לבן הנפלא

~PrInCeSS

New member
לבן הנפלא ../images/Emo39.gif

אתה כל כך גורם לי להרגיש טוב-בהודעות שלך אלי או לאחרים, בצ´אט, בשיחות-יש לך כישרון מופלא, אולי זה איזה כוח שטמון בך, אבל אתה באמת מקסים. הייתי חייבת לשחרר את זה. זהו :) לילה טוב לכולם מיכלי -וחיבוק גדול לבן-

תודה, מתוקה שלי! ../images/Emo39.gif

I´m Back! שבוע שלם של אי-תפקוד (חלקית), הזנחת חובות... איכשהו לעמוד בשיעורים וכאלה, אבל דברים רבים ממתינים בלי שאספיק לעשות אותם... לדוגמא, יש אנשים שהתקשרו לברר פרטים על השיעורים ולא חזרתי אליהם מזה שבוע ימים... אבל היום, במשך היום כולו כמעט, אני פועל בתוך מסלול של עשיות שנקבע מראש - ונהנה מכך מאוד. השלמתי כבר כל מיני "קצוות" פתוחים ופעולות שרציתי לעשות... והנה, אני גם פה - ואני מתכוון לחרוש את הפורום הזה עכשיו ולהגיב ולענות ולדבר ולהיות... אז זהו, אני מרגיש נפלא ואני אוהב אותך, פרינסס מתוקה שלי שבקרוב (ביום שבת) אזכה להעניק לך חיבוק פיסי (!!!) - ואת כולכם!!! להתראות (!...), בן

~PrInCeSS

New member
לכבוד המפגש פורום :)

אני מצרפת תמונה שלי :))) לא תמונה מעכשיו אבל זאת תמונה שאני מאד אוהבת... -אתם מוזמנים להסתכל-

~PrInCeSS

New member
אופס, הקטנתי את התמונה פה

לא שמתי לב שהיא ענקית, הקטנתי את הגודל והמשקל שלה בפוטושופ. תפתחו אותה פה.... :)

~PrInCeSS

New member
לכולם-אני בצ´אט עכשיו

אם אני לא עונה, זה בגלל שאני עושה עוד דברים (כי כרגע אין שם אף אחד), אז תחכו ואל תתייאשו...טוב?

למעלה