לברון ובידר

לברון ובידר

אשמח לשמוע על הצלחות עם פרופ בידר ולברון. האם הם עובדים עם מאוחדת? יש החזרים? והאם הם הרופאים המלווים אותנו בתהליך כולו?

kobi932

New member
אנחנו עשינו אצלם

אישתי ואני עשינו את כול התהליך אצלם ממליץ לך בחום אצל פרופ' בידר מקסים הצלחנו בסיבוב הראשון למרות שאני חושב שזה לא נכון לשפוט לפי זה היינו במסלול של פנים גלויות הוא אישית עשה את כול התהליך החל מ שאיבת התורמת (הם נוסעים לאוקראינה במיוחד יחד עם אמבריולוגים שלהם ) ועד ההחזרה לאישתי הוא סבלני נטול כול אגו מיותר והכי חשוב אנושי הם עובדים אם כול קופות החולים ללא יוצא דופן ברגע שאת מתחילה טיפול אצל אחד מהם את רואה רק אותו מההתחלה ועד הסוף את לא עוברת מרופא לרופא אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות לך אל תתבישי

תודה רבה קובי.... מתלבטים כי

אנחנו מטופלים של ברקוביץ כבר כמה שנים ויש לנו ילד אחד מטיפול שהצליח ביצית וזרע שלנו. ברקוביץ עובד עם מנור מדיקל ואסותא ויש להם את כל הבדיקות והתיק הרפואי שלנו והיתרון שהוא גם מכיר את הגוף שלי. במסלול ללא פנים גלויות אצל מנור מדיקל כתוב שניתן לבחור צבע עיניים ושיער אבל הם לא מתחייבים לזה. מה שלא הבנתי למה הם נותנים לנו אפשרות בחירה אם הם לא מבטיחים לנן את מה שנבחר? יש כאן מישהי שלקחה מסלול ללא פנים גלויות ולא קיבלה את מה שהיא בחרה? .... קובי- באיזה בית חולים בידר מבצע את ההחזרת עוברים?

למעלה