לבני היקר

מרבc

New member
לבני היקר ../images/Emo23.gif

לבני היקר והאהוב כמו אתמול נולדת החזקתי אותך בזרועותיי והרגשתי שקיבלתי את הדבר היפה מכל קיבלתי אותך באהבה למרות שאני הייתי עוד ילדה כשנולדת. טיפלתי בך ימים ולילות עטפתי אותך באהבה ובחום הענקתי לך את כל כולי ויתרתי על חיי למענך. כשהיית חולה לילות קרים לא היתי משה ממיטתך. כל מה שחשקת ממני קיבלת.כשאני מתבוננת בפניך היפות אני רואה פנים של מלאך היום אתה כבר ילד בן 11 עוד מעט תלמיד מצטיין במלוא מובן המילה ילד מוכשר ילד מקסים אני מרגישה שיש תוצאות מההשקעה הרבה שהשקעתי בך אך ילדי המתוק והאהוב מלאך של אמא למרות שאתה כל כך עסוק במשך רוב שעות היום אם זה בלימודיך בחוגיך במחשב שלך ובמשחקיך וחבריך אבקש ממך דבר אחד שתקדיש לאימך קצת מזמנך היקר תשב איתי תדבר איתי יותר תספר לי יותר תתן לי נשיקה האמת אם אני לא מנשקת אותך אתה לבד כבר לא תבוא ותתן לי נשיקה הרי אתה כבר גדול מדיי לזה. אני כל כך רוצה שתקדיש לי קצת ותפנה לך מקום בלוח הזמנים שלך לזמן נטו עם אמא. אתה רק בן 11 עדיין ילדון קטן שצריך אותי אבל אני מרגישה שאין לך יותר צורך בי שתפקידי מבחינתך זה לספק לך אך ורק את צרכיך הבסיסיים וטו לא. אני באמת מאושרת מכך שחייך מלאי תוכן. אך זכור בני היקר והאהוב שיש גם אמא שזקוקה מאד מאד גם לאהבתך

ממש יפה.

היי, אני יעל ואני בת 14.... רק שלוש שנים מעל 11. אני רק רוצה להגיד שאני בטוחה שהילד שלך אוהב אותך, ואף פעם לא הפסיק לאהוב, אבל ילדים צריכים להפסיק להיות תלויים לגמרי בהורים שלהם, הם צריכים להיות מסוגלים לעשות דברים לבד, אבל בטוח שהילד עדיין צריך אותך ואפילו מאוד. וגם אם הוא לא יצטרך אותך, הוא לא צריך שתתני לו דברים בשביל לאהוב אותך, מספיקה לו האהבה שלו. ילדים תמיד אוהבים את ההורים שלהם, גם בגיל שהם תמיד רבים איתם. לא עובר יום בלי שאנירבה עם אחד ההורים שלי, אבל אני עדיין אוהבת אותם הכי בעולם ואני אף פעם לא אפסיק לאהוב אותם. אז כמו שהנסיף הקטן אומר "הדברים החשובים באמת סמויין מן העין"... יעל

bimbo.

New member
יעל חמודה, אני רוצה לומר לך ../images/Emo20.gif

שתשובתך למרב באמת באמת מעודדת.

גליה12

New member
מרב כל כך מרגש- וכל כך מזכיר לי

את עצמי...הבן שלי בן 18 והקטע שבו הפך מילד לגבר-והחל להפנים את הרגשות- לא בא יותר להתכרבל בזרועותי, או לנשק, הוא קטע קשה-ופתאומי- היום ילד- מחר עלם.. אל תדאגי- הוא זקוק לך- ותמיד יהיה זקוק ...רק קשה לו להודות בכך (זה נראה לו כלא יאה לגבר)

bimbo.

New member
מרבC... ראשית, ברוך בואך לפורום ../images/Emo96.gif

מקווה שנמשיך לראותך כאן. שנית, אין כל ספק, שמכתבך המרגש דיבר מלבותיהן של אמהות רבות, וכמו שכתבה יעל בת ה-14, הוא אוהב אותך, ויאהב אותך תמיד. אין מה לעשות, חייבים לחכות עד שעוברת התקופה הקשה של גיל ההתבגרות והבושה מהחברים (שלא יראו חס וחלילה שהוא אוהב את אמא...), והם חוזרים להראות את אהבתם מבלי להתבייש.

דניאלה-

New member
מרב יקרה, פשוט מקסים

הדפסתי ואראה לבתי היקרה והאהובה (רק בת 12) ואולי היא תבין את הרמז... אה, שכחתי לציין, אני כן מקבלת נשיקה מרפרפת עבור כל 100 ש"ח שהיא מקבלת...
לפחות זה לא?

למעלה