לבנים בלבד! דחוף!

orsher

New member
לבנים בלבד! דחוף!

למישהו קרה שהוא אונן ויצא לו שפיך עם דם. הרבה דם? הרגע קרה לי. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא שאתמול התחרמנתי עם מישהי והתנגשתי די בעוצמה עם הזין בתחת שלה (די כאב). אחרי שהיא הלכה והשאירה אותי עם כאב בייצים חסר תקדים, כמובן אוננתי והכל היה תקין (חוץ מכאב חזק מאוד בבייצים). עכשיו בערך 36 שעות אחרי אוננתי ויצא כל כך הרבה דם שחשבתי שאני מדמיין (אשכרא בדקתי בפח את הנייר אם באמת יש עליו דם) תכלס לא כואב לי כלום. אולי רק גירוי קל כמו שמרגישים שיש חתך לא עמוק

orsher

New member
קודם כל לא חביבי. זה לא הזמן לעליצו

ת. דבר שני הרבה מאוד דם אבל אחרי שהגמירה הפסיקה הפסיק הדם (יצא דם עם שפיך) לגמרי. ושוב, לא כואב לי. יש איזו אי נוחות אבל לא משהו קריטי. איזה בדיקה הם יכולים לעשות במיון?

redrider

New member
בדיקה לא נעימה.

אני ממליץ לך לחכות לבוקר ואז ללראות מה יצא ב זבב"מ

אתה אומר את זה בתור רופא?

אני יכול להגיד בלי כחל ושרק שאם אתה לא רופא ואתה אומר את זה סתם כבנאדם ש"מבין עניין" אז אתה טיפש וחסר אחריות. כשבנאדם מתלונן בפורום על בעייה רפואית, אין שום דבר נכון להגיד לו זולת "לך לרופא כמה שיותר מהר שמא יווצר נזק בלתי הפיך". שום דבר אחר לא קביל פה והייתי מציע אפילו למנהלות למחוק כל דבר אחר, שמא יימצאו מסייעות במחדל ליעוץ רפואי בלי רשיון.

אין סיבה למחוק

ידוע שהפורום אינו מקצועי ומי שכותב כאן אינו רופא או איש מקצוע מוסמך. העיצות הן רק על סמך נסיון אישי או ידע כללי לא מקצועי.

florin21

New member
אושר, אין סיבה לדעתי ללחץ והסטריה..

כנראה מרב האנאלי האינטנסיבי והאוננות האינטנסיבית נקרע טיפה איזה וריד קטן וכמובן יצא דם, אם זה הפסיק ולא חוזר שוב (בתנאי שתיתן לכלי לנוח קמעא או יותר מקמעא) אז סימן שזה חד פעמי ונרפא והכל בסדר. זה אותו הדבר מה שיגידו לך רופאים לדעתי, אין להם מה לבדוק כעת אם אין דם, ומצד שני יכולים בבית חולים (אם תלך למיון) להפוך אותך למוצג מתנדב שהסטז'רים שם לומדים עליו ועושים עליו נסיונות לצרכי הלימוד שלהם. וכמו שכתבה נוAה המנהלת, גם אני לא כותבת את זה מידע רפואי פורמלי, סתם הגיון בסיסי. בתקוה שלא רצת עדיין לחדר מיון ולא אישפזו אותך כדי לעשות עליך מיליון בדיקות ולתרגל עליך ניתוחים למיניהם. יש עוד אפשרות, שיש לפעמים אבנים קטנטנטת בדרכי השתן שמתפרקות בעצמן ויוצאות עם השתן וזה גרם לך סריטה קטנה שדיממה, וגם זה מסתדר מעצמו ולא דורש ללכת לרופה או בית חולים. העיקר שתירגע.

אל תדחה לך לרופא !!!

יש כמה סיפטומים של מחלה מכיוון שאני לא רופא ויש לי בסך הכל ספר על רפואה,אני לא יתן לך עצה. אך כשיש דם בדרכי השתן חובה להבדק אצל רופא מחשש למחלות,וכמה שיותר מוקדם ככה יותר טוב. ואם אתה מתבייש לפנות לרופא או לרפואת המשפחה תפנה ישירות לבית חולים במרפאות חוץ ושאל אותם ישמחו לעזור לך.

orsher

New member
דם בשפיך. המשך

להבהיר שוב מה היה ואולי יהיו עוד כאלו שיוכלו להגיב ולעזור. התחרמנתי איתה 4 שעות שבמהלכן התאפקתי מלגמור איזה 100 פעמים וגם נירדמתי באמצע לאיזה חצי שעה שעה. אחרי שהיא הלכה וכולי עם כאבי בייצים אוננתי. הגמירה הייתה של זרע בלבד ומלווה בכאב יוצא דופן (אף פעם לא כאב לי ככה. הכאב היה בעיקר בבייצים וקצת בזין). המשכתי את יומי כרגיל עם תחושת רגישות מסויימת באיזור (דבר שבהחלט מתקבל על הדעת). 36 שעות אחרי זה בערך אוננתי ובגמירה הייתה התפרצות של דם בזרם חזק מאוד ושפיך גושי משהו. כשגמרתי לגמור נגמר הדם מיד. השתנתי קצת אחרי זה, הכל תקין. בבוקר (8-9 שעות אחרי המקרה) אוננתי שוב לראות אם הסתדר. לצערי שוב אותו הדבר רק פרץ הדם היה חלש בהרבה אך כך גם הגמירה. לא הלכתי לאורולוג. אני חושד שבמהלך ה4 שעות איתה הזרע עלה במעלה צינור הזרע והתקרב לגוף. זה חימם אותו והפך אותו לגושי (כמו שקורה שמאוננים במקלחת במים חמים). לדעתי אחד הגושים סרט לי את צינורית הזרע בבסיס שלה ובשעת הגמירה הלחץ של כל העיניין פותח את הקרע והדם מהאיבר העומד זורם דרך הקרע לצינורית זרע. אני מתכוון לתת לו מנוחה עד רביעי. אם זה עדיין אותו הדבר. אורולוג. בכל אופן הזיקפה די כרגיל (אני די מבוהל אז אני מרגיש שם לא הכי הכי). יש לי תחושה של סריטה. אין שינוי צבע, מרקם וצורה של האיזור

לך לרופא../images/Emo70.gif

או לפחות כתוב את זה בפורום טיפול מיני ומיניות ( מספר 385) ד"ר רפי חרותי ושאר המומחים שם יותר מתאימים לענות לך מהחבר'ה כאן. ו- תרגיש טוב!

למעלה