לבעלי אגו (הערוץ)

eVeR WiSH

New member
לבעלי אגו (הערוץ)

עכשיו החילו לשדר סנוקר וביליארד בערוץ... נשמע נחמד

The Shunned One

New member
אתה חצי צודק

רק סנוקר, לא פול, וחבל, כי אם יש ענף מהשניים האלו שסובל ממחסור שידורים חמור בארץ, זה הפול.

eVeR WiSH

New member
לא כיף לראות פול מקצועני...

בד"כ מי שמכניס כדור מנצח את כל המערכה כל סיבוב לא לוקח יותךר מכמה דקות... כמובן שיכול לשדר רק את המשחקים ויצאו מענינים אבל הם לא רבים במספרם

9ball master

New member
אתה תמיד יכול לצפות בפול חובבני.....

עכשיו ברצינות, אחת הבעיות של ביליארד מבחינת קידום הספורט היא שה"אקשן" לא עובר את מסך הטלויזיה. אנשים שלא "מכורים" למשחק לרוב טוענים שלראות ביליארד (כולל סנוקר) זה משעמם... אבל את אפשר גם להגיד על טניס או גולף או על עשרות ענפי ספורט שניתן למצוא בערוצי הספורט השונים... אלכס פגאליון אמר לי פעם (בחוש ההומור המטורף שלו) ש"לראות ביליארד בטלויזיה זה משעמם, אני מעדיף לראות פורנו...." לפי אנשי התעשיה של ענף הביליארד, אחת הסיבות לכך שביליארד משעמם בטלויזיה זה בגלל ששחקנים מקצוענים עושים את שזה נראה קל מידי.... תמיד טענתי שעל מנת להפוך את הביליארד לענף "יותר" ספורטיבי ולהגביר את האקשן שיעבור את המסך הוא להכניס שימוש בשעון עצר למכה (כמו אצל הנשים) ולתת לקהל "להשתגע", שהשחקנים יחטיאו קצת.... נכון להיום בתחרויות בינלאומות גדולות בחרו להקטין את הכיסים על מנת להקשות על השחקנים ושיחטיאו מעט.... כמובן שאתה זכאי לדעתך אבל להגיד שלא "כיף" לראות פול מקצועני מהסיבה שאתה מציין נובע מחוסר הבנה מוחלט של ביליארד בכלל ושל פול בפרט. תאמין לי שאם היית מכיר את שחקני הפול המקצועניים כפי שאתה מכיר את שחקני הסנוקר אז זה היה הרבה יותר מעניין אותך כי חלק מהמשחק הוא הדרמה שבדברים הקטנים.... כשרוני אוסליבן מחטיא איזה כדור קל אז כולם מתרגשים ולא מפסיקים לדבר על זה, כי אתה מכיר אותו ואת היכולת שלו והוא מבקר בסלון שלך כמעט אחת לחודש... אבל אם שמות כמו אפרן רייס היה אומר לך משהו אז היית יושב על קצה הכורסה אם היית רואה אותו בפיגור או הולך להפסיד...

3d3n

New member
פגשת את אלכס פגוליון?

הוא מאד אמוציונלי במשחקים.

eVeR WiSH

New member
לא לא לא...

כל פעם שאתה מחטיא כדור אתה צונח לאקווריום אם דגי פיראנה! כל פעם שאתה מכניס משהו מתפוצץ

The Shunned One

New member
לך לא כיף לראות פול מקצועני

לי כן. ואם נניח את ההעדפות האישיות שלנו בצד, אז עדיין מקבלים תמונה בה סנוקר מקבל הרבה יותר זמן אוויר מפול, ללא פרופורציה, גם אם לוקחים בחשבון את העובדה שסנוקר יותר פופולרי מפול בארץ.

איזה כיף לצפות בזה...

וגם הפרשנים לא רעים(יחסית) יש להם עוד הרבה להשתפר... שגיא הם דיברו עלייך גם בקשר להימורים שאתה לא תומך בזה...

3d3n

New member
מי אלה הפרשנים הנוראיים האלה?

אני מתגעגע למייק האלט מיורוספורט. שיתנו לשמוע את הפרשנים האנגלים.

הם לא מפסיקים לדבר זה קצת מרגיז. . .

אם הם ידברו פחות ולא לפני ואחרי ובזמן המכה עצמה אז יהיה הרבה יותר טוב ! אחרי הכל זה לא משחק כדורגל. . .

Tamir Hemo

New member
מה שמעצבן אצלם

וזה קורה גם בפורמולה 1 שהם מתחילים לדבר ולדבר על דברים הכי לא קשורים והם תמיד מסבירים כל דבר כי הם מניחים שמי שרואה את זה לא מבין כלום בסנוקר

תומר199

New member
בדיוק!!!!!!!

