לברוח

ozdova

New member
לברוח

לברוח

שוב חיוך ניצת על פני כשאני רואה את הגשם יורד מחוץ לחלוני, ואני רק חושבת על כל האנשים שרצים עכשיו לביתהם בגשם, מתחת לאיזה עיתון או קרטון שהם מצאו בדרך, או על כלבים עזובים שעכשיו הם גם רטובים וספוגים מחפשים מקום מסתור. ואני חושבת איך בא לי לברוח למקום אחר, יש פעמים שישנה איזה מילה או מנגינה שמחזירה אותי למקום אחר, או פנטזיה, למשל הייתה איזשהיא מילה ששמעתי ופתאום עלה לי חלום, שלי הולכת ברחוב אירופאי כזה, אפרפר וגשום, עם כל מיני בתי קפה עם ריחות של מאפין טרי וגשם נקי, ואז הבנתי שהדימוי הזה עלה לי רק בגלל הרצון שלי מכל מה שמתנהל בתוכי ומחוצה לי- קרבות. ואז לפעמים אני חושבת על זה- על לגור במקום כזה אירופאי כשתהיה לי את האפשרות לבנות לעצמי חיים חדשים במקום חדש. אבל מי לא חולם על האופציה הזו מפעם לפעם, כולנו היינו רוצים לקחת חופשה ולפעמים ארוכה מאוד למקום חלומי, או לא כל כך חלומי אלא פשוט יותר.

קרני

New member
חלומות הם לפעמים התמריץ שלנו...

האור שלנו... כמה נחמד לברוח אל החלום לפעמים, להתנתק מכל מה שקשור במציאות המוטרפת... ולך חמודה, אני מאחלת שהחלומות יתגשמו... דרך אגב, איך הולך לך עם הפרוייקט ושאר התעסוקות שלך? איך המצברוח? שיהיה לך יום חלומי (לא, לא הגבינה ;-))

למעלה