לבנות

• פותח הנושא Pokii
  • פורסם בתאריך

Pokii

New member
לבנות

אהלן. אחרי צפיה בחומר הנלמד. הריקוד והרקדנית פצצה. אביזר המין לוהט, חבל שאין בישראל כזה. אחלה ביצוע. יופי של חזה. שאלות: 1. מי רוצה כזה אביזר? 2. מי באמת יוצא לה ככה להנות האביזר שלה בסלון עם הצעקות הנאות וגמירות? ביי

Cגלית

New member
פעם ראשונה שרואה אביזר כזה.

מדליק

חופ שיה

New member
חרא של מנתח פלסטי../images/Emo3.gif

מה זה השני כדורים האלו שיש לה על בית החזה , זה ציצים זה ?
אני לא רוצה אביזר כזה, לדעתי הקוטנרה של האגן של הגבר תהיה חסרה לי. מה גם שהאמיתי כל כך זמין, מה הטעם ?
צעקות זה לדברים אקסטרימים יותר עבורי.:)

Cגלית

New member
חשבתי שאלו בלוני יומולדת../images/Emo13.gif

האמת שחוץ מהפיקשוש של הויטרינר שלה, יש לה גוף מרשים. ואת בהחלט צודקת בעניין הקונטרה. עם ענייני הצעקות שלך באקסטרים לא יכולה להסכים, כי מעולם לא זכיתי לשמוע. איזה ביש !

../images/Emo45.gif

זה ממש לא כוס (התה) שלי
היא נראת כמו ברבי מגוחחת, תנועות אובר מלאכותיות, אפילו האורגזמה לא אמינה... מי מוצצת לפסל סיליקון???? ת'צמע, זה סרטון לגברים עם בימוי גברי. ואביזר נראה לי מוגבל ומשעמם. אולי עם איזה רטט או תנועה זה יכול להיות יותר אטרקטיבי

wild orchid

New member
ריקוד גרוע

והסיליקון אף יותר.זה נראה כמו כמו שני כפתורי השמדה עצמיים (אחד ספר,למקרה שהראשון לא עובד).תנועות משעממות,מוגבלות,חוזרות על עצמן.היא רוקדת כמו סרדין משותק...אבל כל עוד שאתה נהנה...מה אכפת לי... אם הייתי רוצה אביזר כזה?ממממממ....אולי לנסיעות ארוכות במיוחד... בסלון או לא יוצא,אם אף אחד לא בבית...

למעלה