לבנקוק ...

nadav22koh

New member
לבנקוק ...../images/Emo222.gif

היי זה נדב זוכר ? עזרת לי לפני כמה ימים ... בקשר למעבר. רציתי לשאול כמה שאלות תכלס... דברים שאין כ"כ או שלא ראיתי באתרים ששלחת לי : דבר ראשון איפה אתה ממליץ לפתוח עסק קטן (מסג'/ בר קטן ) קוסומוי (עדיפות ראשונה ) קו טאו או בנגקוק? איפה העלויות של ההשכרות (בית + עסק ) זולות יותר? האם אפשרי לחיות בתאילנד תקופה ארוכה ? 10 שנים ? ** קראתי את האתרים שנתת לי בעיון הבנתי בגדול מה עליי לעשות, בקשר למעבר ולויזה.. שאלה אחרונה ..אם אטוס עם כל הניירת הדרושים מהארץ +100 אלף ש"ח - אוכל להגשים את ה"חלום התאילנדי" ..?? שלי..? בביטחון ...?? תודה מראש מקנא בך (בינתיים...)

Benkok

New member
תשובות לחלק מהשאלות...

איפה לפתוח את העסק זאת שאלה שאין לי תשובה עליה...זה תלוי איפה אתה מעוניין לגור... אין לי מושג איפה עלויות השכירות זולות יותר...זה תלוי במיקום הספציפי של הנכס... אפשרי לחיות בתאילנד תקופה ארוכה. זה כרוך בהרבה בירוקרטיה אבל אם עושים את הכל כמו שצריך לא צריכה להיות בעיה. 100 אלף ש"ח זאת התחלה טובה...אבל עסק הוא עסק ואתה צריך לעשות תוכנית עסקית מדוקדקת לפני שאתה משקיע את הסכום הזה. קח בחשבון שהכסף הזה צריך לשמש לבניית העסק או רכישתו, וכמובן להחזיק אותך בכמה חודשים הראשונים עד שהעסק יתחיל להכניס כסף.

קרלטון

New member
100,000 ש"ח שווים היום סה"כ 696,000 באט

הבאט התחזק מאוד בשנתיים האחרונות, השקל לא עמד בקצב ועוד נחלש קצת בחודשים האחרונים. לבר / מסג' באיזור מרכזי הייתי ממליץ מאוד להגיע עם גיבוי פיננסי רציני יותר... נסיון בעסק שאתה רוצה להפעיל גם לא יזיק...

למעלה