Belladonna Took
New member
לבעלות הסויהבלה
אוף... הסויהבלה נמצאת אצלי כבר חודשיים ולמרות שעשיתי כל מיני נסיונות אנחנו לא מספיק מרוצים...
מתנצלת מראש על מבול השאלות...
אז ככה, בעלי ואני הכי אוהבים חלב סויה, בייחוד בשביל הקפה ולפעמים קצת בשביל קורנפלקס. אני גם משתמשת כמובן באפייה.
חלב סויה לא יוצא לנו מספיק טעים. עם המרקם הצלחנו להגיע לתוצאה טובה אחרי שייעצתן לי לעשות עוד סינון אבל למרות שאני מוסיפה וניל ומעט מלח וסוכר חום התוצאה לא משביעה רצון. הטעם לא מספיק טוב בעיני והחלב גם מרגיש "ריק" כזה, מימי. האם יש זן מיוחד של סויה שעדיף להכנת חלב? כי אני סתם קניתי בחנות טבע במשקל.
מה עוד אפשר לעשות? לשים פחות מים או יותר פולים? כמה אני יכולה לשחק עם הכמויות מבלי שזה יגלוש מהמסננת או יישרף?
הכנו גם חלב קשיו ללא חימום וזה יוצא אחלה מבחינת הטעם אבל בקפה זה לא מסתדר. חלק שוקע וזה לא מתחבר. רעיונות?
אם אני רוצה להכין חלב שיבולת שועל, באיזו מסננת אני משתמשת? נדמה לי שבמסננת של חלב האורז זה ייצא מאוד דייסתי לא? ומה לטעמכן עדיף, עם חימום או בלי?
מנסה לא להרים ידיים עדיין למרות שבעלי כבר הציע שנמכור אותה...
תודה מראש לעונות
אוף... הסויהבלה נמצאת אצלי כבר חודשיים ולמרות שעשיתי כל מיני נסיונות אנחנו לא מספיק מרוצים...
מתנצלת מראש על מבול השאלות...
אז ככה, בעלי ואני הכי אוהבים חלב סויה, בייחוד בשביל הקפה ולפעמים קצת בשביל קורנפלקס. אני גם משתמשת כמובן באפייה.
חלב סויה לא יוצא לנו מספיק טעים. עם המרקם הצלחנו להגיע לתוצאה טובה אחרי שייעצתן לי לעשות עוד סינון אבל למרות שאני מוסיפה וניל ומעט מלח וסוכר חום התוצאה לא משביעה רצון. הטעם לא מספיק טוב בעיני והחלב גם מרגיש "ריק" כזה, מימי. האם יש זן מיוחד של סויה שעדיף להכנת חלב? כי אני סתם קניתי בחנות טבע במשקל.
מה עוד אפשר לעשות? לשים פחות מים או יותר פולים? כמה אני יכולה לשחק עם הכמויות מבלי שזה יגלוש מהמסננת או יישרף?
הכנו גם חלב קשיו ללא חימום וזה יוצא אחלה מבחינת הטעם אבל בקפה זה לא מסתדר. חלק שוקע וזה לא מתחבר. רעיונות?
אם אני רוצה להכין חלב שיבולת שועל, באיזו מסננת אני משתמשת? נדמה לי שבמסננת של חלב האורז זה ייצא מאוד דייסתי לא? ומה לטעמכן עדיף, עם חימום או בלי?
מנסה לא להרים ידיים עדיין למרות שבעלי כבר הציע שנמכור אותה...
תודה מראש לעונות