לבקשתו של שי :]

kepit

New member
לבקשתו של שי :]

אתה עוד תצטער על זה...מועעאעאעאע!!! שעת התחלה- 1. שם פרטי? 2. כינוי? 3. גיל? 4. עיר? 5. יש אחים? כמה? 6. ההורים נשואים? 7. מה אתם לובשים? 8. מה מתנגן אצלכם בפלייליסט עכשיו? 9. יש לך אייסיקיו? 10. יש לך מסנג'ר? 11. מה הדבר האחרון שאכלתם? 12. יש לכם חיית מחמד? 13. הייתם בחו"ל? איפה? 14. מידת הנעליים שלך? 15. מאמין באהבה? 16. מאמין באהבה וירטואלית? 17. מאמין באהבה ממבט ראשון? 18. מה דעתך על הומואים/לסביות? 19. מאמין בגורל? 20. מאמין בה'? 21. חוף או הרים? 22. לישון או לקום? 23. קרמבו וניל או שוקו? 24. איזה שפות אתה מדבר? 25. בן אדם של יום א לילה? 26. רגיש לדגדוגים? 27. יש חבר/ה? 28. כמה פעמים בשנה את/ה בוכה? 29. התחביב האהוב עליך הוא? 30. עברת על החוק? 31. נרדמת בשיעור? 32. מה הפאדיחה הכי גדולה שלך? 33. מתי פעם אחרונה הסתפרת? 34. מתי פעם אחרונה התקלחת? 35. מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? 36. מתי פעם אחרונה הגנת על הכבוד שלך? 37. מתי פעם אחרונה הגנו על הכבוד שלך? 38. שם אהוב לבן - 39. שם אהוב לבת - 40. שם אהוב לכלב - 41. בגדת אי פעם? 42. בגדו בך? 44. מה הפחד הכי גדול שלך? 45. מה החלום הכי גדול שלך? 46. האם יש קשר בין הפחד לבין החלום? ומהו? 47. זרקו אותך? 48. אתה זרקת? 49. מה התכונה הכי בולטת בך? 50. מה היית משנה בך 51. אכלת משהו שגרם למישהו להקיא? 52. התחלת עם מישהו: 53. התחילו איתך? 54. נשארת ער כל הלילה? 55. דיברת יותר מ3 שעות בטלפון? 56. הרגת חיה בטעות? 57. הרגת חיה בכוונה? 58. פגעת בעצמך פיזית? 59. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? 60. רצית להיות מישהו אחר? 61. התקלחת היום? 62. התעלפת? 135. בכית בסרט? 136. ניתקת למישהו בפרצוף? 137. טרקת למישהו ת'דלת בפרצוף? 138. נשארת כיתה: 139. קפצת כיתה? 141. היה לך גבס? 145. התביישת בעצמך? 146. התביישת בהורים שלך? 147. התביישת בחברים שלך? אסוציאציות: 151. אהבה 155. מוות 156. חיים 157. כבוד 158. מים 160.בצפר 161: חופש 162. חו"ל 163: עבודה 164. הצלחה 165. השראה 167. מלאכים? 168. תנ"ך? 169. סוכר? 170. נשיקה? מה עדיף: 171. לונדון או פריז? 172. סאבלימינל או הצל? 173. אש או מים? 174. הארי פוטר או שר הטבעות? 175. חנוכה או פורים? 176. משפחה או חברים? 177. לילה או בוקר? 178. מחשב או טלוויזיה? 179. חושפני או צנוע? 180. מוזיקה או סרטים? השלימו את החסר: 182. מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? 183. אני הכי אוהב... 186. חבל ש... 187. הלוואי והיה לי... 188. אין דבר העומד... 189. אם תרצו... 190. מי ששונא אותי מצדי ש... 191. אחרי השאלון אני... 192. לא הייתי צריך... 193. אני חייבת לומר תודה ל... 194. אני חייבת לומר סליחה ל... 195. למה אני אף פעם לא... 197. יומולדת זו סיבה ל... 198. העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: 200. בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? שעת סיום-

kepit

New member
טוב שמעו לקחתי אתזה מפורום סקרים ושאלונים...

עכשיו מצאתי עוד אחד ולא ידעתי איזה מהם לשים אז תענו על אחד מהם איזה שתבחרו או על שניהם או לאדעת איך שבא לכם... אדום. 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? 2- אתה אהב עגבניות? 3- וגמבה? 4- ותותים? 5- אתה נגעל מדם? 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? 7- יש לך בגדים באדום בארון? 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? 10- אוהב את הצבע? צהוב. 1- מה דעתך על לימון? 2- אוהב חרדל? 3- וגבנ"צ? 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך צהוב מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? ירוק. 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? 5- מה עדיף: עלה או גבעול? 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך ירוק מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? כחול. 1- מה דעתך על הדרדסים? 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? 4- אוהב ללכת לים? 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? 10- אהב את הצבע הזה? ורוד. 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? 4- זה צבע רק לבנות? 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) 7- החיים ורודים? 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? 10- אוהב את הצבע? כתום. 1- אוהב תפוזים? 2- וקלמנטינות? 3- וגזר? 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? 6- אורנג' חברה טובה? 7- ומה עם "תפוז אנשים"? 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? 10- אוהב אותו? תמונה הוסיפו תמונה שבא לכם, רצוי צבעונית .

