לבעלי הגוי רייד

רוהירי

New member
לבעלי הגוי רייד

שלום לכולם. התלבטתי והתחבטתי, קראתי את הפורום קדימה ואחורה ובסוף הגעתי למסקנה : אני הולך על ג'וי רייד 200. עדיין לא שבוע מאז הרכש החדש, אבל בעומק לבי, אני קצת מתחרט. יש כמה סיבות, חלקן רלוונטיות וחלקן לא, אך העיקרית היא הנוחות. קשה לשבת זקוף ולשבת מכופף זה כואב בגב. מתרגלים לזה או שזה פשוט אבוד?

באמת הישיבה בג'וייריד,שקועה מעט אחורה

זה מה שבעצם גרם לי לא לקנות אותו אז ... נסה לשבת רק כאשר הרגלים ב 90 מעלות , אל תשלח אותן קדימה פשוט שב עם הרגלים על הריצפה , זה אוליי יכול לשפר מעט את המצב מעבר לזה הכיסא בנויי בצורה כזהו . אין לי מושג אם אפשר לרפד או לעשות שינויים אחרים במושב ..

ravid007

New member
2 בעיות עיקריות לג'וי רייד.

1. כפי שאמר "הלוחש", כאבי הגב, שלדעתי ניתן להתרגל ובאמת כשיושבים זקוף זה פחות כואב. 2. הרגליות של הנוסע. הנדסת אנוש פשוט גרועה. יוצא שמתי שאתה מוריד רגליים ברמזורים וכאלה, הרגלים של הנוסע תקועות לך מאחורי הברך וזה ממש מציק. אם אתה מרכיב המון ואם אתה מתכוון לנסוע נסיעות ארוכות, לא מומלץ. רביד. (בעל ג'וי רייד 2007)

ravid007

New member
וכמובן,

שחוץ מזה קטנוע פצצה. מפנק, זול, מתלים ממש טובים, טיפולים לא בשמיים והשוק שלו ממש טוב.

ravid007

New member
לשאלותיך...

מהירות שיוט היא 100-110. אפשר להגיע גם ל 120, אבל זה ממש לא נעים. יש הרגשה שאתה מאמץ את האופנוע יותר מידי. הג'וי רייד שלי מודל 2007.

itai199

New member
או קיי תודה,ואתה יוגע אולי אם בקטנוע שלך יש

גיר אם יחס העברה ארוך או רגיל? ממה שאני יודע כלים עם יחס העברה ארוך מגרדים את ה130.....

ravid007

New member
אין לי מושג, אבל אני

בטוח שזה משהו שאנשים בפורום יכולים לענות לך עליו.... אני אנסה לברר בכל זאת יהיו תוצאות אני אעדכן אותך.

itai199

New member
אחלה תודה רבה.

אני שואל כי אני שוקל לרכוש אחד והמהירות הסופית די חשובה לי(כדי לשייט במהירות סבירה כמובן)

goregev

New member
מה?

אני אם גוירייד 2007 חדש יש לי אולי חודשים ואני אומר לך שאתה מדבר שטויות הFUCK היחידי בקטנוע לדעתי הוא מיגון הרוח הישיבה שלו הרבה יותר טובה ממה שהיה לי לפני זה (דינק 150) הבולמים של הגוירייד רכים מאוד תאמין לי אני נוסע איתו בסביבות 50-60 ק"מ והוא פשוט נוח (אני גובה 1.80 ושוקל 120 ק"ג) כנראה כמו כל דבר בחיים לכל אחד יש דעה משלו תנסה תראה אם זה ממשיך תחליף למרות שאני לא ממליץ

ravid007

New member
אז כמו שאמרתי,

כנראה שלך אין בעיות גב וגם לא היו... כי מי שיש לו בעיות גב או שהיו לו, הכסא של הג'וי רייד מעורר אותן. (במידה ולא יושבים זקוף על האופנוע) שמעתי כבר מכמה אנשים שזה לא גורם לכאבי גב. (אתה אחד מהם)

???

לי אין שום בעיה כזו, ומאוד נוח לי, כולל בנסיעות ארוכות (שעה). אבל כן שמתי לב שאפשר לשבת במגוון תנוחות, חלקן אכן לא נוחות. למשל, את כפות הרגלים אפשר למקם שטוחות על הריצפה בצמוד למנוע או בצמוד לקידמת הרצפה, או שאפשר לשים אותן על המשטחים היעודיים האנכיים (בקידמת הריצפה). לכל תנוחה של כפות הרגליים יש השפעה שונה על הגב. כמובן שגם מידת הצמדת הגב התחתון למשענת משפיעה. ויותר מהכל משפיע ההרגל שלך לגבי תנוחת הישיבה - גב זקוף או כפוף. אם אחרי כמה דקות אתה שוקע למצב כפוף, זה מבטיח כאבי גב.

whistler

New member
ישיבה...

תראה, לרוב, אני יושב יחסית זקוף, בעיקר בניסעות היום-יומיות שלי (20 ק"מ כל כיוון, בסה"כ כ 50 ק"מ ביום) גם כשאני יושב זקוף, הרגליים שלי לא מושלכות לגמרי קדימה, אלא ממש בחיבור בין הריצפה לקדימה. ככה הכי נוח לי - זה גם נותן יציבות כי הרגליים מחבקות את ה"בליטה" שיש שם, וגם לנוחות, כי אז הרגליים תומכות חלקית גם במשקל שלי, כך שלא הכל מורגש בגב. כשאני עושה נסיעות יותר ארוכות, אכן הגב מצתחיל לכאוב קצת, אבל אז אני משליך את הרגליים לגמרי קדימה, לוקח את התוסיק קצת קדימה גם, ע"מ לאפשר לגב להישען על המשענת. ע"מ לתמוך עוד יותר, במצב זה, עשיתי שינוי מעניין לקטנוע (על חשבון המורכב - כי אני כמעט ולא מרכיב). תוכל לראות בתמונה. פשוט לקחת את המשענת של המורכב, והתקנתי אותה בשבילי
שוב, כשאני יושב זקוף זה לא עוזר (הייתי יכול להתקין אותה יותר קדימה, ואז זה כן היה עוזר, אבל פחדתי שזה סתם יציק) אבל כשאני נשען אחורה, זה נותן עוד קצת תמיכה, וזה סבבה. (כן, גם עשיתי קצת צבע, כפי שניתן לראות...)

ravid007

New member
זה משהו

מתפרק? כלומר במידה ויש מורכב זה משהו לפירוק מידי?

ADaM4U2

New member
ווואי דיי חמוד השיפצור שעשית...

במיוחד הצביעות שהבאת פה ושם...

joyride150

New member
ואוו !!

אהבתי את השיפצור , כל הכבוד ! אם אפשר עוד פרטים + מחיר ....

למעלה