לבקש תמונה?

• פותח הנושא hatam
  • פורסם בתאריך

hatam

New member
לבקש תמונה?

אני נגד!!!! לא העיקר היופי, אלא היופי, וחבל לפספס בגלל זה. תמונה לא משקפת - לשני הכיוונים (פעמים שהאדם יותר יפה או יותר מכוער בתמונה) לא נעים לסרב אח"כ. מה אתם אומרים?

גמאני נגד.

אני כן מחפשת גבר שימשוך אותי, אבל לפעמים זה בכלל לא יופי, אלא מראה כללי, צורת דיבור, מבטים וכו'. להכין סקר?

kiss 18

New member
בגדול אני נגד! אין כמו להכיר מישהו שבפעם

הראשונה שרואים זה בפגישה... חוץ מזה, לא תמיד ניראים כמו שניראים בתמונות... בסדר לא נתכווח רואים משהו..אבל בכל זאת..זה לא כמו פנים מול פנים...

פשוT אJי

New member
נגד!!!

איזה טעם יש בהתרשמות של החוץ בלי הפנים?? החיצוניות היא רק חלק מאיתנו (וחלק די שולי,אני מקווה!!) אז למה שאותו יראו ראשון?? מחוץ לזה דעת היא שזה הופך את כל המושג הזה של פגישות למידי חומרי תקנו אותי אם אני טועה!!

הגבתי

לך ולעד 120 בשרשור שהוא פתח.. הנה דבריי שוב. פתאום יום אחד,אחרי כל היצורים שמופיעים לדייטים. רואים שגם כל הערכיים והצדיקים,שלא חלמו אי פעם לפסול מישהו על איך שהוא נראה, לא מוכנים ללכת לדייט בלי שראו תמונה של המדוייט מראש. וזה לא רק מראה חיצוני. בתמונה אפשר לפעמים לראות {למרות כל ההסתייגויות} עוד המון דברים לגבי הצד השני שכל אחד תופס אותם עפ"י קיבעון מחשבתי.* ואז,אחרי שמגיעים לדייט המי-יודע-כמה שמגיע איזה ערס או הייטקון בסטייל... או סתם מישהו שאין מצב שנמשכים אליו,מחליטים,שאין יותר דייטים בלי לראות תמונה. אחרי כמה שנים של דייטים עם תמונה מראש מפסיקים להתעקש על זה, פשוט כי אז פתוחים יותר להבין שבעצם איך שאנשים נראים מבחוץ זה לא באמת הבפנים. מראה חיצוני זה חשוב במידת מה.ותמונה נותנת רושם כללי ראשוני, אבל הבעייתיותהיא לא רק התמונה עצמה,אלא כל המסביב. -קיבלת תמונה.חשכו עיניך.מה עכשיו??? הרי כל דרך,אלגנטית ככל שתהי'ה,לומר לצד השני שזה לא יילך ואפילו אם הדחיי'ה ממש לא קשורה למראה, תיחשב ע"י הצד השני כתגובה לתמונה. -לא כולם שולחים תמונות מייצגות,לא כולם שולחים תמונות עדכניות ולפעמים יש תמונות ז'אנר {במקרה לגמרי שמתי עלי מייק-אפ והתאפרתי ובמקרה לגמרי לבשתי את מחלצותי הטובות ביותר ובמקרה הצטלמתי עם פילטר מרכך בשחור-לבן אומנותי עם שלושה מקורות אור בפוזה מתוך ספרי הדרכה לצלמי פורטרטים} ולפעמים התמונה עושה עוול עם האדם.במציאות הוא נראה הרבה יותר טוב. -וכן,גם אם הוא חתיך מ-א-מ-ם,עדיין יש סיכוי ליפול על מישהו מאכזב מאד. ולדעתי חשוב יותר מלבקש תמונה זה לדבר קודם בפון,לבדוק שיש התאמה בסיסית. אולי אני משעממת כמו נעל??? אולי אני כופרת בכלל והוא אדוק??? אולי אני סיינטולוגית ומכשפה במיל´??? ואם נראה שיש מצב אחרי איזו הכירות ראשונית ויש רצון עקרוני להפגש ומאד חשוב לאחד הצדדים לראות תמונה קודם- זה לגיטימי ביותר. *קבעון מחשבתי לתפיסת תמונות- למשל שניים יכולים לקבל תמונה של בחורה שהצטלמה בטיול לאחד זה ישדר "כאן אני הכי שמחה" לשני זה ישדר "אני כזאת לא שווה בעצמי,שאני אוהבת להצטלם במקומות מרשימים" לשלישי זה ישדר "אני לא אני, אני המקום שאני נמצאת בו, המערה, הצוק, המרחב הפתוח." ולרביעי זה ישדר "בחורה שמחה בראש טוב,שאוהבת לכייף" כל אחד עפ"י הנגיעות האישיות שלו. ו...גברים... תמונה שלכם עם האחיין/אח/הבן של השכן/ה אומרת לי: "אין לי מספיק בטחון כדי להצטלם לבד,אבל עזבי אותי,תראי את התינוק,נכון עושה לך חשק???"

נגד לגמרי!

לדעתי אפשר לראות תמונה של מישו והרושם עלול להפגע (בגלל צורת פנים, מראה). לדעתי את הרושם הראשוני צריך להשאיר לאדם עצמו עם כל מה שהוא משדר תוך כדי דיבור. לראו תמונה לפני הפגישה לדעתי יכול רק להזיק.

דרוmי

New member
תישמעי קטע שקרה לי אישית!

הייתי אצל חבר בבית.ואחותו הראתה לי תמונה של חברה...לא ממש רציתי.והיא אמרה לי!עזוב תתמונה היא לא יצאה מוצלחת.וכו..ולא נפגשנו.אחרי כמה חודשים ראיתי אותה עם האחות של החבר.והיה הבדל גדול בין התמונה למציאות...תמונה לפעמים סתם מטעה.לשני הכיוונים

למעלה