prongs3

New member
רק כי זה "קצר"../images/Emo3.gif

אדום. 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? 2 ההורים ו-3 האחים 2- אתה אהב עגבניות? סולד מהן 3- וגמבה? ממש לא 4- ותותים? לא בצורתם הטבעית 5- אתה נגעל מדם? לא 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לפני כמה ימים, כשגירדתי עקיצה יותר מדי 7- יש לך בגדים באדום בארון? כע 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: דיסק של שמוליק קראוס- "יום רודף יום" 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? חיים, יופי 10- אוהב את הצבע? מאוד צהוב. 1- מה דעתך על לימון? כיף |הדגש2- אוהב חרדל? אין לי בעיה, אבל מעדיף קטשופ 3- וגבנ"צ? כן, אבל לא רגילה- רק מותכת 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? דההההה 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? גיחי גיחי 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... ייפי קאי ייאי 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? סנ... טימנטליקה? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? עטיפה ריקה של דיסק 9- מה לדעתך צהוב מסמל? חלמון של ביצה, הפאוור ריינג'ר הצהובה 10- אוהב את הצבע הזה? חביב, לא יותר ירוק. 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? שונא אבוקדו 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) יש אנשים אלרגיים לדשא?!
3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? תלוי בסוג הדשא 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? מזמן 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: תפוד 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? ה-3 מצויין, אבל הוא לא ירוק. השישי ירוק 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? |סדגשחולצה של אח שלי |9- מה לדעתך ירוק מסמל? קנאה 10- אוהב את הצבע הזה? כן, הוא סבבה כחול. 1- מה דעתך על הדרדסים? נוסטלגי 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? כיף
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כן 4- אוהב ללכת לים? כן 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? יותר 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא Oם 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? סביבות ה-3 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? דיסק האוסף של קורין אלאל 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? דברים עמוקים (לאו דווקא עמיקות פיזית) 10- אהב את הצבע הזה? כע, סבבה ורוד. 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? בזוקה 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? 0 4- זה צבע רק לבנות? ולמטרוסקסואלים (=הומו במסווה) 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? ר' סעיף קודם 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) שלי שמש (זה השם שלה) 7- החיים ורודים? לא 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? לא מוצא משהו ורוד בחדר 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? פקאצות 10- אוהב את הצבע? לא במיוחד כתום. 1- אוהב תפוזים? כע 2- וקלמנטינות? מסריחות, אבל כן 3- וגזר? כע 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? ר' סעיף קודם 6- אורנג' חברה טובה? כע 7- ומה עם "תפוז אנשים"? שיחליפו שרת!!! 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? מארז ה-DVD של החצי הראשון של עונה 4 של "איש משפחה" 9- מה לדעתך מסמל הצבע הזה? תפוז 10- אוהב אותו? אין לי בעיה מיוחדת איתו

clyps

New member
../images/Emo210.gif ושיר יצאו לטיול ומצאו |תפוח|

אדום. 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? רק חמישה? אי אפשר... אבל - עמרי,רותם,ירון,נדב ואריאל (אבל יש עוד ארבעה- שרון,יובל,נעמה ומנור) 2- אתה אהב עגבניות? לא משתגעת עליהן 3- וגמבה? איכס לא! 4- ותותים?כן
גם את השיר.. (של יונה וולך) 5- אתה נגעל מדם? לא 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? היום 7- יש לך בגדים באדום בארון? כמה בודדים 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: כרגע? אממ... פקק של טוש 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? חום 10- אוהב את הצבע? לא ממש צהוב. 1- מה דעתך על לימון? הוא דומה לירון. 2- אוהב חרדל? לא! 3- וגבנ"צ? לא לבד 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? בדרך כלל 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?זהב
6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה...ניסלח. 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?נכון! 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? שוב.. אממ.. אלבום 9- מה לדעתך צהוב מסמל? לא יודעת, הוא מזכיר לי חרציות..ואת קורין אלאל 10- אוהב את הצבע הזה? כן ירוק. 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן... המניאק זרק אותי בשביל שסק! שסק!!!! 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן
ועושה את זה המון 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אתמול!~ 5- מה עדיף: עלה או גבעול? ממ.. שניהם יחד? 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: כל פרי
7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? לא. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? אהה.. עט 9- מה לדעתך ירוק מסמל? מממ.... לא יודעת.. מה באמת? 10- אוהב את הצבע הזה? הכי
כחול. 1- מה דעתך על הדרדסים? אני שונאת דרדסים חה חה 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? לא ראיתי אף פעם- באמת שלא! 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? נכון! 4- אוהב ללכת לים? מאוד! ביום שישי אלך לים
5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? פחות! 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא, זה מצחיק
7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 88 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? השעון יד שלי 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? עצבות אנערף.. תישאלו את פיקאסו 10- אהב את הצבע הזה? יאפ ורוד. 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? התחפושת מפורים. 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת לאמיתה מצערת מאוד 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? 0! 4- זה צבע רק לבנות? לא.. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא אני אחשוב שהבגד שלו מכוער. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) כן חחח.. אחותי. 7- החיים ורודים? La Vie En Rose!
8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?כלום. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? גמדים בצבע ורוד. 10- אוהב את הצבע? לא! כתום. 1- אוהב תפוזים? מאוד! 2- וקלמנטינות? גם! 3- וגזר? אהא אהא! 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד! 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא! 6- אורנג' חברה טובה? לא
7- ומה עם "תפוז אנשים"? משוחדת. 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? ממ... תפוז. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? קינאה או מיניות. 10- אוהב אותו? כן תמונה הוסיפו תמונה שבא לכם, רצוי צבעונית . טוב נו..
שיר.

