לבקשת אודליה....

i hate

New member
לבקשת אודליה....

וכדי שכולם ידעו - יש מצב שבתי הספר העל יסודיים יתחילו את שנת הלימודים בשביתה!!!!!!!!!!! ועוד משהו שלא כתבתי בהודעה הקודמת-למי שיש אחים בבית ספר יסודי-סוף סוף חופש מהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mE and Me

New member
כבר התרגלתי לזה... ../images/Emo3.gif

כל שנה הם מאיימים, ופעם שרת החינוך מצליחה לאפס אותם בזמן, פעם - לא... מעניין רק מה התירוץ שלהם הפעם. הם הרי הסכימו עם משרד החינוך שפיטורי 50 המורים ימומנו בשנה"ל תשס"ג מקרן ארגון המורים, ובשנים שלאחריה - מתקציב החינוך... בעעע, מה אכפת לי בעצם?..

../images/Emo142.gif../images/Emo6.gif שביתהההההההה?!

גאד!! החיים מאירים לי פנים לאחרונה.. ט'נקס גאד!! ישששששש!!!

icודליה

New member
טוב...

לפחות יש לנו דבר אחד משותף בתחילת השנה...שנינו רוצים שביתה....

נירס123

New member
מי ל-א רוצה שביתה???????

זה הכי כייף..... זה לא כמו חופש רגיל שמשעמם!!!1 זה כייף כי אתה יודע שאתה מפסיד לימודים נהנה בננה! חחח מורים אהבלים... למרות שאחרי שבועיים של שביתה אתה ניכנס למצב של חרדה....בלעעע

icודליה

New member
בשבילי שביתה יהיה נהדר

להירגע גם מעוד הופעה של משינה, וגם מהנסיעה. יותר מידי דברים טובים זה מסוכן.... ההורים לא רוצים שביתה. תהיה בטוח.

eli3320

New member
דווקא ארגון ההורים הארצי גם מאיים..

בשביתה עם ארגון המורים..

mE and Me

New member
כמו המצב הדפוק שנוצר בחופש פסח -

ביום האחרון לפני החופש החליטו ארגון ההורים יחד עם מועצת התלמידים (נו, אתם יודעים, מועצת התלמידים - האלה שלא עושים כלום כל השנה, וזוקפים לזכותם כל מיני הישגים בסוף...), אז הם החליטו לעשות שביתה. למה השביתה? כאות על הזדהות עם המורים (פיטורי 6,000 מורים). וזה אחרי שכמה שבועות לפני זה המורים עשו שביתה באותו נושא! ושתבינו - מועצת התלמידים אומרת בכל תחילת שנה כששובתים "כמה חבל שיש שביתה והפסדנו חומר...". רק דבר אחד - צביעות

zvozda4ka

New member
כמו שכבר אמרתי-

מסורת!!!!!אלא מה???משרד החינוך לא יכולים לשבור מסורת ולפתוח את השנה בלי שביתה!!! זה עיקרון....

קוסמה

New member
אני עייפה מדיי ולכן אני לא אוסיף

יותר מדיי מידע, אבל לדעתי לא תהיה שביתה
ואם תהיה, היא תהיה ארוכה ומעצבנת (לא מבחינת התלמידים אלא מבחינת הסיבות והבלאגן)

AcesHigh

New member
כאילו זו תורמה מסיני....

תנו לי שנה בעשור האחרון ששנת הלימודים נפתחה בלי איומים לשביתה או ללא שביתה.

למעלה