לבעלי קיבה מהירה

לבעלי קיבה מהירה

יאללה יאללה... אודרוב... מי מביא מה למחר. נוגעת.... לי נדמה שבפשטידות את מומחית. אילה - גזרת השוקולד תואמת עלייך... צרלי....הממ... את... סלט הגינה? יופיאל... אתה... עיסקך בבייגלה (כן כן... זה מעל הראש שלך... תביא שקית) ושאף אחד לא יעיז לגזור עלינו גזירה של עוגת גזר בבקשה. מיכל - את שלך תרמת. תודה. מי אמר אני ולא קיבל? מי עוד יתנדב למען המטרה הקדושה של האבסת הנוכחים? מיכל - - כמה את צופה שיגיעו? תסעדו ותזבחו. איש עם קיש.

אילה.

New member
אישששששששששש

כמה טוב שבאת הביתה... :) ותגיד, איך אתה יודע שאני ושוקולד... איך לומר... נמצאים במערכת יחסים עמוקה ורבת שנים??? אימתפלה

יופיאל

New member
איש יקר!

התגעגענו אליך... איפה היית ומה עשית? :) בכל מקרה , נתראה היום אצל מיכל... באור ואהבה , יופיאל המלאך

הלו איש?!? :cool:

הלו איש!!! לא יאומן מה זה עשית לי הפתעה. הייתי בטוחה שלא אצליח לראות את זיו פניך יואלה אתה מתמצא יותר טוב ממני במי יודע להכין מה. מה תגיד הצלחת לשכנע גם את נוגעת להגיע? איך זה שלא יצרת איתי קשר גשמי. אתם מדהימים אותי מיום ליום. אבל אתה יודע מה אם אתה לא אוהב עוגת גזר אולי אכין לך מיץ גזר? בכל אופן אני מצפה לבין 8 עד 10 משתתפים אם לא תהינה הפתעות חיוביות חדשות. בכל אופן יהיו כל מי שצריכים להיות. מחכה לכם בקוצר רוח. הרבה אור ואהבה ללא תנאי וללא גבול. מיכל

למעלה