לבן חשוב!!!

לבן חשוב!!!

היי מה נשמע?? טוב בוא ניגש לעניין, אתה זוכר שעשיתי לי מין ריפוי כזה לירך ביום רביעי, זה באמת עזר ואני מודה לך מאוד על כך, אתה אמרת שהירך התפוסה תישתחרר עוד קצת זמן. זה היה נכון, אבל זה לא השתחרר לגמרי, ואז פתאום ביום ראשון אני מרגיש את זה חזק תפוס, ועכשיו אני גם מרגיש את זה חזק מאוד. אז מה עושים?? לעשות אולי חימום, אולי זה יעזור?? אם זה לא ישתחרר היום אני לא אוכל ללכת היום לדניס. אז מה אתה אומר?? שלך באהבה, עידודו הלוחם

היי, עידו!

כמה שאלות: 1. כיצד ומדוע נתפסה הירך? 2. הלכת בסוף לדניס? 3. האם זה כבר השתחרר במידה מסויימת (איזו) עד לרגע זה? חימום אכן יכול לעזור במצב כזה, וכך גם מנוחה, או הליכה. אני יודע שאתה בתקופה שבה אתה מתאמן לקראת אליפות הארץ בהישרדות (תקן אותי אם אני טועה). יכול להיות שהגברת את האימונים, פיסית או רק בהתכוונות - ותוך כדי כך הגברת גם את הנתק בינך לבין גופך. השריר התפוס בירך עשוי בהחלט להיות השתקפות של הגברת הנתק בינך לבין גופך. כשמשהו חשוב לנו, אנחנו לפעמים נוטים להתעלם מדברים אחרים, להשהות אותם. בדרך כלל התקשורת הטובה עם גופנו היא דו-סטרית: - אנחנו שולחים אליו פקודות והנחיות - אנחנו מקבלים ממנו מידע והנחיות האם יתכן שבתקופה האחרונה אתה משדר לגופך יותר ממה שאתה מקבל ממנו? כלומר, אתה משדר אליו מסרים של "אני הולך לעשות כך וכך" ו"להיות כך וכך" וכשהוא מתחיל להגיב ולשוחח איתך, אתה עונה לו ב: "לא, לא מעניין אותי מה שאתה אומר, אמרתי שאני הולך לעשות כך וכך, בלי קשר למה שתגיד, אני רוצה שתתגמש איתי בעניין הזה, כי זה חשוב לי"?

למעלה