לברון ג'יימס

ynvgi

New member
לברון ג'יימס

אני לא בא לפתוח פה שום דיון, אבל הסתכלתי שוב בסטט' שלו השנה. אני חייב לציין, מדהים! מהשדה מהשלוש עונשין ר' ג' ר' ת' ריב' אס' חט' חס' איב' עב' נק' 0.502 0.345 0.769 1.0 6.3 7.2 8.6 1.7 1.0 3.4 1.6 29.9 8.6 אס'? 50% מהשדה? כמעט 30 נק'? יחד עם כל השאר.... פשוט עונה מדהימה. (רק שישפר את העונשין...) אני לא יודע לאן קליבלנד יגיעו (או מסוגלים להגיע), אבל לברון מדהים.

somone141

New member
עונה באמת מצוינת

יש לו 50 אחוז כי רוב הנק' שלו הם מתחת לטבעת, בדאנקים, חדירות, לייאפים וכאלה.. בזמן שאחרים, שאין להם את הפריבילגיה לחדור כמוהו כי אין להם גוף חזק וחסון כמו שלו, וגם אתלטיות, מסתמכים על זריקות מבחוץ יותר, אז מן הסתם אחוזיהם לא גבוהים, מה גם שיש מגבלויות שונות ומשונות כמו פציעות.. גם לגבוהים, פרקינס, הווארד, דאנקן ואחרים יש אחוזים טובים. לקלוע מתחת לטבעת זה לא כמו לזרוק מבחוץ. מה שהכי מרשים אותי בג'יימס זה האס' שלו.

עידו17

New member
זה כבר הרבה יותר מזה

רק הרבגוניות, הובלת הכדור, קבלת ההחלטות ויכולת המסירה שלו הופכות אותו לשחקן הטוב בליגה - כל הדברים שהם מעבר לקליעה. תוסיף לזה 30 נק' ב50% מהשדה, ונראה לי שאנחנו בכלל לא תופסים על איזה סדר גודל אנחנו מדברים פה. לדעתי כבר עכשיו, בגיל 25, האיש משחק ברמות שרק מייקל ג'ורדן הגיע אליהן.

אתה יודע מה, בוא נבדוק את זה.

