S swirrrly New member 8/9/02 #207 תגיז לי זה נראה לך הפרש גדול? ההפרש בין מתי שהוא (אדם) שם את התמונה שלו (זאת שהוא רטוב ויוצא מהבריכה) הוא בסה"כ כ-9 שעות.. אפילו פחות.. זה נראה לך כמו הפרש?
תגיז לי זה נראה לך הפרש גדול? ההפרש בין מתי שהוא (אדם) שם את התמונה שלו (זאת שהוא רטוב ויוצא מהבריכה) הוא בסה"כ כ-9 שעות.. אפילו פחות.. זה נראה לך כמו הפרש?
S swirrrly New member 8/9/02 #178 וואו איזה לפרקון../images/Emo151.gif תפסתי אותך! תגשים לי משאלה...!
A Angel Girl1 New member 8/9/02 #182 דגי דג! אתה יפפפפפפפפה! וידעתי שזה אתה! ידעתי! היתה לי כבר את התמונה שלך במחשב! (ת´אמת ידעתי אחרי שהיתי בטוחה בהתחלה שזה עומר=/ פאדייייייחות=/) יאללה! עכשיו אתן עושות גם שרשור סגידה לדגי דג שלנו?!
דגי דג! אתה יפפפפפפפפה! וידעתי שזה אתה! ידעתי! היתה לי כבר את התמונה שלך במחשב! (ת´אמת ידעתי אחרי שהיתי בטוחה בהתחלה שזה עומר=/ פאדייייייחות=/) יאללה! עכשיו אתן עושות גם שרשור סגידה לדגי דג שלנו?!
מ מעין_נשמה New member 8/9/02 #196 חחחחחחח ../images/Emo13.gif איזה חמודה את לאקי ודגי אתה יפהההההההההההההההה איזה חיוך כובש! עכשיו תגידו איזו תמונה מהשרשור פה היא הכי יפה אני אומרת... התמונה של רונן
חחחחחחח ../images/Emo13.gif איזה חמודה את לאקי ודגי אתה יפהההההההההההההההה איזה חיוך כובש! עכשיו תגידו איזו תמונה מהשרשור פה היא הכי יפה אני אומרת... התמונה של רונן