לבעלי משאבות

shula30

New member
לבעלי משאבות

בזמן האחרון יש לי הרגשה שמידי פעם יש סתימה בצינורית/פרפר שמונעת מעבר האינסולין, וכמובן מאליו רמות הסוכר עולות ולא יורדות (בלי קשר להריון). האם יש למישהו רעיון איך "פותחים סתימות", חוץ מלהחליף את הפרפר? האם נכון שבחלק העליון של הישבן יש יותר נטיה לסתימות? כששמתי את הפרפרית בבטן זה לא קרה...

הי גם אני נתקלי בתופעה הזו

בזמן האחרון הפרפרית נסתמת ושמתי לב שאני מוציאה את הצינורית שבגוף ומכניסה אליה את המחט - יוצא ממנה - וסליחה על התאור- מן חומר לבן גבשושי דמוי אבנית
אני עדיין משתמשת באקטרפיד בשל ההנקה - במה את משתמשת אולי זה גבישי אינסולין
אני מחברת את המשאבה רק בבטן אז אנני יודעת לגבי המיקום אבל גם אשמח לשמוע איך למנוע את התופעה?

shula30

New member
נכון

אני משתמשת בנובורפיד (למרות השמועות שהיו בהתחלה שהוא לא מומלץ בהריון ולא אושר ע"י ה FDA מסתבר כי בכ"ז יותר רופאים ממליצים עליו בגלל האיזון הטוב יותר/קל יותר שניתן להשיג באמצעותו וגם כי לא הוכי שהוא לא טוב..). אכן, הרבה פעמים כשאני מוציאה אותו יש איזה חומר מוזר שיוצא. לא גבישי אבל משהו עכור... בעבר חיברתי תמיד בבטן, אבל מאז שהבטן שלי הפכה ל"רכוש הציבור" ומכיון שאני "בארון" העברתי את הפרפרית לחלק העליון של הישבן, בעיקר כי בירכיים זה כואב מאד, ובפעם היחידה בערך שניסיתי גם היה לי זיהום. הקטע הזה של "הסתימות" (ואין לי שום הסבר אחר לזה) מרגיז מאד. קראתי באיזה מקום שמתן הרבה בולוסים לפעמים פותח את הסתימה (כי הבזל לא מספיק מסיבי)אבל נראה לי שזה לא ממש עובד....

../images/Emo46.gif איך אני שונאת את זה

כאילו מה אני שולחת יד לכרס השמנה שלך..... כשמישהו בעבודה שלח לי יד לבטן ואני התעצבתי וסילקתי אותה- הוא אמר "את לא יכולה כבר לאשים אותי בהטרה מינת את בהריון"
לגבי הישבן מעולם לא הצלחתי לחבר, בירכיים זה משתפשף בתיק, בשולחן לא יודעת ותמיד ניתק - לפחות אצלי - רק בבטן בהריון השתדלתי שזה יהיה יותר בצד ויותר למטה....

לזר

New member
אפשר שיש הפסקה זמנית של אספקת

אינסולין עקב בועות אוויר במערכת. לגבי הקנולה אני מציע להשתמש ב-serterהמיוחד שיש לכל קנולה. עם המחדיר (serter) גם יכאב פחות, אם את רגישה לכאבים האלה. נסי.

זה לא עקב בועת אוויר

זה עקב מן חומר בלתי מזוהה דמוי אבנית שסותם את הצינורית שבתוך הגוף..........

לזר

New member
הבנתי, אבל, ניסיתי להזהיר שמרב עצים

לא רואים את היער. גבשושיות של אינסולין יכולות להוביל למסקנה בלתי נמנעת אחח בלבד: לזרוק את המיכל, כי האינסולין פגום ולבדוק רת הבקבוקון במקרר, כי יתכן שגם הוא פגום. אם האינסולין במקרר תקין, אז הוא התקלקל רק בזמן העבודה במשאבה ויתכן נחשף יתר על המידה בשמש או חום. בזהירות. יתכן שההומלוג טוב ממנו מבחינת הרגישות. אני לא נפגשתי עם תופעה זו בכלל.

shula30

New member
המשך

לזר, אני משתמשת ב SERTER המיוחד ומסתבר שזה לא עוזר. יש איזו בעיה וצריך לברר מה היא. אני לא חושבת שהבעיה היא באינסולין כי כשמחליפים את הפרפרית אין בעיה.

לזר

New member
אני מבין, אבל איך קשורה הפרפרית

לגבשושיות של האינסולין? את אומרת שלאחר סתימה נוצרות גבשושיות? לא נראה לי, כי זו למעשה טענה שאומרת שחוסר זרימה מגבש את האינסולין. לא יתכן, כי אז האינסולין היה מתגבש כבר בבקבוק...ככל הנראה יש משהו אחר. צינורית הטפלון לא יכולה לגרום לגבשושיות, כי היא נייטראלית לגמרי. ניחוש פרוע אומר שהאינסולין בא במגע עם חומר אחר. האם האיזור כולו יבש? שימי לב לדליפות.

lara88

New member
גם לי זה קורה לפעמים...

אין לי מושג למה אבל זה לא מבועת אוויר אני נגיד עושה 7 בולוס ואחרי 1.5 זה מפסיק את הזרימה, אז אני ממשיכה לתת עד שזה ישלים ל-7 נכון שזה טיפה מעצבן אבל חבל לי לבזבז את כל האינסולין בתוך המזרק.. ככה זה מחזיק מעמד עד שאני מחליפה מחדש

shula30

New member
גבשושית

אצלי אין ממש גבשושית. השושן הצחור אמרה שאצלה יש. אצלי זה יותר כמו ריכוז עכור של חומר. ברגע שמורידים את הפרפרית יוצא מעט מהחומר העכור שכאילו היה "תקוע" ולא נכנס פנימה. לא מדובר בהרבה חומר, אבל קיים. לפעמים אכן יש גם רטיבות מסביב. קראתי באיזנ מקום שבגלל שהעור נפצע בהחדרת המחט באופן טבעי נוצר איזה גלד שיכול לגרום לחסימה והיא לא נפתחת אלא ע"י העברה מסיבית של חומר (0בולוס גדול במיוחד). הבעיה שגם זה לא תמיד עובד....

משיחה עם נציגת השרות של המינימד

היא טוענת כי התופעה נגרמת כתוצאה מתגובה מקומית של הגוף וכתוצאה מחוסר החלפת מקומות החיבור.

shula30

New member
מה זאת אומרת?

ואיך זה יכול להיות? אני דואגת להחליף כל יומיים שלושה כשכל פעם זה זז לצד השני של הגוף, ובכל מקרה לא באותה נקודה. שושן צחור, קבלי ח"ח על היוזמה!

../images/Emo9.gif../images/Emo51.gif

אנני יודעת מה להגיד לך. אני תארתי לה את המצב שלי - אני מחברת את המשאבה רק בבטן. עם הסילואט קשה לי לחבר הצד האחורי של גופי
ובירכיים זה מתנתק. כמובן שההמלצה שלה היתה להחליף לקויק סט ולקנות מהם את המחבר המתאים (שכמובן עולה 140 ש"ח
). כשעשיתי פרצוף ושאלתי, אם אני הזיז קצת את מקום החיבור בבטן, זה יעזור. היא אמרה שזה עשוי לעזור מכיוון שהגוף מפתח תגובה אימונית לפרפרית
אולי כדי שתתקשרי לנציג שלך ותתארי לו את הבעיה בה את נתקלת עם כל התופעות הלוואי ונראה מה התשובה שלו. האמת שהרעיון להתקשר אליה לא היה שלי

למעלה