לב שבור לא מתאחה

Bad life1

New member
לב שבור לא מתאחה

לא יודעת איך זה קרה ביום ראשון רצית שנחזור והייתה נחוש בדעתך לעשות הכל כדי שזה יקרה גם אם הייתה צריך להוציא טבעת...יום אחרי התחרטת ואני נשארתי עם לב שבור....החלטנו לסיים את הקשר יפה ולא לדבר יותר וזה קשה לי ראיתי אותך בוכה לי מול הפנים שהחלטנו את זה וכמובן שגם אני בכיתי...אני ממשיכה לבכות כל יום כשאני רואה את התמונות שלנו ביחד היה לנו כיף....אתה הייתה ותמיד תהיה האהבה הראשונה שלי האהבה של החיים שלי...אי אפשר לתאר במילים מה אתה בשבילי אני חושבת עלייך כל הזמן חולמת עלייך כל לילה ויודעת שאנחנו לא נחזור לדבר אף פעם...אני תכננתי את אותו יום קצת אחרת תכננתי שנשב נהיה ביחד נתנשק נאהב אבל זה היה הפוך התחרטת בכינו לא דיברנו וזה נגמר...חיים שלי אהבה שלי אני לא יכולה ככה אני לא מפסיקה לבכות אתה בכל בשבילי ולא אכפת לי מהעבר שלך אתה הבן אדם היחיד שגרם לי לאהוב את עצמי אתה דאגת לי ותקפת כל מי שניסה לפגוע בי... אני אוהבת אותך ואני תמיד יאהב אני כותבת ובוכה גם אצל הפסיכולוגית לא הפסקתי לבכות הלב שלי שבור לגמרי וגם אני...אף אחד לא יבין מה אני מרגישה אלייך אתה הכל בשבילי אתה חיים שלי אתה נשמה שלי אוויר שלי חיים שלי...אני לא יצליח לשכוח אותך גם אם יעברו חמישים שנה אני תמיד יאהב אותך וחבל שזה נגמר לתמיד... אני יחזור לי למיטה הרטובה מדמעות וימשיך לבכות עד שאני ירדם.... אני אוהבת אותך

לב שבור

היי יקרה,
מצטערת לשמוע על מה שקרה.
אהבה נכזבת זה דבר מבאס...
אבל אני מאמינה שאם הצלחת ליצור איתו קשר כל כך קרוב ואוהב תצליחי בעתיד גם עם אחרים. בנתיים שולחת חיבוק גדול ומנחם...
רותם

למעלה