YoungLust

New member
:)

אדום. 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? לא עונה ולא עונה 2- אתה אהב עגבניות? כן 3- וגמבה? כן 4- ותותים? כןןןן 5- אתה נגעל מדם? לפעמים 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? מממ אני במחזור ^^" 7- יש לך בגדים באדום בארון? כן 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: טלפון 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? תאווה 10- אוהב את הצבע? כן צהוב. 1- מה דעתך על לימון? מוסיף המון 2- אוהב חרדל? לא 3- וגבנ"צ? כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? בהתחלה כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? אין לי. 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... יופי לך. 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? אנערף 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? חח בלון צהוב 9- מה לדעתך צהוב מסמל? שמש 10- אוהב את הצבע הזה? לא ירוק. 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא :S 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? חח היום 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה שמריח טוב, גבעול שאפשר ללעוס 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: פסיפלורה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? כן 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? דאודורנט הוואי 9- מה לדעתך ירוק מסמל? חיים 10- אוהב את הצבע הזה? מאוד כחול. 1- מה דעתך על הדרדסים? הם כחולים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? אין עמדה פה 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? 4- אוהב ללכת לים? כן, מלא זמן לא הייתי 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? כן 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 0 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? עיפרון 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? עצב 10- אהב את הצבע הזה? לפעמים ורוד. 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? מתיקות 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? סטיגמה ואמת זה לא סותר :S 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כמה תחתונים 4- זה צבע רק לבנות? לפעמים 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? כן. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) כן 7- החיים ורודים? לפעמים 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? מסטיקים 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? אופטימיות 10- אוהב את הצבע? כן כתום. 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? כן 3- וגזר? כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? לא הייתה לי עמדה 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא בגלל שזה סימל את ההתנתקות 6- אורנג' חברה טובה? לאדעת 7- ומה עם "תפוז אנשים"? אחלה 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? בלון כתום 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? להט 10- אוהב אותו? כן

limors2

Well-known member
ארוךךךך../images/Emo99.gif

אענה כשלא יהיו לי עיסוקים אחרים!

limors2

Well-known member
מממ

שעת התחלה-20:04, אבל אני הולכת לעשות הפסקות באמצע אז יקח לי זמן
1. שם פרטי? ליאורה (לקח לי 4 דקות להגיע לשאלה הזאת
) 2. כינוי? limors? 3. גיל?20. 4. עיר? י-ם 5. יש אחים? כמה? יש! 4. 6. ההורים נשואים? כן 7. מה אתם לובשים? בגדים! 8. מה מתנגן אצלכם בפלייליסט עכשיו? סינגלס בגלגלצ! החדש של מארון 5
9. יש לך אייסיקיו?יש 10. יש לך מסנג'ר? יש 11. מה הדבר האחרון שאכלתם? גלידת שוקולד 12. יש לכם חיית מחמד? ג'קי הכוסית
13. הייתם בחו"ל? איפה?באנגליה בגיל חודש או חודשיים. היה נפלא, תודה ששאלתם! 14. מידת הנעליים שלך?42 וחצי 15. מאמין באהבה? כנראה 16. מאמין באהבה וירטואלית? למה לא 17. מאמין באהבה ממבט ראשון? למה לא 18. מה דעתך על הומואים/לסביות? למה לא 19. מאמין בגורל? למה לא 20. מאמין בה'? לא ידוע 21. חוף או הרים? חוף
22. לישון או לקום? לישון 23. קרמבו וניל או שוקו? וניל 24. איזה שפות אתה מדבר? איברו ואינגלית 25. בן אדם של יום א לילה?יום 26. רגיש לדגדוגים? מאד 27. יש חבר/ה? לא 28. כמה פעמים בשנה את/ה בוכה? אנשים סופרים כמה פעמים הם בוכים?
29. התחביב האהוב עליך הוא? לא יודעת! 30. עברת על החוק? כן 31. נרדמת בשיעור? כמובן! 32. מה הפאדיחה הכי גדולה שלך? לא זוכרת, יש המוני פדיחות 33. מתי פעם אחרונה הסתפרת? ממזמן 34. מתי פעם אחרונה התקלחת? אתמול בלילה 35. מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? ממזמן 36. מתי פעם אחרונה הגנת על הכבוד שלך? לא זוכרת 37. מתי פעם אחרונה הגנו על הכבוד שלך?לא זוכרת 38. שם אהוב לבן - אני לא אוהבת שאלות מוזרות כאלה 39. שם אהוב לבת -גם לא כאלה 40. שם אהוב לכלב - נו מה 41. בגדת אי פעם?לא במובן הרומנטי 42. בגדו בך? כנ"ל 44. מה הפחד הכי גדול שלך?מחטים. 45. מה החלום הכי גדול שלך? לא יודעת 46. האם יש קשר בין הפחד לבין החלום? ומהו? השאלות האלה מטרידות, מה זה
47. זרקו אותך?יא הפסקתי בדיוק ב47

jast

New member
המון שאלות!!!!!! אדיר.

