דבש שלי תמונתי מצורפת.
S Snitch New member 8/9/02 #110 ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif דבש שלי../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo88.gif תמונתי מצורפת.
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif דבש שלי../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo88.gif תמונתי מצורפת.
S Snitch New member 8/9/02 #174 המפ... ../images/Emo88.gif אני הבנאדם הכי לא פוטוגני בעולם.. (דניאלה וצחי יכולים להעיד..) וגם כולן פה יפות וזה ייראה.. וול.. עדיף שלא.. וצחי- מה, עוד לא קנית את הדיסק שלי?
המפ... ../images/Emo88.gif אני הבנאדם הכי לא פוטוגני בעולם.. (דניאלה וצחי יכולים להעיד..) וגם כולן פה יפות וזה ייראה.. וול.. עדיף שלא.. וצחי- מה, עוד לא קנית את הדיסק שלי?
L liorlord New member 8/9/02 #100 ../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gifהנה!!!../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif והפעם אני רוצה תגובות כאילו אבל תגובות אמיתיות! אני לא אעלב.
../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gifהנה!!!../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif והפעם אני רוצה תגובות כאילו אבל תגובות אמיתיות! אני לא אעלב.
A ADAMCHERTIN New member 8/9/02 #102 ../images/Emo35.gifזה משנה אם כבר התמונות היו בפורום ל האי סיטי?
L liorlord New member 8/9/02 #104 אני מצטער מאוד, אבל.... אדם לא ישים את התמונה שלו כרגע (זה יגרום לי להרגיש יותר מכוער). ואני רוצה תגובות, ואחרי התמונה שלו רוב הסיכויים שתזרקו אותי לכלבים.
אני מצטער מאוד, אבל.... אדם לא ישים את התמונה שלו כרגע (זה יגרום לי להרגיש יותר מכוער). ואני רוצה תגובות, ואחרי התמונה שלו רוב הסיכויים שתזרקו אותי לכלבים.
A ADAMCHERTIN New member 8/9/02 #105 לא נראה לי....אני אחכה אבל ../images/Emo5.gif לא נראה לי שאתה צריך להרגיש יותר מכוער=\
L liorlord New member 8/9/02 #107 אני דווקא חושב שכן במילא אני מכוער גם ככה, אז עוד אחרי התמונה שלך... ואתה רואה שלא כותבים לי תגובות כי אני איכסה. מעדיפים פשוט לשתוק. תכתבו אמרתי תכתבו! תכתבו שאני אפילו מכוער! רק תכתבו כבר!
אני דווקא חושב שכן במילא אני מכוער גם ככה, אז עוד אחרי התמונה שלך... ואתה רואה שלא כותבים לי תגובות כי אני איכסה. מעדיפים פשוט לשתוק. תכתבו אמרתי תכתבו! תכתבו שאני אפילו מכוער! רק תכתבו כבר!