לבעלי סנטה-פה...

ShayBerger

New member
לבעלי סנטה-פה...

אבקש חוות דעת על התנהגות הרכב (בעיקר בשטח), עבירות, אמינות, רגישות, תמונות וכו´. תודה שי

teen17

New member
אני זוכר למישהו בפורום יש סנטה פה

חוץ מזה שהוא לא נועד לעבירויות שטח של יותר מקושי בינוני וגם זה בקושי. הוא מיועד לשבילי עפר ולשטח טכני קל ולא ליותר מזה. אם אתה מחפש שטח תלך על הקטגוריה של הקינג והפראדו.

-רוני-

New member
יונדאי סנטה-פה

אם אתה חושב לנסוע איתו הרבה בשטח בחר רכב אחר, הסנטה-פה הוא בין כלאיים בין מכונית מנהלים לבין כביש שביל גודלו ורוחבו מהווים בעיה בשטח, נכון שתא הנוסעים גדול ומרווח, והוא בעל מנוע חזק אך על בנזין, אך לדעתי אם אתה מחפש רכב בעיקר לשטח ישנם חלופות הרבה יותר טובות באותו מחיר,

ShayBerger

New member
אני מחפש רכב שישמש........

את האישה במהלך השבוע ואת המשפחה לטיולים בסופי שבוע. ההתלבטות היא בין הסנטה-פה לטרנו. נהגתי על שניהם (רק על אספלט) ואני לא בטוח ב 100% לגבי רמת הבטיחות של הטרנו בכביש.

teen17

New member
אני הייתי בוחר בטראנו

גם בגלל הילוך כוח וגם בגלל עדיפות בשטח טכני מהסנטה פה.

-רוני-

New member
הטארנו מאד בטוחה בכביש

אך יש גם את התקציב ישנם ג´יפים יותר טובים ובטוחים אך יותר יקרים, על איזה תקציב אתה חושב,

הגיל

New member
ההוא עם הסנטה פה...

שי שלום, יש לי סנטה פה קצת יותר משנה. אם תדפדף למטה בעמוד תמצא את מה שכתבתי לגבי האוטו. אם תרצה יותר פרטים, תשלח לי מסר עם הטלפון ואני אפרט לך. בכל מקרה, אני העדפתי אותו על הטראנו בגלל התנהגות הכביש שעדיפה לדעתי (קצת חששתי מזוית הגלגול של הטראנו בסיבובים) מהכוח העדיף של הסנטה (אם כי במנוע בנזין שלוגם לא מעט) ובעיקר מחוסר סימפטיה לטראנו (מה לעשות, שיקול חשוב הוא היכולת להסתכל בבוקר על הרכב ולחייך). בשטח הטראנו עדיף, אבל אם אתה מעוניין לעבור בשטח טכני קשה הייתי מעדיף את הדיסקברי (מחירי המשומשות בצניחה). אם אתה לא מעוניין בשטח טכני קשה, ואינך נוהג הרבה בכביש אז כדאי לשקול דווקא את הקאיה - יותר זולה, לדעתי עדיפה על הטראנו בכביש ויש לה הילוך כוח. בכל מקרה, לדעתי רק אחרי שתתחיל לנסוע בשטח תבין מה אתה מחפש, אז הרכב הראשון הוא תמיד הנסיון, אחריו תהיה יותר חכם לגבי ההעדפות שלך.

יעקב2

New member
טרנו

שי, לדעתי טרנו יענה לדרישותך ומעבר לכך. (התנהגות הכביש של קינג טובה בהרבה אבל כך גם המחיר) אם אשתך נהגת מרוצים בכביש ונוהגת להגיע לעקומות במהירויות מופרזות אז הטרנו עלול להיות מסוכן.

-רוני-

New member
הכל פונקציה של מחיר אבל חשוב

לציין שאין ג´יפ שנותן אחיזת כביש כמו רכב פרטי נמוך, בלי להיות פמניסטי או משהוא שכזה היתי אומר שזה קצת מסוכן שאישה תנהג על ג´יפ על אחת כמה וכמה בימי גשם,

הגיל

New member
עוד נסיון לסייע

שי, תןיותר פרטים: תקציב רכב חדש או יד שנייה כמה ילדים צריך להכניס בבגאז´ וכדומה (אין לי הרבה נסיון בשטח, אבל יש לי הרבה נסיון בהתלבטות)

למעלה