אויש, פעם הייתי הכי קפה שחור
ועוד כל מיני דברים (למשל לפני שהייתי אמא יכולתי להנות באירועים רלוונטיים מאלכוהול אמיתי הכי הארדקור, נקי וכו', עזבי שאני לא הולכת כבר לאירועים כאלה, יעני ברים וכו', אבל גם אם מזדמן פה ושם אלכוהול ושותים מסביבי - אני לא מסוגלת לשתות שום כלום מעבר ליין, זה עושה לי רע רק לחשוב על זה). והוא קונה בבת אחת מלא חבילות אז המגירה הענקית הזו היא בדיוק המקום המתאים, אבל בהחלט נשמע שיפה ככה לשים אותן בכלי שקוף לתצוגה אמנוצ'ית
אולי אאמץ פעם בקטנה כשאארגן את כל המשטחים במטבח שלי שדי עמוסים. וכן, היא עלתה לכיתה א' בגיל 5 ו- 9, והיא לא הלכה לגן מהסוג שהבת שלך בטוח הולכת אליו, כזה שעוד יש מה להתלבט לגביו ויכול להועיל במקרים מסוימים להישאר בו, לו יכולתי הייתי מעבירה אותה שנה לפני לביה"ס
כי באמת בשנה האחרונה שלה הוא הפך להכי גנון פעוטון משפחתון בן לילה (לא שלפני הוא היה מקום מדהים "פדגוגית", אבל לפחות היו ילדים בני גילה וגדולים ממנה). תכלס ממש לא התלבטתי לרגע, גם היא חיכתה לזה מאוד והיה ברור שהיא בשלה. גם עושים כאן לכולם אבחון בעיר של רופא ופסיכולוגים לא קשורים באמצע השנה האחרונה של הגן, והם אמרו אז פה אחד - ביה"ס מחכה לה! אבל אכן היא היתה הכי קטנה בכיתה (ועודנה, למרות שרוב הכיתה התחלפה), אבל זה לא משהו שהיווה איזו בעיה או היה בכלל אישו. פיזית היא נראית ממוצעת כזו ליד רוב הבנות (כלומר גם אלו שחוגגות עכשיו ממש, חוץ מליד החברה הכי טובה שלה שנראית בת 9