לבנות

b l a c k s

New member
לבנות

1--שאני עושה לך ביד יש לי שליטה לדעת אם את נהנת או לא לפי הרטיבות לפעמים את רטובה רצח לפעמים פתאום את "נכבת" ופה השאלה שאני ממשיך ומשחק לך שם למטה ואת לא ממש רטובה מה את מרגישה? האם את נהנת גם ברגעים האלה שאת יבשה? או שזה גז בניוטרל או השוואה מוזרה כמו שאת תעשי לי ביד אבל לגעי לי ברגל ולא באיבר? יענו את מרגישה משו אם את לא ממש רטובה שם..? עוד שאלה חוץ מהחדירה איפה טוב לך שנוגעים השפתיים מחרמנות? ולאחרונה הייתי עם בחורה שלא יודע יש כאילו חתיכה כזאת שיוצאת לה מזה הדגדגן שלה? פשוט אפפעם לא נתקלתי בדבר הזה חח מי שתוכל לענות לי אני ישמח

לבחור.. (האומנם?!)

אז ככה: וזה כמובן לדעתי ואיך שאני הבנתי את המצב.. חח מבחינתי כשאני לא רטובה זה כמו שלך- בחור- לא יעמוד.. תחשוב שלא עומד לך ומישהי ממשיכה לגעת לך בזין ולעשות איתו לא יודעת מה... כלומר- הרטיבות מאוד חיונית, כי אם תמשיך ל"שחק" שם אז אתה יכול לפצוע אותה כי לא מספיק רטוב ו.. קיצור זה לא לעניין... תראה- אני אישית יכולה להיות מאוד חרמנית וממש לרצות לענג את בעלי המתוק אבל אצלי שם למטה פשוט לא רטוב, לא יודעת למה.. אני חושבת שלהגיד שזה "פול גז בניוטרל" יהיה לא מדויק אבל מספיק כדי להבהיר את הנקודה.. אני אישית לא מרגישה כלום כשאני לא רטובה וזה די מהר מתחיל לכאוב ולתסכל כי זה פשוט לא נעים............... חוץ מחדירה- הכל נעים! תנשק תנשק ותנשק.. את כל הגוף. ותגע ותלטף..........כשחרמנים כל נקודה יותר רגישה ומדהימה מהשניה.. כמובן שיש לזכור שיש מקומות שמשתנים מאחת לאחת שהן פשוט לא מוכנות שיגעו בהן כי זה הורס ומציק- אז נא להיות רגישים.. קצת לא הבנתי מאיפה יוצאת ה"חתיכה" הזאת.. חחח אם תוכל להיות יותר ברור אולי אני אוכל לעזור במשהו..חח מקווה שעזרתי ;)

לבן...

שמחה שאתה מתעניין בהנאה של הפרטנריות שלך
אבל האם אתה באמת חושב שיש תשובה אחידה לכל הנשים? ושתהיה תקפה לכל זמן ולכל מצב? ושתעבוד תמיד? ושאתה התשובה יהיה אפשר להפעיל כמו מדריך למשתמש של dvd? תקשורת בין שני הפרטנרים למין, ברגע הרלבנטי, יכולה לעשות את העבודה...

למעלה