לבנג´י וג´וליה.....

Doctor Evil

New member
לבנג´י וג´וליה.....

ספרו קצת רכילות... מה שלום הזוג הראשון של הפורום? נפגשתם כבר?? או רק מדברים בטלפון? מה השם האמיתי של ג´וליה? לאן יצאתם בפגישה הראשונה (אם הייתה)?? והאם בנג´י הראה לך את הביג בן (המקום כמובן.... אני לא מדבר בהשאלה..
) כל זאת ועוד אחרי ה-פ-ר-ס-ו-מ-ו-ת

sivani

New member
../images/Emo6.gif

שוב השעה משפיעה עלי,או שזה אורן חושב על סקס באופן תמידי
(האפשרות השניה הרבה יותר סבירה)

Doctor Evil

New member
זאת לא השעה...

רק תשע וחצי... אל תשחקי אותה עייפה. הרי ישנת 4 שעות בצהריים. ואמרתי שלא דיברתי בהשאלה...

sivani

New member
חחח ישנתי שעה וחצי! ../images/Emo4.gif

אוף אל תדבר איתי על זוגות...וולנטיינס מתקרב, ולי אין דייט. חברה שלי אפילו הציעה לי לבלות איתי את הערב במקום עם חבר שלה,אמרתי לה שאין סיכוי ושתלך ותהנה...

sivani

New member
at least you have one ../images/Emo14.gif

I wanna have one too...no chance someone here will actually like me..

EROTOMANIA

New member
(בלי להעליב...)

אל תתחילו עם הרחמים העצמיים האלה... זאת הדרך ההפוכה....

sivani

New member
חח כן אני יודעת ../images/Emo9.gif

אבל זה פשוט לא הוגן,גם סיון רוצה חבר
טוב נו למי אכפת אני לא קופצת על כל מה שבא לידי..להיפך,אני בררנית בטירוף...

EROTOMANIA

New member
הממ .. בשבילך סיון (עם ו´ אחת):

ברגע שלא תרצי חבר-זה יבוא לך... ו .. אממ.. זה באמת לא הוגן; קים רוצה סקס. ועכשיו בואי נפסיק לדבר על זה לפני שזה יהפוך לשירשור OFF ענקי על כל מיני נושאים שלא קשורים לנוער בחו"ל. :)

sivani

New member
השם שלך זה קים? ../images/Emo99.gif

את אמריקאית במקור? (זה דווקא מאוד קשור לפורום...)

sivani

New member
חח מסצ´וסטס זה לא בדיוק

מדינה של מטר על מטר אתה יודע...

Doctor Evil

New member
זה מדינה קטנה...

ובשבילך- אני מגיע לאורלינס. זה ליד קייפ קוד..

EROTOMANIA

New member
...............

1. קוראים לי קים אבל השם האמיתי שלי זה קריסטין..... ואני לא אמריקאית במקור.......... 2. אורלינס זה לא ליד קייפקוד. זה בתוך קייפקוד. 3. הייתי בשמחה נפגשת איתך :)

Me and Julia....

Hello people! You seem very interested in what´s going on between us...you nosy people! Hehe we have been talking on the phone and E-mailing each other a lot, haven´t met yet mainly because it´s quite a trek and we need a spare day to find to meet. Julia´s real name will be disclosed if she wants to do so, I´m not going to divulge any information about her without her consent. Any of you who don´t understand what I´m talking about, go to www.dictionary.com! Anyway, all is going well between us. Any comments welcome. I am tired, good night Benj

למעלה