אני לא אעשה את ההשוואה רק לקובי כי אז יש דם רע. אז בוא ניקח לדוגמא מספר שחקנים ולא נהפוך את זה לויכוח קובי-לברון. (האחוזים הם לא מהשדה אלא eFG% כדי שיהיה אפשר להתייחס לאחוזם גם אם הג'מאפרים הם ברובם שלשות). לברון: 64% מהזריקות שלו הן ג'אמפרים "רחוקים" אותם הוא קולע ב44% 36% מהזריקות שלו הן מבפנים (דאנקים, טיפ אין, לייאפ וכו') אותן הוא קולע ב75% ברנדון רוי: 73% מהזריקות שלו הן ג'אמפרים "רחוקים" אותם הוא קולע ב46% 27% מהזריקות שלו הן מבפנים אותן הואקולע ב66% קובי: 77% מהזריקות שלו הן ג'אמפרים "רחוקים" אותם הוא קולע ב46% 23% מהזריקות שלו הן מבפנים ואותן הוא קולע ב58% וויד: 65% מהזריקות שלו הן ג'אמפרים "רחוקים" אותם הוא קולע ב40% 35% מהזריקות שלו הן מבפנים ואותן הוא קולע ב65% ורק בשביל הקטע, דוויט הווארד: 13% מהזריקות שלו הן ג'אמפרים "רחוקים" אותם הוא קולע ב25% 87% מהזריקות שלו הן מבפנים ואותן הוא קולע ב65% אז לברון קולע ג'מאפרים באחוזים נמוכים במקצת מקובי ורוי שנחשבים לשחקנים שלמים שיכולים לקחת את הכדור פנימה או לזרוק או לעשות מה שבא להם ובאחוזים יותר טובים במידה יותר ניכרת משחקן כמו וויד שמהשהוא עושה טוב זה לקחת כדור פנימה, ואין בכלל מה להשוות להווארד שלוקח מעט זריקות מבחוץ וקולע אותן באחוז מזעזע. מה שיותר מדהים מהעובדה שהג'אמפ שלו נכנס בחוזים דומים לקובי ורוי שהם מהעלית של הליגה בנושא, זה שהאחזים שלו מבפנים הם פשוט מדהים. לברון הוא הפינישר הכי טוב בליגה בצורה ניכרת. היכולת שלו לסיים סל למרות שהוא חוטף דחיפות ומקבל מכות על הידיים בזמן הזריקה היא מדהימה. אף אחד בליגה לא עושה את זה ברמה שלו, ואפילו דוויט הווארד לא מתקרב לכך. הסיבה היחידה שלברון קולע באחוזי שדה נמוכים משל הווארד זה שהבחירת זריקות שלו היא שנויה במחלוקת והוא מתפשר יותר מידי על זריקות וגם מהעומס הגופני שמשחק בצבע דורש מה שיגרום לו להשחק מהר מאוד אם ייקח את כל הזריקות שלו מבפנים. סיכום. לברון הוא סקורר מדהים,והסיבההיחידהשהוא לא מוערך כאחד זה רק בגלל שהוא ם מדהיםבכל שאר האספקטים של המשחק. הג'אמפר שלו היה מזעזע כשנכנס לליגה אבלעכשיו הוא טוב מאוד. לא ברמה של קובי, אבל עדיין מצוין, והיכולת שלו לסיים עם מגע ולקחת את הכדור פנימה גורמת לכך שהוא יהיה סקורר הרבה יותר יעיל מקובי אומכל אחד אחר בליגה לצורך העניין. האמת היא, שיש מישהו אחד שדווקא מתקרב לג'ימס מהבחינה הזאת והוא קווין דוראנט. קולע 45% בג'אמפרים ו72% בצבע. והוא רק בן 21.איזה פוטנציאל ענק יש לו. הוא יכול להיות הסקורר הכי טוב ליגה תוך מספ שנים ובפער ניכר. את כרמלו אגב לא הבאתי, אבל האחוזים של הג'אמפרים שלו הרבה יותר קרובים לשל וויד מלאלה של קובי/רוי/לברון/דוראנט. הוא קולע רק 41% מרחוק, ו66% מבפנים. מרשים, אבל לא ברמה של ג'יימס/דוראנט.

עידו17

New member
לא היה צריך מספרים כדי להוכיח את זה

ברגע שsomone141 אמר משהו לגבי לברון (או כל דבר אחר לצורך העניין), רוב הסיכויים שהוא טועה לחלוטין והעובדות אומרות בדיוק ההיפך

somone141

New member
עובדות?

כמו ה"עובדה" שג'יימס הקלאץ' הכי טוב בליגה למרות שלא הבאת שום נתונים אמינים לכך? כמו ה"עובדה" שקבעת שג'יימס השחקן הכי טוב בכל הזמנים, למרות שאין לו שום אליפות והוא לא הוכיח דומיננטיות במעמד שקובי עשה צחוק מהשומרים הכי טובים בליגה (רג'י מילר ואחרים) בגיל 22? עובדות? אתה בטח מדבר על שקרים ועבודה בעיניים.

somone141

New member
זוכר שבפיינלס ההוא נגד הלייקרס

דאג קולינס שיבח לא אחת את משחק ההגנה שלו ובמשחקים שונים שראיתי רג'י היה אקטיבי בהגנה. אולי קצת הגזמתי, אבל הוא היה שחקן הגנה סביר.

עידו17

New member
ג'קסון? תיכף תגיד שקובי עשה צחוק גם ממנו

אתה מחליש את הקייס שלך ממשפט למשפט, פשוט תפסיק לדבר!

OrEl74

Well-known member
מנהל
הוא מת? והוא יודע מזה?

ביום אחד גם הרגנו אותו וגם הפכנו אותו לאחד משחקני ההגנה הטובים של שנות ה-90. והוא אפילו לא ידע שהוא כזה.

יואקים13

New member
אני מקווה שהבנת שצחקתי.

אולי באמת היה עדיף להוסיף מרכאות (כשאדם פורש מהמקצוע אני נוהג לכנות זאת כ"עולם הבא"
)

למעלה