לבנות הפורום!

ASAFICO99

New member
לבנות הפורום!

אני קורא מהצד מדי פעם והאמת הפרום הזה מנוהל טוב מעניין וכיף להתעדכן בו בכל מה שקשור לג'וני דפ. הייתי מוסיף בו שרשור אחד ארוך שאוצר בתוכו את כל התמונות של ג'וני וכך יהיה לכן ולכל המעוניין מעיין אלבום / מאגר תמונות של הפורום במקום שמי שיהיהי מעוניין בתמונות יאלץ לחפש שעות בארכיון או להתרוצץ בין העמודים השונים אפורום הזה הוא באמת מהטובים המגובשים בעל נישה אופטימית ומעניינת תמשיכו כך!

tali44

New member
היי ../images/Emo9.gif

אתה מוזמן גם לכתוב פה (אנחנו צריכים קצת בנים פה
) ורגע, לא כל כך הבנתי את ההצעה. לעשות שרשור תמונות גדול ולשים אותו בטאגליינס או משהוא בסגנוו? (בכל מקרה, את כל התמונות של ג'וני א"א לשרשר לפה כי יש כמות אדירה של תמונות בכללי) אבל הרעיון שלך ממש נחמד. [עדיף שמריאנה- מנהלת הפורום תגיב לך לגבי זה
) יום טוב!!

ASAFICO99

New member
תגובה...

כן, הכוונה שלי למה שכתבת לשים את זה בטאגליינס או בשרשור אחד ענקי או כמו שנהוג לעשות כאן בפורום מה שנקרא מצעד של עשר תמונות יומיות/שבועיות ובסוף לעשות שרשור של למשל 500 התמונות הטובות / משעשעות /מוזרות /מסרטים /מחייו הפרטיים של ג'וני דף ולחלק את זה למשל ל5 חלקים אם לעקוב על מספר התמונות בפורום כולל ארכיון הוא מעל אלף אז עדיף לעשות מהם מעין אלבום ג'וני של הפורום

nitzan s

New member
אני שמחה שאתה אוהב את הפורום שלנו =]

נחמד לדעת שיש בנים שקוראים פה!! אבל זה דיי בעיה לשים פה את כל התמונות של ג'וני דפ כי פשוט יש יותר מדי!!...

SHaNINuSH55

New member
אממ.. לא יותר פשוט להסתכל באלבומים

של הפורום??
ותודה על הדברים הטובים שאמרת על הפורום

cowgirl Ms

New member
איזה קטע, יש פה בחור../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

תשמע, אם נתחיל לעשות שירשור עם כל התמונות של ג'וני... זה פשוט לא יגמר לעולם
אז במקום יש לנו את האלבומים [המאוד מושקעים] של הפורום, ואתה מוזמן להציץ בהם. תודה רבה על המחמאות
וכמובן, נשמח מאוד שתשאר ותכתוב כאן יותר
מריאנה.

למעלה