|פיטריה|שעת התחלה- שמונה וחצי |פיטריה|1. שם פרטי? חן |פיטריה|2. כינוי? |פיטריה|3. גיל? 16 |פיטריה|4. עיר? ראשלצ |פיטריה|5. יש אחים? כמה? 2 |פיטריה|6. ההורים נשואים? לא |פיטריה|7. מה אתם לובשים? בגדים |פיטריה|8. מה מתנגן אצלכם בפלייליסט עכשיו? חמדת אבות |פיטריה|9. יש לך אייסיקיו? לא |פיטריה|10. יש לך מסנג'ר? כן |פיטריה|11. מה הדבר האחרון שאכלתם? גלידה |פיטריה|12. יש לכם חיית מחמד? לא |פיטריה|13. הייתם בחו"ל? איפה? כן בהמון מקומות |פיטריה|14. מידת הנעליים שלך? 39 |פיטריה|15. מאמין באהבה? כן |פיטריה|16. מאמין באהבה וירטואלית? אפשרי |פיטריה|17. מאמין באהבה ממבט ראשון? אולי |פיטריה|18. מה דעתך על הומואים/לסביות? סבבה |פיטריה|19. מאמין בגורל? לפעמים |פיטריה|20. מאמין בה'? לא |פיטריה|21. חוף או הרים? חוף.. והרים גם. |פיטריה|22. לישון או לקום? לישון |פיטריה|23. קרמבו וניל או שוקו? וניל |פיטריה|24. איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית |פיטריה|25. בן אדם של יום א לילה? לילה |פיטריה|26. רגיש לדגדוגים? כן |פיטריה|27. יש חבר/ה? לא |פיטריה|28. כמה פעמים בשנה את/ה בוכה? תלוי בשנה |פיטריה|29. התחביב האהוב עליך הוא? לעשן!!!! מעבירה שעות ככה.. |פיטריה|30. עברת על החוק? כן |פיטריה|31. נרדמת בשיעור? כן |פיטריה|32. מה הפאדיחה הכי גדולה שלך? לא זוכרת |פיטריה|33. מתי פעם אחרונה הסתפרת? שנה שעברה |פיטריה|34. מתי פעם אחרונה התקלחת? היום |פיטריה|35. מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? כיתה ה' |פיטריה|36. מתי פעם אחרונה הגנת על הכבוד שלך? איזה כבוד... ?! לא ניראה לי שזה קרה פעם, אני נוטה להתעלם. |פיטריה|37. מתי פעם אחרונה הגנו על הכבוד שלך? כל הזמן.. ניראה לי שהיום |פיטריה|38. שם אהוב לבן - |פיטריה|39. שם אהוב לבת - |פיטריה|40. שם אהוב לכלב - צה |פיטריה|41. בגדת אי פעם? לא! |פיטריה|42. בגדו בך? ישמצב |פיטריה|44. מה הפחד הכי גדול שלך? להשאר לבד |פיטריה|45. מה החלום הכי גדול שלך? להוביל מהפכה, להנהיג |פיטריה|46. האם יש קשר בין הפחד לבין החלום? ומהו? אחרי המהפכה אני בטוח לא אהיה לבד. |פיטריה|47. זרקו אותך? יאפ:/ פעם ראשונה, הבנאדם הראשון שלא רק שאהבתי אותו והוא אהב אותי, גם היה לנו טוב ביחד. |פיטריה|48. אתה זרקת? כן |פיטריה|49. מה התכונה הכי בולטת בך? תשאלו מישו אחר |פיטריה|50. מה היית משנה בך וואו |פיטריה|51. אכלת משהו שגרם למישהו להקיא? לא אבל נתתי לחברה שלי כדור בטיול לפני שנתיים ומסתבר שהיא אלרגית אליו והיא הקיאה כלכך. |פיטריה|52. התחלת עם מישהו: כן |פיטריה|53. התחילו איתך? כן |פיטריה|54. נשארת ער כל הלילה? כן |פיטריה|55. דיברת יותר מ3 שעות בטלפון? כן |פיטריה|56. הרגת חיה בטעות? כן |פיטריה|57. הרגת חיה בכוונה? לא |פיטריה|58. פגעת בעצמך פיזית? כן |פיטריה|59. