לבקשתכם

pine·apple

New member
לבקשתכם

מכיוון שהמועצ"ת כל כך מדהימה, מתחשבת ופתוחה, תתקיים מחר פגישה אליה מוזמנים כל ילדי השכבה, ב-10 בבוקר בביה"ס הפגישה תנוהל בצורה מסודרת ע"י גיל סוסמן, ותתועד בפרוטוקול. יהיה מקום להגיד מה שאתם רוצים, להוציא אגרסיות בצורה מתונה ולפרוק כעסים. המטרה של המפגש היא להגיע להסכמה רחבה (מיה שמואלי?) ככל האפשר בקרב השכבה של איך להתמודד עם סופו המר של הטיול, איך לתקן את המעוות ולהעביר את החודשיים הנותרים בכיף. המועצה תיקח את מסקנות הישיבה ותשב מול ההנהלה במטרה להעלות מולה גם את הדעה של פשוטי העם תפגינו נוכחות, תראו שאכפת לכם, ובמקום כל אחד לעשות את המחאות הקטנות והלא מועילות שלו בואו ניקח את זה קצת יותר רחוק

id0a

New member
קטן ולא מועיל ? זיין. אבל טוב לדעת

שיש כזאת ישיבה.

pine·apple

New member
בוטל, תהיה שבוע הבא

מצטערת על הטרטורי שכל, לא בשליטתנו

Ms UnderstOod

New member
אה ושמישו יודיע ליובל!!

חחח אין כמו י"ב4

green witch

New member
תמיר בוטל! ../images/Emo6.gif

סתם לא בוטל אבל נדאג לבטל אותו..יהיה מ9-10 השיחה הזאת חשובה שימרה ואת יודעת את זה!

FiFi 59

New member
בטח שהוא יבטל

כמו שהוא ביטל בגלל שלתיאטרון יש מתכונת מחר.. תורידו 18 אנשים שלא יהיו ד"א..

../images/Emo12.gif

זה בגלל ההרצאה ההיא שהחלטתם ללכת אליה במקום השיעור? האמת, שאני בכלל לא חושבת שהוא זוכר. ז'תומרת, אם את החומר שהוא מלמד הוא לא זוכר לאחר שבכל שיעור הוא מקפץ לו בחצי אלגנטיות לספר כדי להיזכר, אני בספק שהוא יזכור שהוא קבע שיעור ליום שישי. חוץ מזה, שאני התנגדתי, אז אני בכלל לא מחוייבת

הבעיה היא

שלאנשים יש מגנים ותגבורים בשעה הזאת. לא עדיף לדחות לקצת יותר מאוחר? (נגיד סביבות 1)

pine·apple

New member
מנסיון פיפי

אנשי הפיס נוטים להבריז כשקובעים איתם שעה מסויימת... beware
גם לי יש חשד מסויים שרק מועצ"ת תהיה מחר, אולי זה אומר משהו

למעלה