לבן המדריך המגניב!!!!! ../images/Emo8.gif
היי בן מה נשמע??? קודם כל לפני שנפתח את השיחה, רציתי לאחל לך מזל טוב על הפורום החדש שלך, אני אחרי התגובה הזאתי נכנס לפורום שלך...... בטח הוא מה זה מגניב, אני מאוד מתרגש....
רציתי לומר לך שהאימון אתמול היה כייפי, גם האימון שאנחנו העברנו לעצמינו בהתחלה, היה כיף מאוד... דרך אגב רק שתדע שהניסוי הזה ממש מראה איפה אתה נמצא, כמו מיפוי כזה ממש טוב, אני חושב שאתה צריך לתת אותו לכל אחד(האלה שלא נשארו לניסוי, אולי פחדו קצת או חששו שיהיה שם משהו קשה, או לא יודע) אך אני בטוח שאם הם היו מסתכלים על הדף הזה הם היו ישר מבינים ושמחים לדעת איפה הם נמצאים, וכמובן הם היו משתפרים(מי שרוצה להגיע לשלב יותר רחוק)... בקיצור ניסוי טוב, לא ידעתי שאנחנו נעשה ניסווים בקונג פו מה אנחנו בשיעור מדעים?????
סתםםםםםםםםםםםםםםםם זוכר שרשמת לי קשר ליספורי סן, שהתלמיד שואל אצ המורה שלו מה זה והוא אומר לו לשאול אותו לשלומו והוא שואל אותו לשלומן, ואז המורה נותן לו בעיטה ומעיף אותו, והתלמיד כל כך היה שמח, שהוא הבין את המשמעות.... אני לא כל כך הבנתי מה זה?? אולי תתן לי בעיטה ואני אבין, סתםםםםםם????? אבל אולי תנסה ךהגדיר קודם כל מה זה סן?? ואחרי זה תנסה להסביר מה זה סיפור סן, כי אני לא בדיוקהבנתי מה הבדל בן סיפור רגיל לבין סיפור סן(טוב כי אני עדיין לא יודע מה זה סיפור סן)... אז בקיצור אם לא הבנת, מה זה סיפור סן?? אז ככה אני מרגיש ממש שיפור בגמישות, אני עובד כמו שאנחנו עובדים בשיעור, ועוד מעט אני אוכל לעשות שפגט(יש!!!!!!
) זה ממש כיף לחקור את נושא הגמישות..... דרך אגב מהיום אני אתחיל לחקור גם על הקונג פו, ממש כמו שאתה עשית..... אולי אני ואדם נתחיל ביחד וניהיה מדעני קונג פו.....
אבל אני נראה לי רוצה להיות קודם אמן קונג פו....... טוב בינתיים אני בדרך ללוחם מתחיל ואני מאוד מתרגש... ניסתי להרפות את הגוף בעליות מתח אבל זה קשה, איך אפשר להתאמן על הרפייה של הגוף בעת מתח???? טוב נשאיר את השאלות הבאות לפעם הבאה..... מקווה שנעשה עוד ניסויים מעניינים...... באהבה, עידודודודודודו הלוחם המתחיל..........
היי בן מה נשמע??? קודם כל לפני שנפתח את השיחה, רציתי לאחל לך מזל טוב על הפורום החדש שלך, אני אחרי התגובה הזאתי נכנס לפורום שלך...... בטח הוא מה זה מגניב, אני מאוד מתרגש....