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן |פיטריה|60. רצית להיות מישהו אחר? כן |פיטריה|61. התקלחת היום? כן |פיטריה|62. התעלפת? לא |פיטריה|135. בכית בסרט? כן |פיטריה|136. ניתקת למישהו בפרצוף? כן |פיטריה|137. טרקת למישהו ת'דלת בפרצוף? כן |פיטריה|138. נשארת כיתה: לא |פיטריה|139. קפצת כיתה? לא |פיטריה|141. היה לך גבס? לא |פיטריה|145. התביישת בעצמך? כן |פיטריה|146. התביישת בהורים שלך? כן |פיטריה|147. התביישת בחברים שלך? לא |פיטריה|אסוציאציות: |פיטריה|151. אהבה כואב |פיטריה|155. מוות דם |פיטריה|156. חיים מיים |פיטריה|157. כבוד ערסים |פיטריה|158. מים ים |פיטריה|160.בצפר אנקורי:) |פיטריה|161: חופש הכל, פשוט הכל. אין איך להסביר מה שעולה לי בראש כשאומרים תמילה הזו |פיטריה|162. חו"להולנד |פיטריה|163: עבודה איכס |פיטריה|164. הצלחה בגרות |פיטריה|165. השראה מוזה |פיטריה|167. מלאכים? שמיים |פיטריה|168. תנ"ך? ישו |פיטריה|169. סוכר? חום |פיטריה|170. נשיקה? טעים:) |פיטריה|מה עדיף: |פיטריה|171. לונדון או פריז? לונדון |פיטריה|172. סאבלימינל או הצל? איכ |פיטריה|173. אש או מים? מיים |פיטריה|174. הארי פוטר או שר הטבעות? הארי |פיטריה|175. חנוכה או פורים? חנוכה |פיטריה|176. משפחה או חברים? חברים |פיטריה|177. לילה או בוקר? לילה |פיטריה|178. מחשב או טלוויזיה? מחשב |פיטריה|179. חושפני או צנוע? צנוע |פיטריה|180. מוזיקה או סרטים?מוזיקה |פיטריה|השלימו את החסר: |פיטריה|182. מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? לישון |פיטריה|183. אני הכי אוהב... את החיים |פיטריה|186. חבל ש... כואב לי הראש כלכךךךך |פיטריה|187. הלוואי והיה לי... חיבוק |פיטריה|188. אין דבר העומד... בפני האמונה |פיטריה|189. אם תרצו... - אין. |פיטריה|190. מי ששונא אותי מצדי ש... שיתרחק ממני |פיטריה|191. אחרי השאלון אני... אלך לישון לעולמים |פיטריה|192. לא הייתי צריך... להתחילצ לענות |פיטריה|193. אני חייבת לומר תודה ל... כל מי שהיה מוכן לסבול אותי עד היום. |פיטריה|194. אני חייבת לומר סליחה ל... כלכך הרבה אנשים שפגעתי בהם. |פיטריה|195. למה אני אף פעם לא... מצליחה להתנתק מהמחשבות. |פיטריה|197. יומולדת זו סיבה ל... מסיבה |פיטריה|198. העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: נצלו כל רגע ואל תדברו- תחשבו ותעשו. |פיטריה|200. בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? אידיאליסטית מנותקת מהמציאות. |פיטריה|שעת סיום- עשרה ל |פיטריה|הודגש באמצעות מדגישומטיק

