לבן

אבשלו

New member
לבן

מה שלומך וללא קשר למשהו מיוחד יש ספר שאהבתי ואני חושב שתמצא אותו מעניין "התקדשות" של אליזבת הייך (ניתן למצוא בסטימצקי צבע חום לעטיפה וציור של ראש בז)

קראתי לפני שנים!! ../images/Emo45.gif

אחלה ספר - תודה!! אני זוכר אותו עד היום. באמת מאוד מעניין. אני חושב שלהרבה אנשים הוא היווה "כניסה" לעולם הזה... אבל לך זה לא ממש כניסה, הרי כבר הצלחת "לצפות"! יו-הו!!!
בהצלחה, בן

אבשלו

New member
מה כניסה!!! שו כניסה!! ../images/Emo6.gif

בואנה אתה תירגע כן!! למה אני,אני מתעסק כבר הרבה זמן כן!!!! יחסית לגילי הרך בשנים@#$#$! זה שאני חדש באומנות הפיזית זה לא אומר שאני חדש בשאר האומנויות!!!! my healing abilities are stronger than your healing abilities" אבשלום שולת!!1
-:
P

אבשלו

New member
אנא הסבר לידידך המוגבל

בהנתו כי עדיין לא הבנתי אני אישית לקחתי את "שולת!!!!!11 מאתר "עין הדג המצויין על מה אתה מדבר?

אהה...

שני נושאים לא קשורים 1. שולת!!!!!!!!!1 זו בדיחה פנימית של פורום מד"ב בIOL לשעבר, שעברה עם הפורום (כשהיגר לפני מספר חודשים) לאורט. את ההגדרה המלאה שלה (כולל "זכויות יוצרים" ניתן למצוא בעיתון הפורום באורט). דגאדום (red fish) מפעילו של אתר עין הדג הידוע היה משתתף קבוע וותיק בפורום המד"ב של IOL עוד לפני הגירתו לאורט, ורבים מהכותבים באתרו הם משתתפי IOL וותיקים גם כן. 2. זהו זה. מהתקופה שלא היה ערוץ ראשון, אלא היה ערוץ ישראלי יחיד. אחת הסקיצות הקבועות בתכנית הייתה חידון על דמויות ספרותיות ופתגמים, שנקראה סערה בכוס תה. הסקיצה התחילה תמיד בפורמט קבוע ששיאו "ילד חמישי בדירה ללא כלב זה לא כאן - זה פופטיץ!" הנחתי (בטעות) שכולם מכירים את פופטיץ, וכיוון שהעלית את שולת!!!!!!1 שאתה מודע למקור ולאסוציאציות.

אבשלו

New member
בן יקירי

ההודעה הרלוונטית לך היא מצחיל שוו מתחיל שולת!!!1 הינו בדיחה פנימית בפורומים על על ילדים בפורמים שונים שרושמים הסרט הזה שולת!!1 במקום שולט!!! מאחר שהם כאמור ילדים הרבה פעמים בתגובה שהיא ילדית או ילדותית בעיני כותב התגובה הוא משרבב את ביטוי זה מקווה שהבהרתי את עצמי אבשלום

למעלה