לבנות מחיפה שלום

• פותח הנושא nika4
  • פורסם בתאריך

nika4

New member
לבנות מחיפה שלום

אני עברתי מתחילת ינואר לקו"ח מכבי ומעוניינת להמשיך לעשות טיפולים בבני ציון. בבית חולים אמרו לי לפנות למכון לבריאות האישה. למי אני צריכה לפנות בדיוק ולמי אני אמורה לספר את כל ההיסטוריה שלי בIVF? אנא עזרו לי - מה הפרוצדורה במכבי?

pozitiv

New member
שלום לך

אני חושבת שאת צריכה לפנות לרופא נשים, לספר את הסיפור שלך והוא יתן לך הפניה למומחה לפוריות, אז מתקשרים למכון הבריאות לאישה בצ'ק פוסט וקובעים תור לרופא שאת מעונינת או פשוט לקבוע תור למומחה לפוריות, בכל אופן אני שמעתי שאם עוברים קופה לא ישר נותנים לעשות טיפולים אבל אני לא בטוחה תבררי, בהצלחה

פליאה 4

New member
מאיזה קופה עברת למכבי? לא עשו לך

בעיות האם במכבי הסכימו לך ישירות להתחייב במימון הוצאות ההפריה ובכלל בכל הטיפולים? אשמח מאוד לישמוע מידע כי אני מתה כבר להיפטר מהכללית הם כ"כ מערימים קשיים

nika4

New member
אינ עברתי מכללית

וכתבתי פה קודם את סיפורי - בכללית עשו לי המון - המון בעיות. עברתי למכבי כי בעלי במכבי וגם רוצה להמשיך טיפולים בבני ציון - ובכללית לא אישרו לי למרות כל המכתבים ושיחות טלפון. מה שקרה - כשהחלטתי לעבור למכבי אמרו לי בטלפון שאני אקבל כל מה שנכלל בסל הבריאות מיד אבל מיד! ועכשיו מסתבר שבכל זאת צריך לחכות 3 חודשים. אולי מישהי יודעת - יש כזה דבר אישור ותק? אחותי אמרה שהיא עברה מכללית לקו"ח לאומית ואמרו לה לבקש אישור ותק מכללית מושלם לביטוח משלים בלאומית כדי לא לאבד את הזכויות. מישהי שמעה על זה? תודה בכל זאת...

nika4

New member
אני עברתי מכללית

וכתבתי פה קודם את סיפורי - בכללית עשו לי המון - המון בעיות. עברתי למכבי כי בעלי במכבי וגם רוצה להמשיך טיפולים בבני ציון - ובכללית לא אישרו לי למרות כל המכתבים ושיחות טלפון. מה שקרה - כשהחלטתי לעבור למכבי אמרו לי בטלפון שאני אקבל כל מה שנכלל בסל הבריאות מיד אבל מיד! ועכשיו מסתבר שבכל זאת צריך לחכות 3 חודשים. אולי מישהי יודעת - יש כזה דבר אישור ותק? אחותי אמרה שהיא עברה מכללית לקו"ח לאומית ואמרו לה לבקש אישור ותק מכללית מושלם לביטוח משלים בלאומית כדי לא לאבד את הזכויות. מישהי שמעה על זה? תודה בכל זאת...

אני במכבי ועשו לי הרבה בעיות../images/Emo46.gif

אני עשיתי הסטרוסקופיה בבית חולים בני ציון אחרי וויכוחים גדולים ובכיות. מכבי אינם מיודדים עם בני ציון ולכן יש הרבה פוליטקות. * פקססתי מכתב להילה צרניק - ממונה על פניות הציבור של "מכבי" האמת שאני לא זוכרת איך בדיוק הגעתי אליה, אך אני יודעת שבסופו של דבר היא אישרה לי! * במכון לבריאות האישה נראה לי שאת צריכה לפנות ל"ד פרידמן- בהתחלה הוא לא אישר לי, למרות שאני חברת מכבי מאז ומתמיד.לכן המשכתי הלאה.... והגעתי עד להילה, גם תשובתה היתה שלילית אך מכיוון שהיה חשוב לי מאוד לבצע את ההסטרוסקופיה דוקא בבני ציון כי שם טיפל בי הרופא הפרטי שלי וכן היה לי יתרון של זמן- ז.א: פקססתי מכתבים בזמן אך משכו אותי עד ליום לפני הבדיקה .וכנראה מאוד נגע לליבה הרגישות יתר שלי לנושא הפוריות - התחלתי לבכות כמו תינוקת
בסוף היה משתלם - אישרו לי !!! אך אמרו רק הפעם
- ביננו, אם לוחצים מצליחים בהצלחה

nika4

New member
אני ממש ממש בהלם

לא תיארתי לעצמי שאחרי כל מה שעברתי בכללית - אני אצטרך לעבור גם במכבי! טוב... אני לא צריכה לעשות הסטרוסקופיה אבל בכל זאת... נורא עצוב. תגידי מי הרופא הפרטי שלך שעובד בבני ציון - אולי זה ד"ר טל? או ד"ר פלטיאלי? אני לא ממש מתה על שניהם אבל הם יותר טובים מאשר אלה שהיו לי בכרמל. אולי באמת לפנות לרופא נשים קודם? אז במקרה זה כבר כדאי לפנות או לד"ר טל או לד"ר פלטיאלי כי הם גם מקבלים במכבי וגם עובדים בבני ציון ב IVF. איך הם כרופאים? ואולי מישהי יודעת ד"ר קלדרון מקבל דרך קו"פ מכבי? או רק באופן פרטי? פשוט לא מצאתי טלפון שלו בחוברת מכבי.. בכל זאת תודה על ההזהרה - למרות שכרגע אין מה הרבה לעשות רק לקוות לטוב.

pozitiv

New member
ד"ר קלדרון מרבל רק באופן פרטי

והוא מנהל את המחלקה בבני ציון. בהצלחה

שיהיה לך רק טוב../images/Emo13.gif

הרופא שלי הוא ד"ר פז ברעם- לפי המלצות שקיבלתי הוא טוב אך הוא לא מקבל דרך "מכבי" ולכן אני נתקלת בבעיות. לכן כדאי לך להיות מטופלת אצל רופא מומחה, טוב שמקבל גם דרך "מכבי". אשמח לשמוע על רופא עם המלצות חמות כי אני שוקלת לעבור לרופא השייך ל"מכבי".

למעלה