לבנות שב- יב'

Nעיין

New member
לבנות שב- יב'

מה אתן הולכות לעשות בצבא/ עם הצבא?? איזה מגמה אתן בבי"ס? ואם אפשר גם הסבר איך להעלות תמונות אישיות לפורום.

ש ו ר ט י

New member
ממ בצבא

מש"קית בטחון מידע בחיל האוויר. סיימתי מגמת מחול בבית ספר. על המחול אני צריכה לוותר מרגע שאני אתגייס. קשה אחרי 13 שנות לימוד, הופעות והנאה. תמונות לפורום את יכולה להעלות כקובץ (הכי למטה בדף התגובות) או כקישור מהאינטרנט

Nעיין

New member
לא מסוגלת לוותר על הריקוד

וקיבלתי מלא מיונים....
אני לא מצליחה להעלות כקובץ, איך עושים כקישור לאתר? לאיזה אתר אני צריכה להעלות את התמונה?

ש ו ר ט י

New member
גם אני לא מסוגלת

אבל כאן מה שמניע אותי זאת חובתי למדינה, לא מה שאני מסוגלת או לא מסוגלת. כל החיים אני רוקדת, אף פעם לא חשבתי על היום שבו אני אפסיק אבל כשאני מגיעה חודש ומשהו לפני הגיוס אני מבינה שאין ברירה. מבחינתי השתמטות לא באה בחשבון את הקובץ את בוודאי לא מצליחה להעלות כי הוא גדול מידי. אני לא מומחית כל כך במחשבים, נסי בפורומים של תמיכה בגולשים

killerit1

New member
אני..

לא מתגייסת לצבא. רקדתי במגמת מחול בתיכון אוסטרובסקי רעננה. כרגע אני רוקדת אצל צביה ברומר ברעננה, לאה מנור בהרצליה, וסטודיו בי בת"א. ושנה הבאה החל מספטמבר אני הולכת לרקוד בסדנא בקיבוץ געתון. המחול הוא חלק חשוב מדי בחיים שלי בשביל שאני אוותר עליו בגלל הצבא. אבל, חשוב לי לציין שיש עוד סיבות לזה שאני לא מתגייסת וזאת לא היחידה.

ש ו ר ט י

New member
אני הייתי אומרת

הצבא הוא חלק חשוב מידי בהיותי אזרחית מדינת ישראל בשביל שאני אוותר עליו בגלל המחול. קצת עצוב לי שעם היכולות שלי גם אני הייתי יכולה להתקבל ללהקה או סדנה אבל בחרתי בדרך אחרת. בכל אופן, שיהיה לך בהצלחה

הדרדרית

New member
וול..

אני מתגייסת לקורס פאראמדיקים. כל השנים הייתי בטוחה שאני אהיה רקדנית ואעשה רקדנית מצטיינת. אבל וואלה, פתאום חשבתי על זה ובאופן כללי אני נורא סולדת מאנשים שלא עשו צבא. רקדתי 14 וחצי שנים, ופתאום נפל לי האסימון שהחל מעוד חודשיים כל זה פשוט יעלם. חוצמזה, הייתי באודישנים של בת שבע ועברתי את השלבים הראשונים. אחרי שהודיעו לי על זה פשוט לקחתי את דבריי ועפתי משם כל עוד נפשי בי. אני מרגישה שהתחום המקצועי לא נכון לי בשלב הזה של חיי ושאני ארצה להמשיך לרקוד בשביל עצמי וכשאחזור מהצבא (לא יודעת כמה אצא..
). השירות שלי הוא גם ארוך במיוחד (3.5 שנים), ואני לא יודעת כמה באמת יהיה אפשר לחזור לזה אח"כ. אני יודעת שאם זה תלוי בי אני ממש אנסה. לשאלתך, אני במגמות מחול (סיימתי), כימיה (סיימתי אתמול..
) ופיזיקה. בהצלחה!

Nעיין

New member
תודה

אני עשיתי כימיה (גם אתמול) ועוד מעט ביולוגיה.... אני אפילו לא שוקלת לא לעשות צבא. ההפך- אני רוצה באמת לתרום וגם להפיק משהו מהצבא, אבל אני בתסביכים עם עצמי. עזבתי את הריקוד למשך שנה וחצי, וכשחזרתי לרקוד הבנתי מה הפסדתי ואני לא רוצה להפסיק שוב...

למעלה