לבעלי לב חזק בלבד...

_יובלל_

New member
לבעלי לב חזק בלבד...

אוסף צילומים של אברים ששרדו את הברית אבל עם נזקים כאלה או אחרים. מהאתר הבלתי נדלה Circumstitions

אמיר.

New member
סתם לוודא

כמה מהתמונות צולמו בארץ ? כמה נעשו ע"י מוהל מיומן ? ------------ ובכלל קצת סטטיסטיקה -אפשר ?

_יובלל_

New member
שלום אמיר, התגעגעתי.

אני אחסוך ממך מידע שמקורו באתרי אנטי-ברית, וניגש ישירות למאמרים מכתבי עת רפואיים: 1. Patel H. The problem of routine infant circumcision, Can Med Assoc J 1996;95:576-581 מתוך מאה בריתות בבי"ח בארה"ב, כ-70 בריתות גרמו לסיבוכים כלשהם! 2. Williams and Kapila, Complications of Circumcision. Br. J. Surg 1993, Vol 80, Oct, 1231-1236 מחקר מקיף על סיבוכים בעקבות בריתות, כולל נתונים מבריתות בארץ. היות ואין לי הכשרה רפואית, ולא אוכל לדייק בציטוטים ובתירגומים, אני מזמין את כל מי שמעונין לקרוא את המאמרים בעצמו ולהתרשם. לגבי הצילומים ספציפית - אני מצרף עוד לינק. ולגבי המוהלים המוסמכים - אני לא מאמין שיש הבדל קיצוני בין אחוזי הסיבוכים בברית של מוהל מוסמך, או בברית של רופא אמריקאי שמבצע מאות בריתות בשנה. עם כל הכבוד לארצנו המתקדמת ולהשגחה העליונה...

QElizabeth

New member
רק רציתי לציין....

שהתמונות האלו הן אחד המניעים העיקריים שלי להצטרף לפורום הזה. לא שאני כבר משוכנעת שאם יוולד לי בן - הוא לא יעבור את הברית. אבל עכשיו אני כבר בספק.....

לאה2707

New member
לאליזבט. הואיל ואני כבר סבתא ויש לי

קצת נסיון בחיים. אשמח להסביר לך במילים קצרות ופשוטות את מה שאני הבנתי מתוך המאמרים והתמונות. תאמיני לי, את תשתכנעי לגמריא. אם תוכלי באיזו שהיא צורה לתת לי כתובת דואר אלקטרוני שלך, את יכולה גם ליצור כתובת חדשה מיוחדת לנושא זה, אכתוב לך שם. מה לעשות, יש דברים שקשה לתארם בפרהסיה.

Ludwig

New member
סיוע טכני...

כש-"מקליקים" על שם המשתמש מקבלים את הפרטים שלו, ואם ה-E-MAIL אינו חסוי (כמו במקרה הזה) הוא יופיע בפינה הימנית-עליונה.

לאה2707

New member
בקשר לסיוע הטכני...

פעמים רבות, כתובות האי-מייל הן סתם כתובות בדויות. כבר ניסיתי פעם וקיבלתי יותר מאוחר הודעה, שהאי-מייל לא נשלח כי הכתובת לא קיימת...

_יובלל_

New member
QElizabeth

ברוכה הבאה! אני מזמין אותך לקרוא את סיפור הספקות שלי ושל בת-זוגי לגבי הברית, ולמה בסופו של דבר החלטנו לא למול. אני מצרף לינק לסיפורנו. (הסיפור לקוח מתוך דף הקהילה, שבו יש שפע של חומר על הנושא)

_יובלל_

New member
תיקון לתיקון

לאתר קוראים Circumstitions שזה שילוב הומוריסטי בין Circumcision ל- Superstitions. ז"א - אמונות טפלות לגבי המילה.

למעלה