לבעלי IAUDIO 7 וכו'..

לבעלי IAUDIO 7 וכו'..

שלומות, ניסיתי לאחרונה לשחק קצת עם האקולייזר במכשיר, אך לא הגעתי לתוצאות משביעות רצון.. יש למישהו הצעות לפריסטים? איזון בין האפקטים של המכשיר? לפעמים הכל כל כך עמוס שזה כבר נשמע מסריח לחלוטין.. תודה מראש,

or121210

New member
אני

ב-D2 שלי משתמש ב-Match3Bass, 3DSerround, וגם סטאריו משהו, ממליץ גם על ה-MPEantch. ברובם אני מעלה עד 6-7 ובאקולייזר אני שם רוק או פופ, אבל הרבה פעמים אני שומע רוק או פופ ולכם ה-JET EFFECT מכוון ככה

מושו 21

New member
....

אם איזה אוזניות שומע ? אני מניח שאתה עם האוזניות שקיבלת עם המכשיר .. די קשה להגיע איתן לאיכות שמיעה "משביעת רצון" .. כמה שתכוון את האקולייזר זה עדיין לא ישמע כמו שזה אמור\יכול להשמע - האיזון לא יהיה כמו שהוא אמור להיות כך שלדעתי עם האוזניות הפשוטות שני הפיצ'רים היחידים שתשתמש בהם זה ה-3D SURRUOND וה-STEREO ENHANCE (שניהם על 4-5) - שוב לפי איך שזה יישמע לך באוזניות האלו. ובאמת כדי להנות מהמקסימום מומלץ אוזניות איכותיות - האוזניות שמגיעות עם המכשיר לא משמיעות באסים בצורה טובה, סראונד בינוני, והגברת עוצמת השמע בנגן "פוגעת" באיכות הצליל (אמרת בעצמך "עמוס מדי") - מה שקורה דרך אגב רק באוזניות פשוטות. מציע שתנסה באחת החנויות את הנגן עם אוזניות כמו הסנהייזר CX300, הJBL 220, או AKG K414 ותשחק קצת עם האקולייזר והאפקטים - תבין מהר את ההבדל ותראה שפתאום כשאתה מעלה את הMACHBASS ל-10 גם בעוצמה יחסית גבוהה זה לא עמוס ולא מסריח. אבל זאת רק הצעה שלי

אנסה את ההצעות בהזדמנות..

כוונתי הייתה יותר בהקשר של האיקולייזר עצמו..אם מישהו כיוון לעצמו משהו אישי או יודע על אתר שמביא מס' אפשרויות, אשמח לדעת. תודה.

יאיר B

New member
אני מבטל את כל האפשרויות הללו.שם ב-Normal.

שומע נקי - האמן התכוון שנשמע בצורה מסויימת את המוזיקה שלו. אנחנו עושים מניפולציות עליה עם כל השינויים שעושים התוכנות הללו.

למעלה