לברק תמם~! =... ולכולם

לברק תמם~! =... ולכולם

|פינג| תקשיב לי טוב.. טוב.. לפני כמה ימים התכתבתי עם מעריץ של שרית באיסיקיו וראיתי בצד תמונה של שרית שבכלל לא פירסמתי עכשיו נזכרתי שאת התמונות האלה שלחתי לאדון ברק תמם לפני כ - כמה חודשים לפני שניתקתי איתו את קשר....
עכשיו אני רוצה להגיד לכם שזה ממש לא יפה לפרסם תמונות שאחרים שולחים לך את התמונות האלה לקחתי מאיזה אתר שבכלל לא בארץ ושלחתי לברק
ברק גם שניתקתי איתך את הקשר למה עשית את זה רק שתדע למעריץ הזה קוראים יוסי והוא אמר לי בפרוש שילד בשם ברק תמם שלח לו את זה זה ממש מגעיל! אתה רק צריך להתבייש על מה שעשית עם אתם רוצים לראות את התמונה הינה~~|>| אין כבר טעם לשמור אותה עם אדון ברק פירסם אותה

ו.. בלי שום קשר הוא נורא נחמד אז..

מי שרוצה לדבר עם המעריץ הזה הוא לא מהארץ עם אתם רוצים תמונות מחול המספר: 210621892

תמם ברק

New member
אלירן כנס

אם לקחת את זה מאתר כלשהו זה אומר שגם אתה גנבת את זה. "הגנב מגונב פטור" מכיר את המשפט הזה ? וחוץ מזה אלירן, אל תתחיל עם השטויות שלך. דבר ראשון זה כולה תמונה. דבר שני מה קרה הייתי אולי שישים שנה בשקט ופתאום התעוררת ופתחת עלי פה ? אז עדיף שתהייה בשקט, אבל מוחלט כי אתה סתם פותח תיקים ישנים. אה ועוד משהו.. אתה לא שלחת לי תתמונה הזו בכלל, אני לקחתי אותה בדיוק מאותו אתר שאתה לקחת אותה ! ואל תנסה לשקר זה לא עובד ! ילד טיפש, תינוקי ולא בוגר. כדאי לך להתבגר. רואים שיצאת פתאום מהקבר. מה פתאום נזכרת בתמונה הזו, רצית לעשות קצת רעש שיסתכלו עלייך ? שתקבל תשומת לב ? יאללה אל תעשה פוזות על אנשים פה... והמילה האחרונה שתיאמר בשרשור הזה היא זו (כלומר לא להמשיך להגיב) :- ביי !

הלווווווווווו מה זהההה

רוצים לדבר דברו במסרים או במקום אחר מה זה הקללות האלו והריבים האלו.. מה זהה..שמרו על חוקי הפורום

למעלה