לבן השמוק המסכן

AdShEaTaKoRe

New member
לבן השמוק המסכן

שמע ילד קטן ומכוער אני יכול לסבול הכלללללללללללללל אבל הכלללללל כמעטטטט חוץ מהפצות בן אם אתה חתיכת מניאק אוכל בתחת אתה לא צריך להוציא את זה על אחרים אתה ילד שמוק כל כך ולך תלמד לצייר קודם יא שמוק מטומטם אההההה ושתדע שהזיין שלי לא נראה ככה ובפעם הבאה שאתה מפיץ תמונות תשאל את מי שהתמונות האלה שלו אם הוא מסכים וזה דווקא החלק הרציני כי אם אתה שמוק אני לא צריך לסבול מזה אני דורש התנצלות אום לא אז אתה יכול ללכת לחפש אותי זה ממש עיצבן יש דבר כזה שנ'קרא נימוס מינמלי. אז תתחיל ללמוד ותתבגרררררר

bobby6killer

New member
יא טמבל זה לא אני עשיתי!!!!

זה מישהו פה בפורום יא קקה מסכן ועלוב... אף אחד לא הפיץ את התמונה היא הייתי הרבה זמן בפורום ורציתי להראות לך את זה...לא אני יצרתי אותה ואין לך למה לכעוס עליי...

bobby6killer

New member
שפיצי יא טמבל בן חמצוץ

במחינתי תדרוש התנצלות כמה שאתה רוצה אבל 1)לא אני הפצתי את התמונה הזאתי ואין לך מה לבכות 2)אם היה לך תמונה שלי והיית משנה היית מתקשר אליי ושואל "בן מותר להפיץ?" לא! אז שתוק ותפסיק לרשום שטויות 3)מי שבכלל הפיץ את התמונה זה אתה שהיא אצלך בכרטיס האישי... 4)התמונה הועלתה לפורום מזמן ורציתי להראות לך אותה וזהו... הקשר ביני לבינה מקרי בהחלט ותפסיק לקלל כמו תינוק על כל שטות שמגרדת לך ברגל... וואלה נימוס מינימלי אתה אומר לי? להיכנס לפורום ולקלל אותי ולרדת עליי פה ליד כולם כמו ילד אפס במקום להתקשר ולדבר זה מנומס??? אה? אל תשחק אותה רב נימוסים שפיץ! מה הקשר לבגרות פה? זה שרציתי להראות לך תמונה? תפסיק בחיית שפיץ...אתה יודע בדיוק כמוני שזה שטויות כל מה שרשמת ומבחינתי אתה יכול לבקש התנצלות אתה יודע שזה זבל ושטויות!

JACKASS 4 LIFE

New member
נירא לי את התמונה למטה...

אבל לא יודע... כאילו שפיצי (שפיצי קוראים לך נכון?) למה כל כך נעלבתה? זה לא כזה ביג דיל...=/..טוב לא עניין שלי...אז אנלא יתערב...

bobby6killer

New member
הנה הפרטים המלאים

שפיצי ראה סרט ורציתי להראות לו תתמונה שגומז שינה והורדתי את זה למחשב של תומי ואז חזרתי הביתה ומצאתי תהודעה הדפוקה הזאתי...כנראה שממש שיעמם לו והוא כמו תינוק התחיל לקלל פה בפורום במקום להרים טלפון כמו בנאדם ומצא לנכון להטיף לי על בגרות.

bobby6killer

New member
להתסכל פה

יש למטה קישור לכרטיס האישי של שפיצי... גומז לקח את התמונה ושינה אותה טיפה ( ואפשר לראות תשינוי שהוא עשה למטה בעמוד לקראת הסוף) ורציתי להראות זה לשפיץ והוא היה עסוק אז שמרתי את זה על המחשב של תומי וכנראה שהייתי בדרכי הביתה הוא ראה תתמונה ואת התוצאה אתם רואים בשרשור המטופש שהוא פתח.

blink me1

New member
רגע ררררגעעעע.....

התמונה עם האלה במקלחת?? עם הצל שלהם???? על זה הוא כועס????

The Gomez

New member
מצטער אחי.. זה היה בצחוק

ומה קשור הגודל של הזין שלך???? זה לא רציני

למעלה