clyps

New member
משהו אומר לי שאני אצטער לפני שי \-:

שעת התחלה-23:05 1. שם פרטי? שיר 2. כינוי? שירקה 3. גיל?16 וקצת 4. עיר? חחח לא ממש עיר, אבל צורן 5. יש אחים? כמה? יש אחיות- 2 6. ההורים נשואים? בטח שבוודאי! 7. מה אתם לובשים? בדר"כ בגדים. 8. מה מתנגן אצלכם בפלייליסט עכשיו? שום דבר.. אבל אני חושבת על שיר מ'בת הים הקטנה' 9. יש לך אייסיקיו? ממ.. כן אבל רק בגלל שאריאל הכריחה אותי להתקין. 10. יש לך מסנג'ר? כן, במסרים. 11. מה הדבר האחרון שאכלתם? פיצה! 12. יש לכם חיית מחמד? כבר לא
13. הייתם בחו"ל? איפה? כן...===> שוויץ,הולנד,גרמניה,אוסטריה,איטליה,בלגיה ובת ים. 14. מידת הנעליים שלך? 39 15. מאמין באהבה? כשהיא תהיה הדדית אאמין. 16. מאמין באהבה וירטואלית? מיותר. 17. מאמין באהבה ממבט ראשון? בהחלט. 18. מה דעתך על הומואים/לסביות? הם בסדר הם. (בעיקר הן) 19. מאמין בגורל? לא יודעת 20. מאמין בה'? כשזה משתלם. 21. חוף או הרים?חוף 22. לישון או לקום? לקום ולחזור לישון 23. קרמבו וניל או שוקו? אף קרמבו? 24. איזה שפות אתה מדבר? עברית,צרפתית,אנגלית 25. בן אדם של יום א לילה? שניהם 26. רגיש לדגדוגים? מאוד! שונאת את זה! 27. יש חבר/ה? לא 28. כמה פעמים בשנה את/ה בוכה? כמה שיוצא 29. התחביב האהוב עליך הוא? לענות על שאלונים חסרי תכלית מסתבר. 30. עברת על החוק? אולי...
31. נרדמת בשיעור? אכן 32. מה הפאדיחה הכי גדולה שלך? סיפור ארוך 33. מתי פעם אחרונה הסתפרת? לפני כמה חודשים 34. מתי פעם אחרונה התקלחת? אתמול 35. מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? כיתה ז' אולי 36. מתי פעם אחרונה הגנת על הכבוד שלך? היום 37. מתי פעם אחרונה הגנו על הכבוד שלך?מממ.... לא זוכרת 38. שם אהוב לבן - ירון..נדב..עמרי..עידו.. 39. שם אהוב לבת -אריאל,רותם,יובל,נעמה,עלמה 40. שם אהוב לכלב - מיצי 41. בגדת אי פעם?- במי? 42. בגדו בך? אולי 44. מה הפחד הכי גדול שלך? יש הרבה 45. מה החלום הכי גדול שלך? כנ"ל 46. האם יש קשר בין הפחד לבין החלום? ומהו? מממ... שיש הרבה? 47. זרקו אותך? לא 48. אתה זרקת? ממ..אני שונאת את המושג הזה 49. מה התכונה הכי בולטת בך? הגבות
חחח לא סתם.. אממ.. לא יודעת 50. מה היית משנה בך - המראה 51. אכלת משהו שגרם למישהו להקיא? מממ אני מקווה שלא 52. התחלת עם מישהו:כן 53. התחילו איתך? יכול להיות 54. נשארת ער כל הלילה? יאפ 55. דיברת יותר מ3 שעות בטלפון? חחחחח לא.. 56. הרגת חיה בטעות? כן 57. הרגת חיה בכוונה? כן (חרקים כן?) 58. פגעת בעצמך פיזית?בטעות 59. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן 60. רצית להיות מישהו אחר? אוו..כן 61. התקלחת היום? לא 62. התעלפת? כן 135. בכית בסרט? כן..
136. ניתקת למישהו בפרצוף? כן 137. טרקת למישהו ת'דלת בפרצוף? 138.נשארת כיתה: נה 139. קפצת כיתה? לא 141. היה לך גבס? כן 145. התביישת בעצמך? הו יא! 146. התביישת בהורים שלך? גם 147. התביישת בחברים שלך? אני לא חושבת אסוציאציות: 151. אהבה- זה כואב 155. מוות-למבוגרים בלבד 156. חיים- ומוות 157. כבוד- ריספקט, מג'דלה פילבט! 158. מים-עצור 160.בצפר-לבנה 161: חופש-רצון 162. חו"ל-טיוטה (נו מה אני אעשה.. אסוציאציות זה אסוציאציות..) 163: עבודה-יש הרבה 164. הצלחה -הלוואי 165. השראה -אריאל 167. מלאכים?-יש רק בשמיים 168. תנ"ך? -שטויות 169. סוכר? -סוכה חתולה עם אופי! 170. נשיקה? -ממ.. מה עדיף: 171. לונדון או פריז?לונדון! 172. סאבלימינל או הצל? אף אחד! 173. אש או מים? מים 174. הארי פוטר או שר הטבעות? משעמם. 175. חנוכה או פורים? חנוכה 176. משפחה או חברים? שניהם 177. לילה או בוקר? בוקר 178. מחשב או טלוויזיה? מחשב 179. חושפני או צנוע? מממ.. תלוי למי 180. מוזיקה או סרטים?מוזיקה השלימו את החסר: 182. מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? לישווון 183. אני הכי אוהב... את... מממ.. 186. חבל ש...זה לא הלך 187. הלוואי והיה לי...את האומץ להגיד לה את זה שוב 188. אין דבר העומד... יש רק דבר יושב. 189. אם תרצו... שקט בגדה 190. מי ששונא אותי מצדי ש...שישנא אותי 191. אחרי השאלון אני... אלך לישון! 192. לא הייתי צריך... להתחיל, לאהוב,לספר,להיתרגש,להיתגרש,להיתבייש,להיתעטש,להיוולד?,לרצות,להיתאכזב, לאבד, לשנות,לבקש,להיתעקש,לחכות,למצות. 193. אני חייבת לומר תודה ל... חגית. 194. אני חייבת לומר סליחה ל... ממ... הרבה אנשים 195. למה אני אף פעם לא... מצליחה להגיד מה שאני באמת רוצה להגיד? 197. יומולדת זו סיבה ל... אכול עוגות 198. העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: לכו לישון . 200. בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? אין מה להגיד. שעת סיום- 23:21 לילה טוב! שיר
.

