לבנות בלבד

Blod Angel

New member
לבנות בלבד

אני מחפש מישהי יפה עם גוף יפה בת 15-13 גג מאיזור השפלה (מאשקלון עד תל אביב) לקשר רציני בלבד (ולא מעל מטר 60)

sh53

New member
אם אתה רוצה שהבת תתאהב בך

אז אולי כדאי להעלות תמונה שלך?

קרה לי...

ומאז שהעלתי תמונה שלי לנט אנשים התחילו לקרוא לי "יפה"...זה היה מאוט מוזר תאמיני לי..

sh53

New member
לא מוזר - לי זה לא נראה מוזר

הרבה נמשכים ליופי חיצוני (יש רע בכך? לפי דעתי לא). אני לא הייתי מסוגלת לצאת עם מישהו שאני ממש לא נמשכת אליו, לא מחפשת דוגמן, אבל גם לא רוצה לצאת עם מכוער.

דנטל

New member
להגיד שאת יפה זה דבר אחד

להתאהב זה דבר אחר. זה מרגיש לי שמקלים פה במשקלה של המלה אהבה וזה נראה לי חמור.

sh53

New member
היית יוצאת עם מישהו שאת לא נמשכת

אליו? נכון - יש אנשים לא פוטוגניים שתמונה עושה להם עוול גדול, אבל עדיין - האם תמונה לא יכולה לתת מידע מינימלי? מידע ראשוני?

דנטל

New member
את עדיין לא מתייחסת פה לאהבה

לצאת עם מישהו זה לא קשור לאהבה. מתאהבים במישהו אחרי שיוצאים איתו ומכירים אותו. זה לא קשור למראה שלו. המראה מקסימום יכול לעזור.

sh53

New member
מסכימה איתך שאהבה באה עם הזמן../images/Emo45.gif

אם מישהו היה שולח לך תמונה שלו והוא לא נראה בעינייך מי יודע מה (בעדינות) - האם בכל זאת היית נותנת לזה הזדמנות?

אז תשמעי רגע..

הכרתי פעם מישו באינטרנט כן?... והייתה לי תמונה שלו..ולמעשה מתוך מבטח בתמונה או רק לבחון איך הוא נראה התאהבתי בו. זה לא נשמע הגיוני במיוחד ואני גם אחר כך חשבתי שאני לגמרי מוזרה אבל עובדה שזה קרה. וזה לגמרי לא משו שמקל על משקלה של האהבה,זה פשוט זה...אין לעשות משו נגד זה... היינו מדברים שעות על גבי שעות וממש הרגשתי שאני מתאהבת בו,יותר אני לא יכולה להסביר כי אם זה לא קרה לך עם מישו מהנט,אין מצב שתביני..זה קצת מסובך. אבל כל מה שהיה הבנתי בסוף שזאת הייתה רק ידידות,ידידות חזקה כזאת,אבל רק זה..אני לא מעוניינת להכיר דרך האינטרנט אנשים. מקווה שאת מבינה עכשיו למה כוונתי..

sh53

New member
את מזכירה לי משהו שקרה לי

התמונה של חבר שלי שראיתי, הוא נראה בה כזה נשמה טובה, ילד טוב, בחור מקסים, רואים על הבן אדם רק לפי תמונה כמה הלב שלו טוב - יש אנשים שבתמונה רואים אם הם רעים, אם הם מחייכים, רואים את הלב שלהם בתוך הפנים, רואים אם הם טובים או רעים. לא יודעת להסביר את זה אבל לפי הפנים אפשר לראות את האופי של האדם, איזה סוג של אדם הוא ועל החבר שלי ראיתי את זה מייד בתמונה

דנטל

New member
את נדלקת על הלוק בתמונה

התאהבת אחר כך כשהכרת אותו יותר תוך כדי ההתכתבויות. ואם זה קרה לי עם מישהו מהנט? פיתחתי רגשות רק אחרי שכבר הכרתי אותו מספיק בשביל שיהיה הגיוני להתאהב. המראה שלו מעולם לא עשה לי כלום חוץ מלהזכיר לי מישהו אחר, וההתכתבות היתה חביבה מספיק בשביל שאהיה מוכנה לפגוש אותו. נפגשנו, נפגשנו עוד, נפגשנו המון, התחילו רגשות, וזהו - זה השלב שאיתו מגיע גם הסוף (ככה זה אצלי, אל תנסו להבין).

sh53

New member
../images/Emo4.gif

כשאני הייתי יוצאת עם בנים, אצלי זה היה הפוך, הייתי מתה שיגיעו הרגשות, הבלבול בלב, הדפיקות בלב, הגעגועים, זה היה בד"כ נגמר לפני כן
הרבה פעמים רציתי שתהיה לי אהבה, שיהיה לי חבר להתקשר אליו בלילה ולבלבל לו בצחוק את השכל, לצחוק איתו ולספר לו בדיחות קרש שלא מצחיקות אף אחד אלא רק אותו, והמון פעמים זה פשוט לא הלך, לא עבד, נגמר לפני כן - ולך זה ההיפך, ויייי - מפריע לך או שהשלמת עם המצב? זה מתוך בחירה שלך שהקשר נגמר או שזה בסוף היה לא זה, היתה אהבה אבל לא היתה כימיה?

דנטל

New member
קצת פספסת את הרעיון

ברגע שמתחילים אצלי רגשות, אני מעיפה אותם. לא מעונינת בקשר.

spiritspirit

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo22.gif

בעעע אולי תנסה בפורום הכרויות? מה דעתך

sh53

New member
ואם בא לו על חברה דווקא כאן?

אז למה לא בעצם?

נינושש

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

נועה דווקא צודקת. שם יש יותר אופציות!!

spiritspirit

New member
טחח שושי את לא רואה?

את לא רואה כמה הוא מחפש לו מישהי
פה הוא לא ימצא.. את ראית שהוא שאל. אולי שם הוא ימצא..
......

למעלה