לברון ג'יימס

OrEl74

Well-known member
מנהל
ברור שאני יודע

סתם מצחיק אותי הביטוי הזה "מתהפך בקברו"

אם אני מביא את המספרים הנכונים, אי אפשר

להתווכח. זה חוסך דיון שלם, כי הוא פשוט לא ממשיך להגיב....

Puskas

New member
כל יום-יומיים

אני פותח את האתר של ESPN כדי לקרוא את תוצאות הלילה (מלבד המשחק שמשודר ואני רואה) וכל פעם נדהם מחדש מהמספרים של ג'יימס..פשוט תותח שאני אישית לא זוכר מאז ג'ורדן..אין דברים כאלה.. הוא בלתי ניתן לעצירה,אין אף שומר בליגה שמסוגל לעצור אותו לבד ויותר מזה..אין אף שומר בליגה שמסוגל אפילו להציק לו..אף אחד לא יכול להוריד לו את המספרים,הוא סופרמן האמיתי. כיף לראות אותו..לפעמים רואים משחק שלו (כמו נגד מיאמי בקרב ראש בראש ברבע השני נגד פלאש) שהוא פשוט לא קולע ולא מנסה לקלוע אלא פשוט מפנק באסיסטים את כל מי שמסביב ונותן ממש משחק של רכז,רק שזה רכז של 2.04 על 115 ק"ג שריר ורואה הכל מלמעלה,וזה מה שמדהים שכשהוא רוצה אז הוא קולע 20 רצופות בלי בעיה ומסבך בעבירות את השומרים שלו וכשלא מתחשק לו להיות אקטיבי בקליעה אז הוא מתחיל לשחק רכז ופתאום ורז'או משחק כמו הPF הכי טוב בליגה והיקסון ניהיה חיה רעה ושאק משחזר ימים גדולים ופתאום מו ודלונתה משחקים כמו 2 הגארדים הכי טובים בליגה..זה מטורף.. אני אישית בזכותו הגדלתי את מספר המשחקים שאני צופה בהם בNBA..רוב המשחקים שאני רואה זה של הקאבס..זה פשוט כיף לראות את זה. עכשיו בלי שום קשר לג'יימס..חובה לדבר גם על טייריק שפתאום כמה משחקים רצוף מאיים על טריפל דאבל (ופעם אחת השיג),פתאום הוא מוסר בלי הפסקה,מוריד ריבאונד וכל זה גם על חשבון נקודות,זה נפלא,כאילו שהוא קיבל טוויסט בראש והחליט שמספיק להיות כוכב יחיד והוא מתחיל לשתף אחרים והוא לדעתי נותן את אחת מעונות הרוקי הכי טובות שראיתי מכל רוקי שהוא מזה המון שנים..(לא רוצה להתחייב על כל ההיסטוריה כי לא ראיתי NBA לפני שנת 1993 בערך) שאפו ענק לטייריק שעכשיו הוא ללא שום ספק רוקי העונה.

MvP4

New member
אם הוא יסיים עם הממוצעים שכרגע יש לו

של 20-5-5 אז לדעתי היחידים שעשו את זה (אם אני זוכר ממה שאמרו באיזה משחק אן בי איי ) הם ג'ורדן ואוסקר רוברטסון. אמת?או שאני טועה בשחקנים

זה מספרים ספציפיים מידי בשביל שהם באמת יגידו

משהו. דאנקן שם 21-11-3 בתור רוקי אולאג'ואן 21-12-2 רובינסון 24-12-2 יואינג 20-9-2 ראלף סאמפסון נתן 21 נקודות, 11 רבאונדים, 2 אסיסטים, 2.5 חסימות וחטיפה, ולא יצא ממנו משהו מדהים (בגלל פציעות..) ככה שאין מה להתלהב יותר מידי. המספרים של טייריק יפים מאוד, אבל הם ממש לא משהו לא ייאמן שלא נראה לעולם. ברור שהשחקנים שהבאתי כדוגמא הם מגדולי הכדורסלנים ואוואנס ישמח מאוד לחצי מהקריירה שהייתה להם, אבל אני רק רציתי להבהיר שזאת לא אחת מ3 עונות הרוקיז הכי מרשימות אי פעם. לא מעשית ולא מספרית.

עידו17

New member
נקודה קטנה לגבי טייריק

זה השלב של העונה ששחקנים בקבוצות כמו סקרמנטו זורקים לפח את המטרות הקבוצתיות ואומרים לעצמם - "זהו, עשיתי מה שהמאמן אומר במשך שלושת-רבעי עונה, מעכשיו אני דואג לעצמי"... יש כאלה שעושים את זה בשביל חוזה, יש כאלה שעושים כדי להבטיח תואר מסויים (הROY של אוונס כמעט וברח בין האצבעות), אבל ככה זה נראה.

יש באתר ל הNBA אחלה שיטה לראות את התוצאות

http://www.nba.com/video/dailyzap כל יום בערך ב10 בבוקר (שעון ישראל) זה מתעדכן ועולה לשם קליפ של איזה 2-4 דקות על כל המשחקים שהיו בלילה האחרון. אם היו הרבה משחקים אז רואים רק מהלך, או שניים מכל משחק, ואם היו בודדים אז רואים איזה דקה מכל אחד. בסוף יש גם בוקס סקור חלקי ואת התוצאה של המשחק. די שימושי...

מסכים לגבי טייריק

רציתי לכתוב על זה לפני כמה ימים אחרי הטריפל דאבל שלו...העונה שהוא נותן - אין דברים כאלה. מבחינת רוקי בטח כבר שמעתם שהוא הרוקי הרביעי (יחד עם ג'יימס, ג'ורדן ורוברטסון) שבקצב של 20, 5 ו5 אבל זה כבר מעבר לזה. יכולת החדירה שלו מעולה וגם המסירה שלו השתפרה מאוד בחצי השני של העונה. הוא גם אחלה שומר בהגנה...יש לשחקן הזה פוטנציאל להיות סופרסטאר ברמות הגבוהות... מעניין לראות את מי סקרמנטו יביאו בדראפט לשחק איתו, הם אומנם צריכים גבוה חזק אבל מעניין יהיה לראות את טייריק עם מישהו כמו אוון טרנר או שחקן כזה. באק-קורט קטלני.

למעלה