prongs3

New member
איזה כיף! D:

שעת התחלה- 23:41 1. שם פרטי? שי 2. כינוי? שצלן או שץ (גם אצלן זה אחלה) 3. גיל? 16 4. עיר? קיבוץ עין גב 5. יש אחים? כמה? 2 אחיות ואח 6. ההורים נשואים? כע 7. מה אתם לובשים? טי שירט אפורה, תחתוני בוקסר ומכנס קצר 8. מה מתנגן אצלכם בפלייליסט עכשיו? The Flesh Failure (Let the Sunshine In)- שיר מעולה!!! 9. יש לך אייסיקיו? לא 10. יש לך מסנג'ר? כע 11. מה הדבר האחרון שאכלתם? פיסטוקים 12. יש לכם חיית מחמד? לא 13. הייתם בחו"ל? איפה? קליפורניה ולאס וגאס 14. מידת הנעליים שלך? 43 15. מאמין באהבה? נראה לי 16. מאמין באהבה וירטואלית? לא יודע 17. מאמין באהבה ממבט ראשון? לא 18. מה דעתך על הומואים/לסביות? אין לי בעיה, כל עוד אני לא צריך לראות מה הם עושים במיטה וכל עוד זה לא מוחצן ומופגן (גם סטרייטים שאוכלים אחד את השני בפומבי יכולים לעצבן) 19. מאמין בגורל? לא החלטתי 20. מאמין בה'? באלוהים הספציפי של היהודים? לא ממש. באלוהים בכלל? לא החלטתי, אבל כרגע נוטה ללא 21. חוף או הרים? הרים 22. לישון או לקום? לישון 23. קרמבו וניל או שוקו? מוקה 24. איזה שפות אתה מדבר? אנגלית, עברית, מעט ערבית וטיפ טיפה איסלנדית 25. בן אדם של יום א לילה? יום 26. רגיש לדגדוגים? מאוד 27. יש חבר/ה? לא 28. כמה פעמים בשנה את/ה בוכה? כשאני רואה "רקוויאם לחלום" 29. התחביב האהוב עליך הוא? צפייה בסרטים והאזנה למוזיקה 30. עברת על החוק? גנבתי בלון בגיל 4 מהסופר של הקיבוץ
(רציני!) 31. נרדמת בשיעור? כע 32. מה הפאדיחה הכי גדולה שלך? כל פליטת פה שלי (ויש די הרבה לצערי
) 33. מתי פעם אחרונה הסתפרת? היום! 34. מתי פעם אחרונה התקלחת? ב-14:30 (היום) 35. מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? כיתה ח' 36. מתי פעם אחרונה הגנת על הכבוד שלך? כל פעם שהתווכחתי עם מישהו, מן הסתם 37. מתי פעם אחרונה הגנו על הכבוד שלך? לא יודע 38. שם אהוב לבן - לא החלטתי, לא זוכר את האופציות 39. שם אהוב לבת - Eleanor/Elanor 40. שם אהוב לכלב - הכל חוץ מחומי, בוני, רקסי, בובי, etc... 41. בגדת אי פעם? לא יודע 42. בגדו בך? תלוי מאיזו בחינה 44. מה הפחד הכי גדול שלך? למות מטביעה בלב ים 45. מה החלום הכי גדול שלך? לעשות את כל הסרטים שאני זוכה ולזכות להכרה עליהם 46. האם יש קשר בין הפחד לבין החלום? ומהו? לא 47. זרקו אותך? לא 48. אתה זרקת? לא 49. מה התכונה הכי בולטת בך? ברושם ראשוני? ביישן, שתקן 50. מה היית משנה בך? פיזית- את האף ומיתרי הקול. רגשית- את הנטייה שלי להציק לפעמים, את הנטייה שלי לחפור הרבה, את הנטייה שלי להתרגז, etc... 51. אכלת משהו שגרם למישהו להקיא? מה? 52. התחלת עם מישהו: לא 53. התחילו איתך? כן 54. נשארת ער כל הלילה? כע 55. דיברת יותר מ3 שעות בטלפון? לא 56. הרגת חיה בטעות? כע- נמלים 57. הרגת חיה בכוונה? כע- זבובים ונמלים 58. פגעת בעצמך פיזית? מביא לעצמי כאפות לפעמים על מקומות שמגרד לי בהם 59. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? נפגשתי עם חבר שלי עם מישהו שהוא מכיר 60. רצית להיות מישהו אחר? כע 61. התקלחת היום? שאלת כבר 62. התעלפת? לא, בעצם כן 135. בכית בסרט? כע 136. ניתקת למישהו בפרצוף? כע 137. טרקת למישהו ת'דלת בפרצוף? בצחוק 138. נשארת כיתה: לא 139. קפצת כיתה? לא 141. היה לך גבס? לא 145. התביישת בעצמך? כע 146. התביישת בהורים שלך? כבר לא 147. התביישת בחברים שלך? לא אסוציאציות: 151. אהבה אדום 155. מוות Grim Reaper 156. חיים ויטמינים 157. כבוד שיר 158. מים דלי 160.בצפר בייגלה 161: חופש גדול 162. חו"ל מטוס 163: עבודה מזוודה 164. הצלחה במה 165. השראה מוזה 167. מלאכים? כנפיים 168. תנ"ך? פסוקים 169. סוכר? קוביות 170. נשיקה? שפתיים מה עדיף: 171. לונדון או פריז? לונדון 172. סאבלימינל או הצל? למות 173. אש או מים? אש 174. הארי פוטר או שר הטבעות? לא עונה 175. חנוכה או פורים? חנוכה 176. משפחה או חברים? לא עונה 177. לילה או בוקר? לילה 178. מחשב או טלוויזיה? לא עונה 179. חושפני או צנוע? לא יודע 180. מוזיקה או סרטים? אוהב יותר סרטים, אבל אפשר לעשות יותר דברים במוזיקה, אז תיקו השלימו את החסר: 182. מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? להשתין 183. אני הכי אוהב... חסוי 186. חבל ש... אין המ שאני רוצה לראות עכשיו בטלוויזיה 187. הלוואי והיה לי... אסלה לידי 188. אין דבר העומד... כשאין פורנו 189. אם תרצו... אתם יכולים לשים רגליים על הספה 190. מי ששונא אותי מצדי ש... שיהיה 191. אחרי השאלון אני... הולך להשתין 192. לא הייתי צריך... לאכול את הפיסטוקים האלה
193. אני חייב לומר תודה ל... Sigur Ros 194. אני חייבת לומר סליחה ל... מי שפלטתי משהו עליו לידו 195. למה אני אף פעם לא... יכול לסתום את הפה? 197. יומולדת זו סיבה ל... בירה 198. העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: תשקיעו בתיכון 200. בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? חופר, נחמד, ווירדו (לפעמים!) שעת סיום- 00:08

