|לב שבור

liatben

New member
|לב שבור../images/Emo14.gif

לילה טוב גרא אני וחברי מזה 5 שנים נפרדנו בשישי האחרון, הפרידה היתה בעקבות מריבה על התנהגות משפחתו כלפי. למרות שאני יודעת שלא היה לקשר שלנו עתיד מבחינת המשפחה שלו ועמדתו (שאינה מגינה עלי) אני נתקפת בגעגועים עזים, מחשבות תקופות של "אילו.... " ו"אולי לא הייתי בסדר" למרות שאני בטוחה בצדקתי
כעת גרא אני אוהבת אותו יותר ולא יכולה לחשוב על אהבה חדשה. אנא עוץ לי עצות כיצד להתמודד לאחר שהרבה זמן הייתי אישה של אחד....

גרא.

New member
liatben,צר לי על חמש שנים ארוכות

ויפות,שהתבזבזו באחת, בגלל מעורבות משפחת חברך..חבל שכך קרה, אבל אולי מוטב כך..דומה שהבחירה של חברך בסופו של דבר במשפחתו,ומכאן הוויתור עלייך מעידות בעיקר על אופיו, אישיותו,וחשש קל המדגדג באיזה מקום,כאילו הוא לא באמת אהב אותך..היכולת שלך להתמודד עם אובדן אהבתך,היא בעיקר פונקציה של זמן.. כל עוד הפצע טרי, האובדן מציק,מעיק ורובץ על הנשמה..באמת אי אפשר לחשוב על אהבה חדשה..ומבחינה זו את זקוקה לזמן מה, שהוא שונה מאדם לאדם כדי להפנים, להטמיע ולהתרגל למצב החדש שנוצר..אבל ליאת,יתכן וייקל לך יותר לעכל את מה שקרה לך,אם תשכילי ביו פרצי הרגשות שלך,להפעיל מעט את ההגיון..זה לא את שלא היית בסדר..זה הוא, שלא היה מסוגל להתמודד עם משפחתו עלייך..זה הוא שבחר במשפחה, אחרי חמש שנות חברות..אחרי שנות חברות? ומה היה קורה אם הייתם מתחתנים? מה היא, המפחה הזו שכלל לא קבלה אותך, היתה עושה לך? ייקל עלייך להתמודד אם תשכילי להבין, שאת יותר מדי טובה בשבילו, הוא ,בהתנהגותו,הוכיח קבל עם ועדה שהוא אינו אדם בוגר, שהוא אינו מבין את מהות הזוגיות, שהוא לכאורה אוהב אותך..אבל למעשה,הוא עדיין מאוהב במשפחתו..חמש שנות חברות, אינן זמן קצר..ויש המון זכרונות, רגשות חלומות ופנטזיות שהפרידה ביניכן מותירה..וזה לא קל..אבל,כפי שראוי לעשות במקרים דומים, נסי גם לראות,את החלק הטוב שיש במה שקרה..קחי איתך מהחברות הזו את הרגשות היפים, הנעימים, את רגעי הביחד,את האינטימיות שהיתה ביניכם..ולכי עם זה הלאה..לקראת אהבה חדשה ,כזו שתהיה בינך לבינו, ללא מעורבות המשפחה..עכשיו ,כשאת יודעת כמה מעורבות כזו היא צרה צרורה.. מעט יותר ממוקד,חפצתי לומר לך כי כדי להמשיך, עלייך לחוש כי הפרידה דווקא היתה לטובה, כי מעז יצא מתוק...המשך מערכת היחסים עימו,בתהנגדות משפחתו,הכשילה כעת, והיתה עושה זאת גם בעתיד את מערכת היחסים ביניכם.ומזה ניצלת. בוגרת יותר, חבולה וחבוטה רגשית, אבל למודת לקח.ועתה, השמיים הם הגבול..

למעלה