לברון ג'יימס - the block

fatnoam

Active member
אמרת הכי חשוב

אין ספק שהבלוק של לברון מגה-וירטואוזי.
&nbsp
אבל יוטה הובילו ב-1, נתנו למאלון כדור בפוסט, 26 שניות לסוף, ג׳ורדן חוטף, וקולע סל אליפות. בלי טיים אאוטס בלי חארטות. אין לי ספק שזה מהלך יותר חשוב.
&nbsp
אבל כן וירטואוזיות הבלוק של לברון פסיכי.

אבל זה היה משחק 6 והבולס הובילו 3-2

מה?

המהלך הזה של ג'ורדן לדעתי הגדול בהיסטוריה, ממש כאילו נלקח מאיזה ספר טוב.
במיוחד כשזה היה אמור להיות אחרי זה הסל האחרון שלו בקריירה.. מזל שאף אחד לא באמת מתייחס לתקופה בוויזארדס

FrecCo

Active member
ענק גם כמהלך בפני עצמו, וגם בראי ההיסטוריה

הייתי צריך איזה 6-7 זוויות כדי להבין מאיזה כיוון לברון הגיע בכלל

נצל"ש - HOF, 2K17, etc

אה-אה-לן, אה-אה-לן.
בזמן שאתם חגגתם בקיץ אולימפיאדה ואת הסינגל החדש של סטטיק ובן אל, אני ישבתי בחושך ושתיתי לשוכרה כדי לשכוח את האליפות של הקליבלנד קאבלירס. #עדיין_לא_מעכל

** למקרה שהחמצתם, טקס 'היכל התהילה' יתקיים ביום ו' הקרוב, שידור ישיר בערוץ NBA TV החל משעה 2:30 לפנות בוקר [שעון ישראל]. הרד קארפט יתחיל שעה קודם לכן אם ירצה השם.

אנחנו לא אנשים של טקסים, ובטח לא של נאומים ארוכים ומלאי פאתוס. אבל זו לא בדיוק השנה להיות בה אדישים לטקס, ד'ו. אנחנו מקבלים כמה מהשמות הבולטים של הדור האחרון. בימים האחרונים ערוץ ה-NBA שידר במרתון של כל היום את המשחקים הגדולים של שאקיל, יאו ואייברסון והתחושה היא שיכלו להמשיך עם זה עוד כמה ימים טובים.

השחקנים נתבקשו לבחור שחקני עבר אחרים שידברו בשבחם. הכלל הוא שמותר לבחור רק מבין מי שכבר חבר בהיכל [בעוד 5 שנים קובי יכנס להיכל....ושאקיל כבר יהיה שם....אז, כן....ג'סט סיינ'].

שאקיל בחר את ד"ר ג'יי [עליו אמר עליו שהוא הגדול בכל הזמנים - ושחקן שעליו גדל כילד], ביל ראסל [שעליו אמר שהוא הסנטר הטוב בהיסטוריה], אייזאה תומאס, ומי שחברותו אושרה רק לפני שנתיים והוא בסוג של סדיר עדיין, אלונזו מורנינג [מי שבמישרין גרם לכך ששאקיל לא חתם על הארכת חוזה באורלנדו ו-10 שנים לאחר מכן זכה איתו באליפות במיאמי].

את מינג יאו ינציחו "קוקיפלצת" דיקמבה מוטומבו [זה הולך להיות נאום קשה. תכינו את הגוגל טרנסלייט], שהונצח בעצמו בשנה שעברה, ביל ראסל וביל וולטון.

את אייברסון יקבלו המאמן לארי בראון [כמובן], ד"ר ג'יי [כמובן] וג'ון תומפסון.

שחקנית ה-WNBA [שזכתה ב-MVP שלוש פעמים], שריל סוופס, תבורך ע"י ננסי ליברמן, שחקנית עבר גדולה בעצמה, המאמנת של כספי בסקרמנטו ומי שסוגרת ותק של 20 שנה כחברה מן המניין בהיכל.

עוד שמות בולטים: מאמן הקולג'ים האגדי טום איזו, והבעלים האלמותי של השיקאגו בולס, ג'רי ריינסדורף, שיוצג ע"י פיל ג'קסון [כמובן] וסוקטי פיפן [כמובן].

בולטים בהיעדרם, בהקשר של שאקיל וריינסדורף, לפחות עפ"י התכנית - מג'יק ג'ונסון [הלקקן הגדול בהיסטוריה המתועדת ומי שנדחף לכל אירוע מתוקשר] ומייקל ג'ורדן [שיש לו יחסי אהבה-שנאה עם הבולס בשנים האחרונות].

לא אגיד שאני "נרגש" מהאירוע, אבל מצפה לזה, זה כן.

