לבנדר

Sky Of Love

New member
לבנדר

הכין אפשר להשיג את הלבנדר ואיך הוא אמור להראות? ומה הטיפול שאפשר לעשות איתו על מנת להפחית אקנה?

Sky Of Love

New member
אני מניחה

שבתמצית על מנת להפחית את האקנה מה ההבדל בינהם?

Sky Of Love

New member
תיקון

על מנת לשים על האיזור של האקנה והאם זה יכול לעזור לי ומה המינון שצריך להשתמש בו הכין אפשר להשיג אותו? ומה הטיפול שצריך לעשות? מצטערת על השאלות המרובות

Sky Of Love

New member
קניתי שמן לבנדר

מה השימושים שאפשר לעשות איתו? והאם זה יכול לעזור לי לאקנה איך להשתמש בו?

לבנדר ואקנה..

הלבנדר יכול לעזור לך , אך הטיפול הוא טיפול ארוך אל תצפי לניסים ונפלאות תוך מספר ימים , אך צפי להקלה בכמות האקנה. אני ממליצה לך לשלב יחד עם הלבנדר מסיכות חימר שסופחות את הרעלים מהפנים ובעצם עוזרות לאקנה להראות טוב יותר ולעיתים אפילו להעלם . (את החימר הירוק קונים בבית מרחקת ויש במאמרים הסבר איך מכינים מסיכה.) אופן השימוש בלבנדר הוא באופן נקודתי- את לוקחת קיסם אוזניים ומספיגה בו את השמן ומורחת באופן נקודתי על הפנים. בהצלחה.

טיפול באקנה

פעמים רבות נשאלות שאלות לגבי טיפול חיצוני בגוף (אקנה למשל) רצוי לזכור כי העור שלנו הוא חלק בלתי נפרד מהגוף ומה שאנחנו מכניסים (אוכלים) לגוף, יתן ביטוי לא רק בתוך הגוף אלא גם על עור הגוף והפנים. על מנת לטפל באקנה (למשל) לא מספיק לטפל רק חיצונית אלא רצוי לדאוג לתהליך ניקוי של הגוף עצמו (מבפנים)

Sky Of Love

New member
אתה תוכל לפרט לי קצת יותר

בקשר ללדאוג לניקוי הגוף עצמו? תודה רבה על המידע על הלבנדר ועל העזרה תודה רבה אני מודה לכם

אשמח לשלוח הסבר בקשר לניקוי הגוף

שילחי לי מסר עם אימייל (אם את רוצה) ואשלח לך מסמך מפורט במה אני ממליץ להשתמש

למעלה