גם במירוצי השטח בארץ זה ככה, הוא מתחיל לדבר כל מירוץ וכל מירוץ על אותם מונחים, ומתלהב מזה כאילו הרגע גילו את אמריקה... נניח שאוסאליבן יוצא לכדור טוב, אז הפרשן: "מדהים, על זה אני אומר יציאה מושלמת" ואז פונה לשדרן השני ושואל: "תגיד לי איך זה השליטה בכדור ככה?" ואז הוא מתחי לספר לו כמו בכל שידור שהם מתאמנים הרבה... שהם מקצוענים... מתחיל לדבר על הספונסרים שהם כמו משפחה שלהם...חחחח" פותחים נושא שיחה ממשיכה אחת של הלבן. אין על השדרנים של יורוספורט, צריך לייבא אותם!

avalama

New member
זה ה-Premier League (נדמה לי שמ-2006)

זה לא אירוע של הסבב העולמי, אלא כשמו, סוג של ליגה עם בתים ואחריהם שלב נוק-אאוט. אם אני לא טועה, אוסליבן לקח אותו ב-3 שנים האחרונות. השלבים החרונים של הליגה בד"כ בסוף נובמבר-תחילת דצמבר. ואה, כן.. זה האירוע היחיד בסנוקר שבו ניתן לראות את ג'ימי וויט מגיע להישגים

shai Eisenberg

New member
תראו איזו הזדמנות יש לכם. אני הפרשן.....

שאתם שומעים בערוץ אגו. לפני הכל אסביר לכם מה אתם עומדים לראות בערוץ 2 טורנירי ליגה. הראשון הוא של שנה שעברה, 2006 (לא מהארכיון העמוק של SKY....) והשני הוא של השנה, דהיינו 2007 סה"כ 48 תוכניות כפול 90 דקות כל תוכנית, שלכל הדעות זה מהלך יפה מצד ערוץ אגו כלומר, מדובר בסחורה טובה וחמה ומי ששם לב לאיכות השידור (צילום), רואה שמדובר באיכות הכי גבוהה שיש כיום בטלוויזיה. לגבי איכות הפרשנות, לא אביע דעה נגדית, רק נושא "הגנה" אחד אומר, השידור לא מיועד רק "למבינים" אלה לכלל הקהל הנה אשתף אתכם במה שאני מנסה להביא מספר דברים לשידור: 1. פרשנות גרידא למהלך המשחק (יש לקחת בחשבון שמתאמי תקציב לא ערכו שוב את התוכניות וכך אנחנו נאלצים לדבר "על" הפרשנים האנגלים, מה שדורש מאיתנו לדבר די הרבה) 2. לספר ערכים מוספים ומידע מעניין על השחקנים, המשחק, האוירה ועוד, דברים שאני די בטוח שלא כולם יודעים, לדוגמא חידות שאני נותן כל שידור ופיקנטריה על השחקנים, כגון זה שלג'ימי ווייט יש רק אשך אחד (בעקבות ניתוח לטיפול בסרטן) 3. להעביר שידור קליל וזורם ולא כבד מידי כמובן שאי אפשר לספק את כולם, אבל הנה אני נותן לכולכם הזדמנות להשפיע אשמח לשמוע את דעתכם מה אתם הייתם רוצים לשמוע בשידור? מבטיח לקרוא ולשמוע הכל ואם יהיו דברי טעם מבטיח גם לבצע (קחו בחשבון ש 20 תוכניות כבר פירשנתי)

9ball master

New member
ערוץ אגו....

זה לא הערוץ עם המכוניות המהירות ונשים ללא לבוש? לא מבין לא הלכו על משחק "איטי" כמו סנוקר כש 9ball מתלבש על הערוץ הזה כמו כפפה.... יש מספיק סנוקר ביורוספורט, נראה לי יותר הגיוני להביא משהו אחר. ואם כבר משהו אחר, במקום להביא תוכניות מחו"ל ואפילו לא לטרוח לערוך אותם לשידור מקומי, אני הייתי מעדיף לראות שידורים של תחרויות ישראליות, אמנם הרמה לא תהיה כל כך גבוהה (של השחקנים ושל ההפקה) אבל זה יכול רק להשתפר...

