לב כפוי טובה

the greek

New member
לב כפוי טובה

לב כפוי טובה – נאטאשה ת'אודורו זה אצלי כבר הרגל להתחיל מההתחלה חלומות גדולים על אהבות מעטות כנייר נמס בגשם ואהבות אחרות מצאת מתוך שעמום לב כפוי טובה אתה לא אוהב אותי גם אם בחיבוק הכל הסתיים בדמך הנדיבות נשיקות עם תאריך "פג תוקף" לב כפוי טובה ... מתוך הרגל אני נותנת, נותנת את נשמתי למרות ידיעתי כי יום אחד תעזוב אותי אפילו אם אשמתו של האחר היא את פרדותיי אני כבר שונאת לב כפוי טובה ... Αχάριστη καρδιά - Νατάσα Θεοδωρίδου Το 'χω συνήθειο εγώ να κάνω από την αρχή μεγάλα όνειρα για αγάπες που είναι λίγες Και να που λιώνω σαν χαρτόνι στη βροχή που με βαρέθηκες και άλλη αγάπη βρήκες Αχάριστη καρδιά δε μ’ αγαπάς και ας ήμουνα αγκαλιά να καταλήξεις Στο αίμα σου το έχεις να σκορπάς φιλιά με ημερομηνία λήξης Αχάριστη καρδιά δε μ’ αγαπάς... Το 'χω συνήθειο εγώ να δίνω να δίνω και ψυχή σ’ αυτό που ξέρω πως μια μέρα θα μ’ αφήσεις Μα τι και αν είναι κάποιου άλλου η ενοχή τους χωρισμούς μου εγώ τους έχω πια μισήσει Αχάριστη καρδιά δε μ’ αγαπάς... AXARISTI KARDIA TO 'XO SINITHIA EGO NA KANO APO TIN ARXI MEGALA ONIRA GIA AGAPES PU INE LIGES KE NA PU LIONO SAN XARTONI STI BROXI PU ME BARETHIKES KE ALI AGAPI BRIKES AXARISTI KARDIA DE M' AGAPAS KE AS IMUNA AGALIA NA LKATALIKSIS STO EMA SU TO IXES NA SKORPAS FILIA ME IMEROMENIA LIXIS AXARISTI KARDIA DE M' AGAPAS … TO 'XO SINITHIO EGO NA THINO NA THINO KE PSIXI S' AFTO PU XSERO POS MIA MERA THA M' AFISIS MA TI KE AN INE KAPIOU ALOU E ENOXI TOUS XORISMUS MU EGO TOUS EXO PIA MISISI AXARISTI ...

odeliaabut

New member
תודה לך יקירי

תודה ממי שאתה תמיד מצליח לתרגם לי את השירים היפים שאנ י שולחת לך אני מודה לך תמיד תמיד על הידע, הסבלנות ובעיקר על הידידות

shabtai2

New member
זמרת ענקית עם קול מדהים ../images/Emo25.gif

עוד לא פתרו לי את החידה לגבי שמה של הזמרת. לי ידוע שמבטאים את שמה נאטאסה ויש האומרים נאטאשה אולי מישהו יכול באופן סופי ומוחלט ליידע אותנו
יש לי את ההופעה החיה שלה "Mia diadromh" ע"ג CD הופעה מהממת בלי הרבה פוזות היא התזמורת והקול המדהים שלה שמרטיט את הלב. Stelios Kazantzidis אמר בזמנו שקולה של נאטאסה זהו אחד מהקולות המופלאים ביותר שנשמעים ביוון כמה שהוא צדק. תודה לך greek על התרגום הנפלא

F a d i

New member
באמת הופעה מצוינת שלה בדיוידי

וגם באודיו... לטעמי הביצוע שלה ל-DEN THA XANAGAPISW הוא אחד היפים ביותר לשיר הזה (שזכה להמון ביצועים ע"י זמרים אחרים) ויש לה אחלה להקה גם...והיא בעצמה יש לה שואו יפה..! לגבי השם שלה...ביוון קוראים לה "נאטאסה" (כי אין ש' באלפאבית היווני) אבל השם הזה קיים גם בשפות אירופאיות אחרות ושם קוראים לה "נאטאשה" אז הבחירה בידיך... (אותו דבר למשל קיים בשם אנג'לה (דימטריו)-בכל העולם יש נשים עם השם הזה אז זה נורמלי שיקראו לה כך...ביוון זה הולך "אנזלה"ואפילו "אנדזלה" אם אתה רוצה לדייק לגמרי(שוב כי אין ג' באלפאבית היווני)). מקווה שעזרתי...

odeliaabut

New member
נטשה

אני שלחתי לדה גריק בקשה לשיר כי אני מתה על נטשה ועל הקול שלה ועל השירים שלה ופאדי למי שיש הופעה חיה שלה מתבקש לשלוח לחברים הטובים שלו אותה כדי שנוכל לראות גם כן ראיתי פעם חלק מהפועה והיא פשוט מדהימה

למעלה