איכשהו אפורים- למדתי את זה לאחרונה! שבת שלום לכוווווווווווווולכם!

צודקת ללא ספק

ואני רוצה שוב להפנות ל"ביקורת" ה"צולבת" שלי . ואפשר, אפשר גם לקרוא את הדברים המהללים שכתבתי, זה לא יהיה נורא .... אני חושב ששתי הבנות פה באו אחת לעזרת השניה מתוך מטרה של "בואי אני אראה לך איזו חברה אני" בלי שום רלוונטיות למקרה עצמו ולגופו של עניין

LeeTom

New member
תודה לכן בנות

על התגובות החמות! אולי קצת נסחפתי אבל אשאר בחיים.....חחח מבטיחה להשאר בסביבה, לא יודעת אם אכתוב חומר משלי אבל מבטיחה להגיב. שמחה שיש לי את המקום הזה ואתכן/ם

אני שמחה לראות אותך פה.

ונראה לי שכולנו סומכים על הזמן שירפא את הכל. והוא אכן מרפא, אני בטוחה שאת יודעת את זה.. ושוב פעם, מעולה שאת כאן:)

צפונית77

New member
ללי שליבה שבור

את נשמעת מעט אמביולנטית אוהבת ושבורה אך החלטית, ברור לך שזה הסוף הלא קרוי נשמעת מתרפקת על זיכרון דהוי, האהבה אליה אפופה צלילי עבר בעצם את מזמן לא שם כבר, שולחת לך חיבוק מפנק וחם לעודדך להיפרד מסיפור אהבתך שתם, והעולם פרוש כולו לפנייך תמים אם רק תדעי לאהוב עצמך תמיד,,,

למעלה