לבן!!!!!!!!!!!!!!!1

לבן!!!!!!!!!!!!!!!1 ../images/Emo6.gif

היי בן מה נשמע???? זה שוב עידו הסקרן ששואל הרבה שאלות בפורום...... דרך אגב היה שיעור כייפי היום, ואני עובד בינתיים על מה שלמדנו ב5 החיות-18 ידי הנזיר, זה ממש כיף ואני מרגיש שאני מתקדם מאוד....
אז אתה בטח שואל מה אני עושה פה בשעות כאלה, כמובן יצאתי היום עם חברים ועכשיו חזרתי(בבוקר) ואני לא יכול מבלי להיכנס לפורום ולראות את התשובות המעניינות שלך!!!! אז ככה, זה טוב לעבוד על גמישות כל יום או שצריך לתת לגידים לנוח??? ובאותו נושא אני עושה לעצמי אימוני קונג פו, הכוונה אני עושה מה שאנחנו עושים בשיעורים כאילו יש שיעור אבל אני המדריך(עידו הלוחם), האם זה טוב לעשות כל יום אימון כזה??? ותגיד אנחנו בשיעורים נעבוד גם על סיבולת לב ריאה, הכוונה ריצה או דברים מאמצים כאלו.... יש לי שק איגרוף בבית ואני מתאמן עליו, האם זה טוב או שזה סתם??? אני קונה שק איגרוף חדש, יש לך הצעה של שק מסויים??, ודרך אגב למה באימונים אין לנו שקי איגרוף??? תגיד אני רוצה להזמין אצלך חליפה אז אני צריך לתת לך את הגובה שלי או משהו כזה??? אם יש בעיה בשאלות הללו ואתה לא יכול לענות עליהם בפורום אז אתה יכול לשלוח לי תגובה לאי מייל [email protected] או שנדבר על זה בשיעור... תגיד אנחנו תמיד מתאמנים על עמידות נמר, זה מה שלמדתי עד הלום!!! ישנם עוד עמידות??? ודרך אגב ניסתי להילחם בהישרדות כמו בקונג פו הכוונה בעמידת נמר, הרגשתי עם זה ניוח ויציב והיה לי זמן לחשוב על מה שאני עושה אך היריב שם לב שאני עומד בעמידה הזאתי כל הזמן אז פחות יכלתי להפתיעו, אז ישנן עוד עמידות???? אני יודע שאלו שאלות קצת מפגרות אך זה מאוד מעניין אותי.....
מחכה בקוצר רוח לתשובה(אל תשכח אם אתה לא יכול לענות על זה בפורום תשלח לי אי מייל)!!!!! מה אני עושה פה בשעות כאלו!!!!!!!!!!! טוב לא משנה רק רציתי לאמר לך שתמשיך בעבודה הטובה ורק רציתי שתדע שממש כיף לי בשיעורים שלך, כל רגע מהנה יותר, וכל שיעור אני מופתע מהתרגילים החדשים והמעניינים..... מקווה להיות מדריך כמוך....
ולהגיע לרמתך!!!! רגע אמרתי לך שתמשיך בעבודה הטובה??? טוב אני אומר שוב....(אני יודע שאני קצת מעצבן
) תמשיך בעבודה הטובה... באהבה, תלמידך עידו הלוחם.

וואו, כמה שאלות!!

טוב, בוא נעשה דבר כזה: על כל השאלות הללו אני אתן לך תשובה פנים מול פנים, עם פרומו קצר עכשיו באינטרנט... מה דעתך?!?! *** פרומו לתשובות: *** ש: מה נשמע? ת: אחלה! ש: גמישות יום יום ת: לא מפריע, אבל אם הגידים צריכים לנוח, מלכתחילה הגמישות לא היתה כל כך נכונה. גמישות נכונה היא-היא המנוחה. ב"נכונה" הכוונה היא לבניה בריאה והדרגתית של הגוף לטווח ארוך. ש: אימון יום יום ת: בכיף - כל זמן שזה בכיף וברגישות זה יותר מנהדר ש: סיבולת רב ריאה ושאר מאמצים ת: בטח ש: שק איגרוף ת: אפשר לעשות איתו המון. זה יכול להוסיף המון ש: סוג שק איגרוף ת: לא מבין בזה הרבה ש: שקי איגרוף באימונים ת: אין לנו מקום אימונים עם שקי איגרוף, בעתיד אולי (בטוח) יהיה. זה לא נחוץ, יש לנו תחליפים (כגון כרית אימון ועוד), אבל זה בהחלט יוסיף!!! כרגע ממילא אין אף אחד שמתמקד בעבודת לחימה מי-יודע-מה חזקה, אז כרגע זה לא קריטי, ממש לא ש: חליפה ת: מה הגובה שלך? ש: עמידת נמר ת: אחת מיני רבות. אתה תמיד מוזמן לשאול ולקבל עוד עמידות שלך באהבה, בן

למעלה