** NBA 2K17 : מייקל ג'ורדן מדבב את הדמות הראשית??? כמעט. מאיר תירגע.

משחק הוידאו האהוב יראה אור, כל עוד לא יהיו דחיות של הרגע האחרון, בעוד פחות משבועיים ימים. השנה ממשיכים את הקו של המשחק הקודם בסדרה - סרט עלילתי במסגרת ה"My Player" - אתה שחקן שצומח מהזבל ומגיע לגדולה. בשנה שעברה עשו דברים נפלאים בשיתוף פעולה עם הבימאי ספייק לי והשנה הצליחו למצוא איך לחדש שוב, וזה לא היה קל להתעלות על מה שכבר ראינו בשנה שעברה: במרכז העלילה, אתה שחקן שמתחיל את קריירת ה-NBA שלך עם חברך הטוב ג'אסטיס יאנג [בגילומו של מייקל בי. ג'ורדן, הלוא הוא אדוניס ג'ונסון מהסרט החדש בסדרת 'רוקי'], וביחד אתם יוצרים את ה"דיינמיק דואו", ממש כמו לברון ו'פלאש' וויד במציאות. ניתנת לך האפשרות לבחור, ככל שאתה מתקדם במשחק, האם אתה רוצה להמשיך את ה-"1-2 פאנצ'" או ללכת להוביל קבוצה לבד. לכל בחירה אמורה להיות השלכה על המשך הקריירה שלך.

** טריסטן תומפסון הוא חלק מקבוצת הקליבלנד קאבלירס שעשתה דבר מדהים בקיץ האחרון. אין מה לעשות, מודה, שונא ועוזב. שחקן ההוקי [הטוב בעולם?] סידני קרוסבי, שחוץ מזה שהשם שלו מזכיר את עיר הבירה של אוסטרליה הוא גם קנדי, זכה באליפות השנייה שלו בקריירה בקיץ האחרון והביא בחודש יולי את הגביע לחנות דונאטס קנדית. טריסטן תומפסון עשה את המעשה הקנדי ביותר שאפשר לעשות והביא את הגביע שלו לאותה חנות. אם הייתי שם, הייתי חוטף את זה ובורח. כן, יש דברים ששווה בשבילם לשבת מאסר עולם. מקסימום תמיד אפשר להגיד שאתה פליט ואז יקלו בעונשך.

** הילדים של, הדור הבא: הבן של "וויט שוקולדה" ג'ייסון וויליאמס, והבנים של שאקיל אוניל בבית משפחת אוניל באורלנדו, פלורידה.

** קווין קוק [לא נבחר בדראפט של 2015 ומשחק בליגת הפיתוח] למד דבר או שניים באונ' דיוק עם הקרוסאובר הזה על חשבונו של הילד הלבן.

** אז אחרי שאובייסלי ליאו מסי צבע את השיער בגלל עומר אצילי, גם סטף שלנו אובייסלי נמצא באסיה בדיוק בימים אלה בעקבות ה'מירוץ למיליון' [או יותר בגלל מסע שיווק של חברת 'אנדר ארמור', אבל אל תיתנו לעובדות להפריע לכם]. במשחק כדורסל בטאיוואן הוא הגיע למהלך האחרון, 5 שניות על השעון . . . ונחסם ע"י ילד פיליפיני בן 17. הקהל לא אהב את זה, התערב ודרש "הילוך חוזר" של המהלך. אז שיחקו את המהלך שוב והפעם סטף קבר שלשת ניצחון.! חבל שאי אפשר לשחק שוב את הדקות האחרונות של מס' 7......

להתראות בשמחות כדורסל NBA ואחרות!
ובהצלחה לנכים באולימפיאדה. רוצה שתביאו לפחות מדליה אחת רק כדי לראות את המבט המסוייט על פניה של שרת הספורט כשהיא תצטרך להצטלם איתכם.

picki23

New member
היי היי היי!!!!! סידני קרוסבי הוא הכי גדול מאז ווין גרצקי

נפלת פה על אדם שיש לו חיבור עז לקנדה, אפשר לומר חיבור גנטי .

סידני קרוסבי הוא השחקן הוקי הכי טוב שהיה מאז ווין גרצקי, לפחות קנדי (כי אי אפשר להתכחש לאלכסנדר אובצ'קין, הנריק סאדין)

מאז הזעזוע מוח ב2011 הוא לא אותו שחקן לצערי, עדיין סקורר גדול.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הבן של ג'ייסון וויליאמס אשכרה נראה כמוהו רק בקטן

ואני לא יודע עד כמה הסקאוטים סופרים את אוניל הצעיר אבל היכולות שלו מפחידות
&nbsp

למעלה