שלום מר אייזנברג,
אני צופה שנים רבות במשחקים שמשודרים ביורוספורט עם הפרשנות הנפלאה לאורך השנים של מייק האלט, מייק סמית', ג'ו ג'ונסון ולפעמים גם דומיניק דייל שתמיד כיף לשמוע אותו וגם לראות אותו משחק. אתמול בלילה בערוץ אגו היתה הפעם הראשונה שיצא לי לשמוע משחק עם צמד פרשים ישראלים וראיתי את המשחק של אוסליבן נגד דוהורתי. האמת, דיי הזדעזעתי מהרמה הנמוכה של הפרשנות - פחות משלך, יותר של הפרשן השני שדיבר שאת שמו אני לא זוכר, שהיה ברור מעבר לכל ספק שאין לו שום ידע במשחק. אני מסכים עם כל מה שנכתב בהודעה מעליי של 3d3n. מס' הערות נוספות, ואני אתייחס למשחק שראיתי: 1. אני לא מעוניין לשמוע תגובה שלכם על כ-ל מכה ומכה, לא חייבים לדבר בכל מחיר ותגובות כמו "איזה יופי", "מכה נהדרת", "אוסליבן תעשה לי ילדים" לא ממש תורמות משהו. 2. למה "כדור 6" ולא "כדור ורוד" ("pink ball")? (כנ"ל כמובן לגבי שאר הצבעים...), אבל אוליי זה פשוט עניין של הרגל, לי זה הפריע, לא יודע אם לאחרים זה גם מפריע. 3. משחקים סנוקר על "שולחן" - לא על "מגרש".... זה לא כדורגל
אני חושב שהפרשן שלצידך אמר "מגרש" כמה פעמים. 4. שמעתי אותך אומר מספר פעמים "safe" - "מכה הגנתית" לא נשמע טוב יותר? 5. הפרשן שלצידך כל הזמן אמר את מספר הנקודות במהלך הברייק, לדוגמא "המצב כרגע הוא 12:0 לטובת אוסליבן". זה נשמע נורא מגוחך. מה זה משנה כמה נקודות יש במהלך הברייק?? (והשופט אחרי כל מכה אומר כמה נקודות יש בברייק, וזה גם כתוב על המסך) כשאוסליבן יגיע לחצי-סנצ'ורי אפשר לציין את זה, או כמה נקודות נשארו על השולחן, דברים כאלה, אבל לא הערות מהסוג שהפרשן שלצידך אמר. 6. ההגיה השמות של השחקנים - מה שנכתב בהודעה מעליי. מאוד מפריע כי זה נראה חובבני. עיקר ההערות שלי הם לפרשן שישב לצידך. לגביך : פרטי הטריוויה על השחקנים והאוירה זו תוספת חיובית, בייחוד כשהקהל שצופה בארץ הוא חובבני. ההערות שלך במהלך הברייק על מכות לפתיחת האדומים והרציונל מאחורי מכות ההגנה היו טובות וגם ההערות לגבי ההחלפה של יד ימין ויד שמאל אצל רוני אוסליבן (כשהפרשן לצידך לא הבין מה הביג דיל!!). זהו פחות או יותר. כעת מתקיימים המשחקים של אליפות אירלנד שמשודרים ביורוספורט - שלח את הפרשן שישב לצידך לצפות במשחקים האלו, ולשמוע איך ה"פרשנים האנגלים" עושים את זה.
אני צופה שנים רבות במשחקים שמשודרים ביורוספורט עם הפרשנות הנפלאה לאורך השנים של מייק האלט, מייק סמית', ג'ו ג'ונסון ולפעמים גם דומיניק דייל שתמיד כיף לשמוע אותו וגם לראות אותו משחק. אתמול בלילה בערוץ אגו היתה הפעם הראשונה שיצא לי לשמוע משחק עם צמד פרשים ישראלים וראיתי את המשחק של אוסליבן נגד דוהורתי. האמת, דיי הזדעזעתי מהרמה הנמוכה של הפרשנות - פחות משלך, יותר של הפרשן השני שדיבר שאת שמו אני לא זוכר, שהיה ברור מעבר לכל ספק שאין לו שום ידע במשחק. אני מסכים עם כל מה שנכתב בהודעה מעליי של 3d3n. מס' הערות נוספות, ואני אתייחס למשחק שראיתי: 1. אני לא מעוניין לשמוע תגובה שלכם על כ-ל מכה ומכה, לא חייבים לדבר בכל מחיר ותגובות כמו "איזה יופי", "מכה נהדרת", "אוסליבן תעשה לי ילדים" לא ממש תורמות משהו. 2. למה "כדור 6" ולא "כדור ורוד" ("pink ball")? (כנ"ל כמובן לגבי שאר הצבעים...), אבל אוליי זה פשוט עניין של הרגל, לי זה הפריע, לא יודע אם לאחרים זה גם מפריע. 3. משחקים סנוקר על "שולחן" - לא על "מגרש".... זה לא כדורגל