לבנצי מודו

Smile le

New member
לבנצי מודו

תדפדף כמה דפים קדימה בפורום תראה מה כתבתי איך היה לי בראיון סקרים טלפוניים והפלא ופלא הבן אדם שהכי עזר לי לפני לא מגיב אחרי לא בסדר אז כנס ותראה אגב עכשיו אני כבר בסדר

לסמייל לה

קראתי את ההודעה שלך ופשוט לא היה לי מה להגיב. קראתי עכשיו שוב ולדעתי גם אם לא הצלחת בסימולציה, זה לא אומר שאת לא מתאימה לסקרים

Smile le

New member
לבנצי מודו

אני יודעת שאני מתאימה אני תמיד בודקת כל דבר ביסודיות גם בחיי היומיום סתם הכשילה אותי ואני בטוחה שאחרי הראיון הזה אף אחד לא יצליח להכשיל אותי בדבר דומה אז יש תקווה בכל אופן תודה רבה על העזרה והתמיכה יום טוב

סמייילי שמעי נא

זה טוב שאת בודקת ביסודיות כל דבר זה אחלה תכונה אבל תעברי הלאה את תקועה עדין על העניין של הסקרים את לא עובדת כמוני וכמו השד יודע עוד רבים וטובים כמוך וכמוני אז יאללה אם לא התקבלת לעבודה הזו יש עוד עבודות שכן תוכלי להתקבל אל תתקעי על מקומות עבודה שמבטיחים לחזור אליך ולא חוזרים אל תסמכי על המילה שלהם כי למילה שלהם אין כל ערך בעיניך וככה צריך להיות סמיילי שיהיה לך בהצלחה ואל תאמיני לכל הבטחה שנותנים לך שיצלצלו אליך וזו מהסיבה היחידה שבינינו אנו יש כל כך הרבה דורשי עבודה והיום על כל עבודה מושתנת (סליחה על הביטוי) יש חמש מאות קופצים אם לא יותר מזה ולכל מעביד שמחפש עובדים ומפרסם הודעה יש בוחטה של קורות חיים שלרוב רובם של הקו"ח אין לו מה לעשות ורוב הקו"ח מוצאים דרכם לפח הזבל בלי שיסתכלו עליהם אין מה לעשות חוץ מלהמשיך לחפש עבודה ומותר לך גם לקחת קצת הפוגה מחיפוש עבודה מידי פעם כדי לאגור כוחות

Smile le

New member
לבנצי מודו

אני יודעת שאני מתאימה אני תמיד בודקת כל דבר ביסודיות גם בחיי היומיום סתם הכשילה אותי ואני בטוחה שאחרי הראיון הזה אף אחד לא יצליח להכשיל אותי בדבר דומה אז יש תקווה בכל אופן תודה רבה על העזרה והתמיכה יום טוב

יש לי עצה קטנה שתחסוך לך הרבה

אני מציע לך להפסיק להשתמש בטלפון סלולרי לגלישה באינטרנט. לא בגלל שזה עושה לי כאב ראש לקרוא הודעות 3 פעמים(איפה האקמול שלי?), אלא כי לגלוש באינטרנט מטלפון סלולרי-זה עסק יקר. הצעתי לך, תתחברי לאינטרנט. גם אם את לא גולשת הרבה, יש תכניות שמיועדות למי שגולש מעט. ואם אין לך בבית מחשב, תשכחי ממה שאמרתי

Smile le

New member
בנצי תודה על הניסיון לעזור אך

הגלישה שלי היא חופשית על בסיס תשלום קבוע וזה משתלם והיא לא יקרה בכלל כי אני משלמת את אותו מחיר וגולשת כמה שבא לי בלי לדאוג שהחשבון שלי יתפח אמאמאמ בקשר להודעות כמה פעמים זה באמת קטע בעייתי זה באג של סלולארי ואין כ"כ מה לעשות וסליחה אם אני גורמת לך לכאב ראש לילה טוב

למעלה