לבת עמי ומרק

eliasys

New member
לבת עמי ומרק

אתם יודעים חבר`ה? אני ממש לא מבין אותכם. אם אתם לא רוצהים בשום דו-שיח ורוצים או להשמיד את העם הפלסטיני, או לחילופין, להרחיק אותו מאדמתו, אזי למה אתם כאן בפורום הזה בכל? אני תמהה על כך שאתם אפילו לא מנסים להבין אותנו, שגם לנו יש זכות בארץ הזו וגם לנו יש צרכים קיומיים שלא נוותר עליהם. תנסו להבין, להיות סובלנים כלפי העם הפלסטיני. זהו עם שמחפש את מולדתו האבודה, למה שלא תעזרו לו וכך תמנע שפיכות דמים מיותרת? מבחנתי ומבחינת הרבע ערבים שגרים בארץ וגם מבחינת הרבה פלסטינים שגרים בשטחים הכבושים, כולנו רוצים שלום, ולא רוצים בהכחדתה של מדינת ישראל, ההיפך הוא הנכון. אני יכול לשמוע מכם משפט חיובי מסוג זה כלפינו? לא נראה לי.
 

all

New member
הכל טוב ויפה

עד שערבים ומתנחלים מתחילים לדבר על אותה -``אדמה``. ``זו אדמה שלי``, ``יש לי זכות על האדמה הזאת``. בעלות על אדמה זה מושג מימי הביניים, מהתקופה שאדמה נתנה מזון וחיים לחקלאים המסכנים והעלובים שחיו אז. תשכחו מי זה רבותי האדמה שיש לכם זכות עליה היא האדמה שיש לכם בעציצים בסלון!!! ומי שרוצה באמת בשלום, יפסיק לדבר על טרנספרים למיניהם, לא המתנחלים לכאן ולא הערבים מכאן.
 

eliasys

New member
האדמה היא של שניהו

אני לא אומר שהאדמה שייכת לפלסטינים. ובטח לא כמו המתנחלים שרוצים שהאדמה הזו תהיה רק שלהם. אני אומר שהאדמה שייכת לשני הצדדים, ועל כן צריך להגיע להסכם לחלוקתה. מי שלא חושב כך היום, ימצא את עצמו עושה זאת מחר. שים לב ידיד, שני הצדדים לא רצו בהתחלה לדבר, אחר כך התחילו. ולא רצו בהתחלה לוותר, אחר כך ויתרו. אז חבל שאחד הצדדים ישלה את עצמו בפיתרון האגדי ``זבנג וגמרנו`` ושים לב, אני מדבר על שני הצדדים בהן צדק.
 

eliasys

New member
כדאי לך לברר זאת ידידתי

תשאלי אנשים שמתמצאים בחיים ההיסטורים הקצרים שלהו ויגידו לך שגם הפלסטינים ויתרו. חשוב שהאנשים שתשאלי אותם לא יהיו מקובעים בעמדותיהם כמו שאת מקובעת בעמדתך.
 
ראה אליאס..

אם משמעות של דו קיום בעיניך זה שאנחנו נבצע הפסק אש והערבים ינצלו זאת לביצוע של פיגועים ``קלים``.. כשישראל קשרה לעצמה לבד את הידיים.. אז תשובתי-לא!!..לדו-קיום המוזר הזה שאתה מציע.. מקווה שהבנת אותי. מרק.
 

eliasys

New member
על איזו אש אתה מדבר?

אני מדבר על הפורום הזה וחוץ מזה, אתה באמת ובתמים חושב שישראל הפסיקה את האש? סיפורי סבתא תשאל את אורי אבנרי הוא יגיד לך, הוא מכיר את כל העוסקים היום בפוליטיקה בישראל. לנוחיותך מצורפת כתובת האתר של גוש שלום, תקרא את המאמרים שלו. גם אם אתה לא מסכים עם דעותיו, תראה שהוא יודע על מה הוא מדבר. כדאי וחוץ מזה כדאי גם שתפתח את העיניים ולא תסתכל רק בקו ישר.
 
אורי אבנרי,הזומביט-הוא האליל שלך ?

כעת-ממש הצחקת אותי.. כשאתה מדבר על דו-קיום אתה בעצם רוצה שכל חלומותיך הרטובים יתגשמו על הגב שלי.. אז דו קיום שכזה לא היה,ולא יהיה.. רק אם הלשתינאים ירדו מהעץ והערבים בארץ ירצו בכנות להיות תושבי המדינה הזו ולא לחפש רק זכויות שנגזלו.. אז-יהיה אחלה דו-קיום. מרק.
 

eliasys

New member
לא מחפש את הגב של אף אחד

אני רוצה שנלך יחד זה לצד זה. לא נראה לי שאתה תסכים אפילו לזה
 
למעלה