3d3n

New member
אדון אייזנברג

אני אומר את הדברים לא בכוונה לפגוע חלילה, אלא על מנת לשפר. היוזמה של ערוץ אגו יפה שכמובן מביאה לנו שידור טורניר שלא משדרים בערוץ אחר בטלוויזיה בישראל. לפחות לא בYES. עמיתך לפרשנות, שאת שמו אני לא זוכר כעת, לא עושה רושם שהוא מפרשן כלל. בדרך כלל אחרי מכה מביע את דעתו אם המכה היתה טובה או לא (בסגנון: "מכה מצויינת של אוסליבן" ) ומחכה לתגובה שלך. דבר מרגיז נוסף הוא שאתם מדברים בכל כך התלהבות על כמה כסף השחקן הרוויח בתקופה מסויימת. היה נחמד אם הייתם מזכירים בקטנה כמה השחקן הרוויח ולא מתעמקים בזה יותר מדי שזה עוד סכום בלי פרסומות ספונסרים וכו וכו וכו. אני חושב שהצופים ילמדו וינהו הרבה יותר אם תפרשנו באמת את המכה הנוכחית ולא רק תגידו "יציאה נהדרת" וכו'. לא כל המכות פורשנו ככה, אבל הכוונה היא שתגידו איפה השחקן נתן מכה בכדור הלבן (לא רק טופ-ספין ובק-ספין, אלא גם במכות של סייד-ספין , טופ-ספין-שמאלי/ימני וכו'). איפה צריך לתת מכה בכדור כדי לפזר את האדומים, לאיזה אדום כדאי לצאת למכה הבאה, איך לצאת מסנוקר וכו. זה לא ממש מרשים שאתה אומר רק בכמה בנדות הוא ישתמש כדי לצאת מהסנוקר. בעניין שאתם צריכים לדבר "על" הפרשנים האנגלים - אתם לא. תאמין לי שמבלי לגרוע מכם בכלל אנחנו נשמח לשמוע על הדרך גם את הפרשנים האנגלים. או שפשוט תעשה מה שעשית כבר באחת מהתוכניות לפחות ותתרגם את מה שהם אומרים. בדר"כ אלה דברים שנרצה לשמוע. בקשר לחידות, זה באמת היה נחמד אם פשוט היית אומר מה שאתה רוצה לומר ולא הופך את זה לחידה. זה יהיה הרבה יותר נחמד אם פשוט תגיד את העובדה. אני מניח שרובנו עוקב אחרי הסצנה והשחקנים דרך המדיה (יורוספורט, WORLDSNOOKER, ויקיפדיה ועוד..), יש שיודעים יותר ויש שיודעים פחות. פשוט תגיד את הדברים כשורות ביניים או כחלק מהפרשנות וזה יהפוך את השידור ליותר מעניין. דבר נוסף שהוא לא ממש קריטי אבל די מעצבן זה ההיגוי של שמות השחקנים. עמיתך, למשל, הוגה את שמו של DING JUNHUI כ- JUN-HOI במקום JUN-HWEE (כך אמור להישמע), או רוני אוסליVEN במקום רוני אוסליVUN. רבאק, דברים כאלה קטנים ממש מורידים מהערך שלכם כפרשנים. בקיצור, פרשנות יותר לעומק, יותר לעניין, באמת שאין צורך להאריך במילים (בפרשנות שלכם). אני מתאר לעצמי שאתה רואה ושומע ביורוספורט את הפרשנות של מייק האלט (שחקן מקצוען לשעבר) וג'ו ג'ונסון (אלוף עולם שנת 1986) בטורניר של NIT השבוע, ואני נהנה כל כך מהפרשנות המקיפה ביותר שלהם. ותשים לב שהם לא מדברים הרבה בכלל.. אני לא אומר שתהיו כמוהם, לכל אחד יש את הסגנון והסטייל שלו. אבל הם בהחלט מודל למי שרוצה להיות פרשן בסנוקר. אני לא כתבתי את כל זה חלילה כדי "להיכנס" בך או משהו כזה. אני חושב שעד שסוף סוף מביאים שידורים של סנוקר בערוץ ישראלי (אפילו שזה לא לייב אלא מוקלטים), יהיה מאד נחמד לשמוע פרשנות ברמה האנגלית משדרנים ישראלים, בעברית. כתבתי את כל זה כביקורת מבחינת דעתי האישית, יכול להיות שאחרים לא יסכימו לחלק מהדברים או לכל הדברים שלי. ובסך הכל כתבתי את זה כדי שנוכל לשמוע אתכם ביותר הנאה וכיף בשידורים הבאים שלכם. ואני מקווה שיהיה למה לצפות. בהצלחה בהמשך.

תומר199

New member
בחייאת אייזנברג, הרגת אותי עם הכדור הירוק...

אח שלנו מאיפה הבאת את זה שזה לא טוב שיש כדור ירוק ואין לך מושג למה עשו אותו ככה ואתה רוצה שהוא יהיה בצבע "קרם בז'.." באמצע שאני רואה גרהם דוט סוגר שולחן בדרך למאה (שבסוף לא ייצא) אני שומע את ההערה הזו ברקע וכולי המום... צופה שלא מבין יכול לחשוב שיש אופציה שעוד ידונו בזה וממחר בבוקר האיגוד יחליף את הירוק ל-"סגול חציל". בכל אופן, קח את בועז קרפל (השדר כל יכול, גם לאופנועים, מכוניות וכל מה שיש) ותן לו שיעור מקיף... שבוע מבורך.

למעלה