לבנדר

המונשרי

New member
לבנדר

השתתפתי בקורס ארומתרפיה. המרצה המליצה על לבנדר והסבירה שקיימים בשוק 3 סוגים : האנגלי ( שנחשב למשובח ביותר), השפתוני - שהוא הפשוט יתר והשורף . והלבנדיון שהוא הנחות מבין שלושתם. היום רכשתי את לבנדר ESSENTTIAL OIL / חברת שיפון ( במקום היה גם השמן האנגלי) אך המוכר התחייב שזה בדיוק אותו הדבר. שאלתי - האם רכשתי שמן איכותי? איך אוכל לדעת?

לבנדר..

ראשית, אם רצית לבנדר אנגלי אז למה לא קנית אותו ? היה הבדל משמעותי במחיר ? שמעתי על חברת שיפון, בסך הכל נראה בסדר למרות שאני לא מכירה את השמנים שלהם באופן אישי. חוץ מזה, יש גם לבנדר צרפתי (אולי זה אחד הסוגים אליהם מורתך התייחסה) ולכל סוג של לבנדר ייתכנו כמה רמות מבחינת איכות השמן עצמו. לדוגמא: אני משתמשת בשני סוגים של לבנדר אנגלי. האיכות הגבוהה ביותר (שיש לספק שלי) משמשת אותי לתכשירים לעור הפנים ואילו איכות אחת פחות ממנה (שגם היא מעולה כשלעצמה) משמשת אותי לתכשירים לגוף. אני לא חושבת שיש לך דרך לדעת מהי איכות השמן שרכשת בעצמך, אולי תקחי את השמן איתך לשיעור ארומתרפיה ותנסי להתייעץ עם המרצה שלך. טיפ נוסף, נפתח כאן שרשור ספקים לא מזמן, תוכלי למצוא שם המלצות של ספקים של שמנים אתריים. הילה

למעלה