לבן המדריך המגניב!!!!!

לבן המדריך המגניב!!!!! ../images/Emo8.gif

היי בן מה נשמע??? קודם כל לפני שנפתח את השיחה, רציתי לאחל לך מזל טוב על הפורום החדש שלך, אני אחרי התגובה הזאתי נכנס לפורום שלך...... בטח הוא מה זה מגניב, אני מאוד מתרגש....
רציתי לומר לך שהאימון אתמול היה כייפי, גם האימון שאנחנו העברנו לעצמינו בהתחלה, היה כיף מאוד... דרך אגב רק שתדע שהניסוי הזה ממש מראה איפה אתה נמצא, כמו מיפוי כזה ממש טוב, אני חושב שאתה צריך לתת אותו לכל אחד(האלה שלא נשארו לניסוי, אולי פחדו קצת או חששו שיהיה שם משהו קשה, או לא יודע) אך אני בטוח שאם הם היו מסתכלים על הדף הזה הם היו ישר מבינים ושמחים לדעת איפה הם נמצאים, וכמובן הם היו משתפרים(מי שרוצה להגיע לשלב יותר רחוק)... בקיצור ניסוי טוב, לא ידעתי שאנחנו נעשה ניסווים בקונג פו מה אנחנו בשיעור מדעים?????
סתםםםםםםםםםםםםםםםם זוכר שרשמת לי קשר ליספורי סן, שהתלמיד שואל אצ המורה שלו מה זה והוא אומר לו לשאול אותו לשלומו והוא שואל אותו לשלומן, ואז המורה נותן לו בעיטה ומעיף אותו, והתלמיד כל כך היה שמח, שהוא הבין את המשמעות.... אני לא כל כך הבנתי מה זה?? אולי תתן לי בעיטה ואני אבין, סתםםםםםם????? אבל אולי תנסה ךהגדיר קודם כל מה זה סן?? ואחרי זה תנסה להסביר מה זה סיפור סן, כי אני לא בדיוקהבנתי מה הבדל בן סיפור רגיל לבין סיפור סן(טוב כי אני עדיין לא יודע מה זה סיפור סן)... אז בקיצור אם לא הבנת, מה זה סיפור סן?? אז ככה אני מרגיש ממש שיפור בגמישות, אני עובד כמו שאנחנו עובדים בשיעור, ועוד מעט אני אוכל לעשות שפגט(יש!!!!!!
) זה ממש כיף לחקור את נושא הגמישות..... דרך אגב מהיום אני אתחיל לחקור גם על הקונג פו, ממש כמו שאתה עשית..... אולי אני ואדם נתחיל ביחד וניהיה מדעני קונג פו.....
אבל אני נראה לי רוצה להיות קודם אמן קונג פו....... טוב בינתיים אני בדרך ללוחם מתחיל ואני מאוד מתרגש... ניסתי להרפות את הגוף בעליות מתח אבל זה קשה, איך אפשר להתאמן על הרפייה של הגוף בעת מתח???? טוב נשאיר את השאלות הבאות לפעם הבאה..... מקווה שנעשה עוד ניסויים מעניינים...... באהבה, עידודודודודודו הלוחם המתחיל..........

אהה ואיך שכחתי .....

השאלה החשובה שרציתי לשאול אותך?.......\נכון עשית טבלה בקשר למורים, ורשמת את שם המורה, מורה ל, טלפון וכו´... אז ככה, אתה רשמת מורה ל-קונג-פו שאו-לין וו-שו לאו-חו+גו טנג אני מבין מה זה לאו חו .... אך את השאר לא אם תוכל קצת לפרט עליהם , כי אני ממש לא יודע מה זה..... שלך, עידודו הלוחם המתחיל

לעידו הלוחם החמוד -

קודם כל תודהההה!!! ועכשיו נעבור לתשובות... *** סן: בתשובה האחרונה שלו אליי, השיב לי מורי משהו כמו: "המממ... אתה יודע שאי אפשר להסביר מה זה..." אז אמרתי לו: "כן, אבל בקירוב... מה אתה היית עונה לתלמיד?" אז הוא השיב לי: "המממ... בקירוב... הפוטנציאל האמיתי של האדם, העמוק ביותר, הכולל את הטבע האמיתי שלו..." בהזדמנות אחרת הוא הגדיר זאת כ"מה שאדם עושה בצורה טבעית, לפי הנטיות הטבעיות שלו" אך הדגיש ש"זוהי לא הגדרה נכונה או מדוייקת, כי אי אפשר להסביר זאת במלים" והוא גם הוסיף: "הסן לא קיים בגוף, באיברי הגוף, במחשבה, או בהרגשה..." *** סיפור סן: שתי אפשרויות עיקריות, שאותן אני מכיר: 1. אפיזודה או דיאלוג בין מורה סן לתלמידו; 2. סיפור המהווה כלי לצורך התפתחות אישית. כמובן יש סוגים נוספים של סיפורי סן, אך אלו הם שני העיקריים שבהם. *** נהדר שאתה מצליח להיות יותר ויותר גמיש... זה הגוף שלך מצליח לעשות זאת - והוא אכן יכול!... *** להרפות את הגוף בזמן ביצוע עליות מתח - 1. זה יגיע, לאט לאט או בפתאומיות... 2. המשך לארוב להזדמנויות ללמוד עוד על נושא זה... הן יגיעו... 3. אני יכול להדריך אותך קצת בקשר לזה, אך לא דרך הפורום. *** מונחים: קונג-פו = התפתחות אישית או חופש (בקירוב בלבד + יש פירושים נוספים) שאו-לין = "יער קטן" וזה גם הפך כבר לשם מקובל למנזר סיני בו לומדים להילחם... וו-שו = אמנות הלחימה גו טנג = בית ספר טאואיסטי מסויים שהשפיע מאוד על השושלת שלנו שלך באהבה בן

כן... ולא.

כן, הכוונה היא לאותו דבר: "זן" ביפנית, "סן" בסינית, אבל... אצל היפנים נוצרה מערכת אופיינית של שיטות, כללים, מסורות, שלא היתה קיימת ב"מקור". יש ישיבה מסויימת, יש טקסים מסויימים - המראה החיצוני של ה"זן" הוא לפיכך שונה מהמראה החיצוני של ה"סן", שהינו הרבה פחות קבוע, אם בכלל. והתוצאה: אין הבדל, אבל למתבונן מבחוץ, יש הבדל. שלך בן

לבן שאלה !!!!!!

קודם כל תודה על פירוש המושגים, אני חושב שאני אכתוב אותם במחברת הקונג פו שלי....
אז השאלונת היא: מה זה ביה"ס טאואיסטי?????? את שאר השאלות נשאיר להודע הבאה..
ממשיך להתאמן על גמישות וחוקר את זה לעומק כפי שאמרת, זה כיף לחקור!!!1 ביי עידודו הלוחם

כל הכבוד, עידו!

אכן, הגמישות שלך כבר התחילה להשתפר באופן משמעותי ומה שיותר חשוב - נפתחה לך דלת רחבה בתחום זה. העברת את הגמישות בשיעור בצורה נהדרת. אתה מדריך מלידה!!! מה זה בי"ס טאואיסטי? המממ... אני אענה במשפט אחד, כי אין לי כ"כ כוח וחשק לכתוב עכשיו: זה בי"ס שמלמדים בו "טאו"... מה זה טאו? המממ... בכל פעם שתשאל אותי אני אענה אחרת. הפעם אני אענה: "טאו" זה אתה. שלך באהבה בן

למעלה