לבנות מחיפה היודעות הכל

nika4

New member
לבנות מחיפה היודעות הכל

שלום לכולן אני ב1.1.04 עוברת לקו"ח מכבי מכללית. כרגע סיימתי טיפול בכרמל - לצערי ללא הצלחה. נשארו לי עוברים מוקפאים אבל בלין הודיעו לי היום שאפילו אם אני אהיה שייכת למכבי בכל זאת יעשו לי החזרת עוברים בכרמל. אני כל כך רוצה לעבור לבית חולים בני ציון! מה עלי לעשות - הרי אמרו לי שמעבירים עוברים מבי"ח אחד לאחר. או שכדאי לי לגמור בכרמל? יש סיכוי שעוברים לא יחזיקו מעבר? אולי גם מישהי יודעת למי אני צריכה לפנות במכבי? למרכז בריאות האישה בצ'ק פוסט? אין לי אפילו רופא נשים - יש איזו המלצה ספציפית? ואולי מישהי יודעת על הזכויות שלי במכבי. אני ממש מבולבלת...אבל תודה מכל הלב

פליאה 4

New member
אין לי המלצה אך יש לי שאלה אליך

גם אני מחיפה ומטופלת בבית חולים אלישע שאלתי האם קופ"ח מכבי התחייבה לך לממן לך את הטיפולים? אני מתה לעבור למכבי הקופה מאוד מגבילה וזה מעצבן אותי חברות שלי במכבי כל דבר מאשרים להם בלי שום בעיה

nika4

New member
כשאני החלטתי לעבור

מייד התקשרתי למכבי (ל 2 סניפים) וב-2 מקומות אמרו לי שכל מה שכלול בסל הבריאות אני אקבל מייד!!! גם ד"ר קלדרון מנהל מחלקת IVF בבני ציון הבטיח שהם יבקשו אישור ממכבי מייד. יש סיכוי שזה לא כל פשוט כמו שמבטיחים לי?

פליאה 4

New member
אני במקומך הייתי הולכת ומבררת יותר

לעומק וחותמת על מסמכים אח"כ הם יכולים לומר לך שהם לא אמרו לך או לא הבנת אז לדעתי לפני שאת עושה צעד פזיז כל כך עדיף שתבררי לידיעתי ד"ר קלדרון מקבל גם דרך קופ"ח כללית לי אישית הקופה אישרה לעבור הפריות באלישע אבל חיכיתי לאישור בערך חצי שנה בכל אופן שיהיה לך בהצלחה

פליאה 4

New member
יש שירשור של אבוקדו בקשר להעברת

מוקפאים כתוב שם שמעבירים את המקפאים בתרמוס בכל אופן תקראי

בכל מקרה יש "תקופת אכשרה"

שלום לך! כשאת עוברת לקופת חולים אחרת יש תקופת אכשרה, כלומר תקופה מסוימת שצריכה לעבור לפני שהקופה מסכימה לממן משהו. למיטב ידיעתי תקופת האכשרה הנדרשת לפני מימון של IVF היא יחסית ארוכה, אז שווה לך לבדוק היטב היטב עם הקופה מה מגיע לך. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה!

klshr

New member
IVF בחיפה

אני מטופלת דרך הכללית בלין, בהפנייה לטיפולי מבחנה נאמר לי שהן באלישע ובבני ציון וגם ברמב"ם, מכיוון שהם לא שייכים לקופה יש תקופת המתנה של מס' חודשים ויש מכסת מטופלות, אני לא יודעת מה לגבי קופות אחרות אבל נראה לי שגם בהן קיימת תקופת המתנה. אני הלכתי לכרמל כדי לא לחכות ובאמת הדברים התנהלו במהירות, תשקלי את זה, תבררי איפה הדברים ירוצו הכי מהר, זה מונע את תחושת בזבוז הזמן בהצלחה מירב

למעלה