לבנות שפה...

blankman00

New member
לבנות שפה...

הגודל תמיד קובע? או שאם אוהבים זה לא יקבע?

BodyCount40

New member
אם אוהבים זה לא יקבע

אבל אם זה גדול מידי, אז אם אוהבים זה עדיין יקרע ובכלל, לא קשור הגודל, קשורים הביצועים רבות מן בנות המין היפה בכלל לא גומרות מחדירה, אבל לאותן שכן גומרות אני מאמין שזה כן ישנה וגם אם ישנה, אז אם יש אהבה וראש פתוח ונכונות לקשר אמיתי אז יש מיליוני תחליפים אחרים ידידי אל תיקח את זה קשה לא כולנו ניחנו במתת האל...

wild orchid

New member
זה כמו לשאול גברים

איזה גודל חזה יעדיפו אצל אישה.כמספר גברים-מספר דעות.אותו דבר גם כאן.יש נשים עם העדפות שונות,עם מבנה גוף שונה.יהיו כאלה שיגידו לך שלא חשוב להן הגודל אלא הביצוע,יהיו כאלה שיעדיפו גדול אחרת לא ירגישו כלום.יהיו כאלה שיעדיפו קטנים יותר כי לא ירצו להקרע. אישית אני מעדיפה עד 16 סמ.אני רוצה להנות ולא לסבול.

salexla

New member
mamash lo...

lo pashut ze dei falzani lehagid she at maadifa 16 bidyuk.....aval yahol lihyot she ani stam nitpal le milim....im ken....mitnazel...

אממ הגודל לא קובע כלכך, כל עוד אין

קיצוניות לשני הצדדים. לא גדול מדיי ברמה שזה ממש כואב, ולא קטן מדי ברמה שלא מרגישים... אני אישית מעדיפה עובי על אורך. קצת קשה לי לשפוט כי עד עכשיו היו לי פרטנרים בעלי זין גדול בלבד (וזה בגלל שלא היו הרבה פרטנרים, אז היה לי מזל עד כה.)

The PlayBoy

New member
גודל ברור שקובע.

אם יש לך משהו בגודל פיסטוק זה לא משנה כמה תהיה אשף בסקס אתה פשוט לא תהיה זה שירשים אותה. מה לעשות נשים מחפשות רושם טוב. כנ"ל גם לגבי זין ענק,זה לא מה שיעשה להם טוב בחיים. נשים מחפשות משהו סטנדרטי שמחובר לבעלים שיודעים לעבוד טוב עם מה שיש. לא ככה?

The PlayBoy

New member
איזה מזל שאתן מסכימות איתי

אפשר להזמין את שתיכן למעורב ירושלמי בפינה החשוכה של שוק מחנה יהודה ?

למעלה