kepit

New member
איה

שעת התחלה-17:42 1. שם פרטי? סתיו 2. כינוי? סנארף 3. גיל?14 4. עיר?באר שבע 5. יש אחים? כמה? 3 אחיות אח אחד 6. ההורים נשואים? כן 7. מה אתם לובשים? בגדים 8. מה מתנגן אצלכם בפלייליסט עכשיו? גידי גוב ורונה קינן-הריקוד המוזר של הלב
9. יש לך אייסיקיו? כן 10. יש לך מסנג'ר? כן 11. מה הדבר האחרון שאכלתם? פרינגלס 12. יש לכם חיית מחמד?לא
13. הייתם בחו"ל? איפה? לא 14. מידת הנעליים שלך?38 משו כזה 15. מאמין באהבה? כן 16. מאמין באהבה וירטואלית?אולי 17. מאמין באהבה ממבט ראשון? אולי 18. מה דעתך על הומואים/לסביות? בכיף שלהם 19. מאמין בגורל? אולי 20. מאמין בה'? כן 21. חוף או הרים? קשהקשה 22. לישון או לקום? לישון ולקום 23. קרמבו וניל או שוקו? לא אוהבת קרמבו 24. איזה שפות אתה מדבר? עברית וכמו כולנו (נראה לי) לומדת אנגלית 25. בן אדם של יום א לילה? לילה
26. רגיש לדגדוגים? כן דיי.. 27. יש חבר/ה? לא 28. כמה פעמים בשנה את/ה בוכה? לא ספרתי 29. התחביב האהוב עליך הוא? לטייל 30. עברת על החוק? יכול להיות מתישהו אבל חוקים של בצפר תמיד..
31. נרדמת בשיעור? כן 32. מה הפאדיחה הכי גדולה שלך? לא זוכרת 33. מתי פעם אחרונה הסתפרת? יום ראשון שעבר 34. מתי פעם אחרונה התקלחת? לפני משו כמו שעתיים 35. מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? לא זוכרת 36. מתי פעם אחרונה הגנת על הכבוד שלך? לא זוכרת 37. מתי פעם אחרונה הגנו על הכבוד שלך?לא זוכרת 38. שם אהוב לבן - רועי,שי,עומר\י אולי.. 39. שם אהוב לבת - לאדעת שחר אולי.. 40. שם אהוב לכלב - כשיהיה לי כלב אני אגיד לכם כרגע יכול להיות שיקראו לו פיץ מטל
41. בגדת אי פעם?לא שזכור לי 42. בגדו בך? כנ"ל 44. מה הפחד הכי גדול שלך? לאדעת 45. מה החלום הכי גדול שלך? כנ"ל 46. האם יש קשר בין הפחד לבין החלום? ומהו? אה? 47. זרקו אותך?לא 48. אתה זרקת? לא 49. מה התכונה הכי בולטת בך? לאדעת O__o 50. מה היית משנה בך? לאדעת 51. אכלת משהו שגרם למישהו להקיא? לא שזכור לי 52. התחלת עם מישהו:לא 53. התחילו איתך? כע 54. נשארת ער כל הלילה? כע 55. דיברת יותר מ3 שעות בטלפון? קצתפחות משלוש
56. הרגת חיה בטעות? כן והטעות הזאת לא תחזור על עצמה לעולם. 57. הרגת חיה בכוונה? כן וגם הטעות הזאת לא תחזור על עצמה לעולם. 58. פגעת בעצמך פיזית?לא שזכור לי 59. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כע 60. רצית להיות מישהו אחר? כע 61. התקלחת היום? כע 62. התעלפת? היום? לא בכללי גם לא.. 135. בכית בסרט?מסדרה.. באחד הפרקים זה היה פרק כלכךכלך עצוב...
136. ניתקת למישהו בפרצוף? כע 137. טרקת למישהו ת'דלת בפרצוף? יכול להיות 138. נשארת כיתה:לא 139. קפצת כיתה? לא 141. היה לך גבס? לא 145. התביישת בעצמך?יכול להיות 146. התביישת בהורים שלך? כע 147. התביישת בחברים שלך? כע אסוציאציות: 151. אהבה חברים 155. מוות חיים 156. חיים מוות 157. כבוד נופר 158. מים חיים 160.בצפר איכסה!
161: חופש משו שאני חושקת בו מאוד 162. חו"ל אוהד (שדרך אגב חוזר עוד חודשיים..
) 163: עבודה כסף 164. הצלחה כסף 165. השראה כתיבה 167. מלאכים? שמיים 168. תנ"ך? משה רבינו 169. סוכר? תה 170. נשיקה? אהבה? מה עדיף: 171. לונדון או פריז? נראה לי שלונדון 172. סאבלימינל או הצל? אפחד
173. אש או מים? קשה נראה לי שאש 174. הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר לא קראתי\ראיתי את שר הטבעות 175. חנוכה או פורים? פורים 176. משפחה או חברים? חברים 177. לילה או בוקר? לאדעת זה קשה נוו 178. מחשב או טלוויזיה? מחשב 179. חושפני או צנוע? במידה שניהם 180. מוזיקה או סרטים? קשההההה אבל שמוזיקה השלימו את החסר: 182. מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? שיהיה אתמול בהופעה היה כה כיףף! 183. אני הכי אוהב... שכיף לי 186. חבל ש... שלא אתמול עכשיו 187. הלוואי והיה לי... מכונת זמן! 188. אין דבר העומד... בפני הרצון? O____o 189. אם תרצו... תבואו לבקר אותי בעיר הנידחת הזאת 190. מי ששונא אותי מצדי ש... שיהיה לו בכיף 191. אחרי השאלון אני... אצא החוצה לצלם דברים 192. לא הייתי צריך... לצעוק הרבה בהופעה אתמול עכשיו כואב לי הגרון 193. אני חייבת לומר תודה ל... לאמא שהביאה אותי עד הלום 194. אני חייבת לומר סליחה ל... מי שפגעתי בו לא שזכור לי שפגעתי במישו לאחרונה 195. למה אני אף פעם לא... מנצלת את הגינה היפה שלנו...
(מאיפה הבאתי אתזה? O__O) 197. יומולדת זו סיבה ל... מסיבה
198. העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: אל תצעקו יותר מידי בהופעות 200. בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? כואב לי הגרון

kepit

New member
אפילו שוקלת לשנות את השם שלי לשי..../images/Emo3.gif

למעלה