לבן!!!!!!!!!!!

לבן!!!!!!!!!!! ../images/Emo8.gif ../images/Emo9.gif

יכול להיות שלאימון ביום שבת אני לא אגיע, בגגל שאני נוסע אולי לבר מצווה בטבריה... ואם לא אני אנסה להגיע לשיעור ב15:30 תשמע ואם אני לא אגיע לשיעור אני אבוא ביום שלישי.... תגיד איזה ימים אתה מלמד קונג פו באמצע השבוע, כי כאשר אני משלים את השיעור למשל של יום שבת שאני לא בא זה יוצא לי על שיעור של הישרדות, אני לא רוצה שזה יפגש.... אז יש אולי שיעור קונג פו ביום שני או יום אחר חוץ משלישי.??? אני בכל מקרה בא ביום רביעי הכוונה לשיעור כדי להשלים את השיעורים שהחסרתי... ותגיד אמרו לי שאמרת שמי שמשלם לך לחודש לפעמיים בשבוע יכול לבוא לכמה שיעורים שהוא רוצה, האם זה נכון???? אם זה מבולבל קצת אני אנסה לכתוב את ההודעה שוב אבל בבוקר כאשר אני אקום... ואני מאוד רוצה כבר להתחיל את המסלול לחגורה צהובה... דרך אגב מה זה חמש החיות-18 ידי הנזיר, אני הבנתי שלומדים את זה רק אחרי שיודעים את 4 הפורמות, דרך אגב אני יודע אותם!!! אז יאללה בוא נתחיל לעבוד לקראת חגורה צהובה.... אני נרגש מאוד
ומה זה התעמלות סינית האם עבדנו על זה ??.? מעידו הסקרן והלוחם והניבל טרסרו... אני מתלהב לא??? טוב אבל אני חולם להגיע לרמה כזו שלך באהבה, עידו

תשובות לעידו החמוד:

*** עניינים טכניים (Untitled, אם אנחנו חורגים תודיע) *** יש שיעורים מדי בוקר + בערבי ראשון, שלישי ורביעי + בשבת. אתה לומד פעמיים בשבוע ולכן אתה משלם 240 ש"ח לחודש. מי שלומד שלוש פעמים בשבוע משלם 360 ש"ח בחודש, ארבע פעמים בשבוע 480 ש"ח בחודש וכן הלאה (שיעורי בוקר מקבלים הנחה קטנה. אני עדיין מנסה למלא את הקבוצה הזאת!!!). אם אתה מחסיר שיעור, לא מגיע לך "במקומו" שיעור אחר. אפילו אם מישהו משלם לחודש שלם ולא מגיע - זבש"ו (התשלום הוא עבור חודש מסויים, בימים מסויימים - וזהו!). למרות זאת, בכל פעם שאפשר, אין לי בעיה להכניס תלמידים לשיעורים נוספים, "במקום" שיעורים שהחמיצו וכולי. כל עוד זה אפשרי, אני שמח לעשות כן - כי למה לא????? *** עניינים לימודיים: *** - 18 ידי הנזיר - יאללה, אולי נתחיל היום בשיעור. - התעמלות 4 ההליכות - כנ"ל. - בתור בעל חגורה שחורה בהישרדות, אני מניח שאתה כבר לוחם, לפי קריטריונים מסויימים. לפיכך אתה אמור להצליח ללמוד מהר מהרגיל את כל מסלול הלימודים עד לחגורה כתומה ("לוחם"). אם "לוחם" זה כמו בית גדול ומצוייד, אזי במפרט ה"בית" הדרוש לך, חסרים לך כל מיני חדרים ואביזרים שאמורים להיות בסטנדרט שלנו. אז אפילו שיש לך כבר "בית" כזה והוא עומד בסטנדרטים של "בית", צריך "ליישר קו" לסטנדרט הבניה אצלנו... שלך באהבה, בן

mapopo

New member
שאלה לבן.....

אתה לא חייב לענות עליה זה עניין אישי שלך אבל... למה אתה לא גובה סכום גלובלי לאנשים ואפשרות לבוא ולהתאמן כמה שהם רוצים?? כי במצב כזה משהו שרוצה לבוא אליך ולהתקדם ושאין לו כסף לא יכול, בגלל הפרש הכספי הרב..., וכמורה אינטרס שלך שתלמידך יתקדמו ויקדמו את שיטתך לא?? MAPOPO

למעלה