לבנדר-כמה שאלות

לבנדר-כמה שאלות

פעם ראשונה שאני קונה שמן אתרי רציתי לדעת איך לשמור של היתקלקל? עוד שאלה אני מתכוונת להישתמש בו לפנים שמעתי שהוא ניפלא השאלה אם אני מורחת על כל הפנים כדאי הבנתי לערבב עם שמן בסיס (שמן שקדים מתוקים) אז יחס של כמה צריך לכל הפנים? והאם ניתן לישון עם זה בלילה או עדיף למרוח לזמן מסוים ואז לשטוף? יש לי עור של גיל היתבגרות השאלה אם זה לא יביא לפצעים? תודה מראש

yoelnd

New member
לבנדר

היי ההיפך הוא הנכון - הלבנדר יסיע בשיקום הפצעים והעור בכלל. מניעה לקלקול: לשמור בבקבוק כהה ולסגור היטב לשים במקום יבש וללא לחות. במריחה על הפנים יש למהול בשמן בסיס , אפשר שקדים ביחס של 1:2 על כל 2 CC 1 טיפה, לדוגמא. אפשר לישון בלילה, אולם לא נראה לי שזה הכי נעים - לישון עם שמן שלא נספג. בבריאות טובה!

תודה על ההתיחסות אז כמה זמן כדאי

להשאיר אותו על העור? והאם זה בריא בתדירות של יום יום או עדיף פעם בשבוע ככה?

ממש דחןףףףףף...שמתי על הפנים עכשיו

את הלבנדר לבד והפנים ממש שרפו האם זה כתוצאה מהפעולה היעילה שהוא עושה (יש לי כרגע פריחה בפנים) או שזה לא אמור לשרוף??

Negyot

New member
שטפי מייד את הפנים!

אם מגרד לך ושורף ולא נעים לך לכי לשטוף מידי את הפנים (אני מקווה שכבר עשית את זה). לבנדר מותר מנאם לשים ללא שמן נשא אבל לא על שטחים גדולים של העור, בוודאי לא על עור רגיש כל כך כמו הפנים שלנו. חבל שלא היתי פה קודם כדי להזהיר אותך. יכול להיות ששורף לך בגלל פעולה שהוא עושה, אבל תורידי את זה. דבר נוסף, אם יש לך עור שמן יש דרכים יותר טובות לטפל בו בעזרת שמנים ארומטיים, היו כאן כמה שרשורים על זה. אל תעשי על עצמך נסיונות, חבל על העור שלך. אם יש לך ג'ל אלוורה בבית זה הזמן למרוח אותו על הפנים. תרגישי טוב..

yoelnd

New member
הבנה

למה לבצע משהו שלא נכתב במפורש! אין לשים לבנדר לבד אלא במהילה בפנים / שטחים גדולים!!! לפחות אולי ככה לומדים מטעויות ...... הבנת הנקרא ואם עדיין לא ברור שואלים שוב!

אני שמתי אחרי זה נבט החיטה וזה קצת

נירגע.. אם תציעו לי תערובות של שמנים אחרים לעור פנים מגורה בעקבות תכשיר קוסמטי אני ישמח אם יש חברה של מוצרים טיבעיים (קרם לחות) אני ישמח אם תמליצו לי כי הניסיונות שלי למצוא קרם לחות מתאים לעור שלי כבר ממש מאסו עליי ניסיתי הפעם את הסבו עור פורטה של ד"ר עור וזה שורף לי בפנים אבל אז נירגע אז אני לא יודעת אם זה ביגלל הפעולה או שזה לא מתאים סבוקלם גם ניסיתי ועשה פריחות אני כבר לא יודעת מה לשים אם יש למשהו ניסיון אני ישמח לשמוע תודה מראש

0 אור 0

New member
כל עצה היא אישית בלבד

גם אצלי יש עור רגיש מאד - ולמרבה הפלא גיליתי שיש מוצרים ממש "פושטיים" וזולים שטובים לעור שלי ולעומת זאת בתקופה שהשקעתי המון כסף במוצרים יוקרתיים אנטי אלרגניים סבלתי מאד מגירויים וואפילו גרוע יותר. הדרך שאני ממליצה עליה היא למצוא קוסמטיקאית טובה - רצוי כזו שעובדת גם (או רק) עם מוצרים טבעיים ולהתחיל הלתאים מוצרים בסבלנות. בינתיים כמה דברים שיכולים לעזור מנסיוני (ומקווה שיתאימו גם לך): - ניקוי הפנים: שמן הידרופילי - לפני שגיליתי את המוצר המופלא הזה סבלתי מיובש מצד אחד ושחורים מרובים מצד שני. עזר מאד לאזן את השומניות ולשמור על עור רך ורווי. יש מספר סוגים, לפחות אחד מהם על בסיס של שמנים טבעיים. - להרגעת גירוי - שמן חוחובה טהור ללא כל תוספת (או עם טיפה של שמן לבנדר) ממש מרגיע גירויים וטוב גם כלחות. יחד עם זה אני לא ממליצה להשתמש בו כתחליף לקרם לחות באופן קבוע, אלא רק בתקופת גירוי. - ועוד משהו להרגעת גירוי - אלוורה (כמה שיותר טהור בלי תוספות) - אם את מרגישה שהעור לך מאד שומני, האלוורה יכול לשמש לכמה ימים כתחליף לקרם לחות - לבעלות עור יבש זה לא מומלץ כי הוא מייבש מעט.

גם אני מתשמשת בשמן הזה,

זהו שמן פלאים של ממש! אפשר לרכוש אותו בבית טבע או בחנות בשם לאוקיסטן - שזוהי חנות שיש בה מוצרים טבעוניים עם אפקט השמנים האתריים. מאד ממליצה. :)

למעלה